Det här med en blogg är nog inte riktigt min grej...

Jag uppdaterar ju så sällan vilket jag irriterar mig på. Egentligen borde jag ju kunna uppdatera lite titt som tätt med tanke på att jag har telefonen med mig dygnet runt. Men jag finner just nu ingen som helst ork till det. Det är så mycket annat att tänka på och så många beslut som måste tas. Det blir inte lättare av att ta studenten och eller gå ut i arbetslivet direkt. Tvärtom, det blir svårare. Besluten du måste ta kan handla om din framtid för resten av livet eller vad du ska göra de nästa två åren. Svårare och enklare. En salig blandning. Det här med att vela inför en sak eller ett beslut blir större.
 
Just nu handlar mitt liv bara om beslut. Det är inte riktigt roligt måste jag säga. Går runt med en ständig klump i magen så att det här med att ha tid för mycket annat roligt händer inte. Jag behöver och borde sätta tid för att umgås med folk men jag har verkligen inte tid. Det är så mycket som ska göras och så lite tid.
 
LIVET ÄR SVÅRT PEOPLE. Nice peptalk, right?
 
Over and out. PEACE
 
 
Min nagelhobby går bättre och bättre. Börjar få till ganska fina naglar nu. Övning ger färdighet liksom.
 
Dessutom jobbar jag extra i Kungsberg som liftvärd och hade mitt första riktiga skift igår. Det gick riktigt bra och kul som satan var det. Men idag har jag träningsvärk.
 

RSS 2.0