Sandvik AB 150 år!

Ikväll var jag iväg till Sandviks huvudkontor för att kolla på fyrverkerikonserten eftersom att Sandvik idag fyller 150 år, tack vare Göran Fredrik Göransson. Utan honom hade inte Sandvik funnits. I alla fall så tog jag lite bilder, dock är dom med iPhonen så det är ju inte världens bästa kvalité då jag glömde att ta med mig systemkameran. Dumma mig!

Har redigerat dom lite grann och gjort dom lite mörkare och skärpan lite bättre.

Enjoy!


















Plugggggggg

Nu ligger jag i sängen och ska plugga. Ja, ni hörde rätt. - Jag! Ska plugga.

Hehe, så dålig som jag är på det (A)


PUSSISAR OCH KRAMISAR

Ingen ork

Har ingen ork till att skriva så utformat så det blir bara; ORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!



Fuck you all, för att ni är friska och inte jag :(


Sick as hell

Ligger i sängen med och mår skiiiiiitdåligt, har nästan spytt flera gånger och jag vet inte vad. Jätteläskig känsla i magen har jag! I alla fall så blir jag sängliggande hela dagen i hopp om att jag kan ta mig till skolan åtminstone på onsdag.

Måste tillägga att min bakgrundsbild är snyggast ever!!!


göra nytta-dag

Idag har jag bara hållt på här i huset, har tvättat och grejat. Men nu på kvällningen så fick jag köra mamma till ICA för hon skulle handla och då passade jag på att lägga ner lite ansiktsgrejsemojs och en concealer, men samt 3 nya filmer gled ner i kundvagnen ;) HÖHÖ! The Perfect Man, You, me and Dupree och Tjenare Kungen.


Nu ska jag upp med håret i en knut eller så får mamma fläta det och sen blir det sängen med lite frukt och en film och sen ska jag nanna för jag är faktiskt ganska trött. Måste även tillägga att jag är grymt stolt över mig själv som har ställt klockan på halv 11 HELA HELGEN och jag har faktiskt gått upp dom tiderna också!
Bra jobbat, Martina!


HARE BRA ALLIHOPA, GODNATT!

I own this shit all week, this beat for all my freaks!

Sitter och lyssnar på världens festmusik och fyhelvete vilket jävla partysug jag har nu alltså!!! Helt sjukt, men är grymt sugen på att ta med mina fina på en utlandsresa också, men där är det ju ekonomin som är problemet :(

JAG HATAR ATT VARA FATTIG!!!!

You don't have to give up to let go

Sitter vid stora stationära datorn en stund och lyssnar på Deadmau5, riktigt bra alltså! Funderar även på om jag ska ställa mig på crosstrainern 30 minuter och köra lite stretching sen. Jag är så grymt sugen på att dra ut på en promenad men jag orkar inte, jag vill ha en kompis med då. Mycket trevligare då! Så därför funderar jag på att ställa mig på crosstrainern, jag som är så lat. Haha.

I alla fall, så har jag bestämt mig för att dra ner på socker och onyttigt godis. För igår när jag åt choklad och colanappar så blev jag bara illamående, eeuw säger jag bara. Och jag tycker att det är så coolt hur kroppen kan ändra sig på så kort tid, jag som var otroligt sockerberoende förr, har gått och blivit en liten nyttighetsminister. Haha nej, nu tog jag i. Men jag känner att jag, till skillnad från mina föräldrar, vill tänka på vad jag äter. Och jag vill röra på mig också. Pappa gör likadant, men mamma bara äter och äter hon. Trött blir jag!!!

Jaja, nu ska jag ta och röra lite på mig! Ska ta och stretcha och tänja musklerna lite grann.

Ha det bra!




MUMMA!

2012-01-29

Idag är det en nyttagöradag så jag har tvättat en massa, är redan inne på andra maskinen nu. Känner mig så duktig, i alla fall så mellan det jag springer ner till tvättmaskinen så halvligger jag i sängen och kollar på vänner vilket är väldigt avkopplande när jag bara springer och springer. Ska även försöka komma ut på en promenad i det fina vädret, det är grymt ljust och fint ute idag! Så då får hörlurarna hänga med och jag tar mig en riktigt skön powerwalk. Synd att man inte hade en hund att ta med, hade varit myyycket mer avkopplande, satt kopplet runt midjan och bara gått.

Nu ska jag springa ner till tvättmaskinen igen och sen blir det mer vänner, ska även försöka göra lite situps och stretcha lite med hjälp av de stretchingarna Elin visade mig igår. Funkade väldigt bra för jag har väldigt ont, haha! xD



Kleeeeeeen

Ligger i sängen med mjukisbyxor, oversize t-shirt och oversize tjocktröja med täcket på mig och fryser fortfarande. Jag känner mig inte alls pigg alltså, har ont i huvudet och är trött och jag vet inte vad. Mår inte alls bra! Får ligga kvar här ett tag och se om det blir bättre, annars blir det nog inget morgonpass på gymmet imon om jag fortfarande mår såhär. Då blir det bara ligga i sängen och plugga hela dagen. Vilket jag har gjort nu, har redan skrivit en sida om drottning Kristina på historian och är på gång med svenskauppgiften om Håkan Hellström. Men just nu känner jag inte för att göra någonting, annars så blir det att gå ner och vara social med min far och min bror tills min mor kommer hem. Höhö!

Är inte ett dugg hungrig heller... Vad är det för fel på mig!?!? Jag brukar jämt vara hungrig den här tiden :(

Hjälp sökes!

Tack och hej leverpastej


1 timmes gympass

Har ganska nyss kommit hem från gymmet. Körde ganska lugnt eftersom att det var första gången på länge, så svettet bara rann på mig och jag klunkade vatten i mängder. Men det var riktigt skönt, ska bli skönt att komma igång igen alltså! Eftersom att mitt gymkort går ut på parkbadet i Februari så kände jag att jag lika gärna kunde fixa nytt nu så har jag någon att gymma med, dvs Elin.

Har ont som satan i benen och i magen då jag körde mage och stretchade benen och töjde musklerna lite. Känns skönt även fast det gör så ont.

Ha det bra allihopa, nu ska jag ta och plugga lite historia och svenska.



GYMMMMMMMM

Åker till stan rent spontant och möter Elin för att vi ska förnya våra gymkort och kötta ett litet tag. Helt okej lördagssyssla faktiskt!

Uppdaterar senare!


Trött som en apa

Ligger i sängen och kollar på VÄNNER och jag är så trött så jag vet inte vad... Jag dör snart så jag funderar på att stänga igen mina ögon för dagen.

Godnatt!


Up up up and away

Åker iväg med familjen och käkar hos några närastående vänner ikväll. Sen blir det väl hem och spendera kvällen framför tv'n med massa film. Och imorgon är det bara pluggerier att göra så jag blir klar och nöjd någon gång.


Ha det bra så länge så uppdaterar jag senare.


Puss

Dagens

Idag var jag i skolan som vanligt och slet som ett djur ;) haha. Efter skolan så åkte jag hem direkt och som vanligt så bråkade jag med mamma. Börjar undra om jag kanske behöver bo på nå så här ungdomshem eller nåt, eller i alla fall en sån lägenhet för jag och mamma kan knappt vara i närheten av varandra nå mer utan att bråka. Tråkigt!

I alla fall så sitter jag just nu och lyssnar på underbar jazz. Känner att det behövs. Saknar det som fan.


Här kommer dagen!


Skjorta - Gina Tricot
Jean - JC
Ringar - Glitter


Cleaningtime!

När mamma och broren min är borta så tar jag och passar på att dra upp volymen på Håkan H och städar.

ÄLSKAR ATT VARA SJÄLV HEMMA!!!


Nytt i garderoben

Var en sväng till Valbo med Elin efter skolan. Och jag som har börjat tänka lite mer på min ekonomi osv. hade inget speciellt bestämt köp, så för mig blev det 3 spontanköp.



Bikini, underdel & överdel - Cubus
USAtröja - Gina Tricot
Skjorta - Gina Tricot

Godnatt!

Har varit vaken fööör länge nu! Imorgon åker jag in till valbo med min fina en sväng. Får se om jag hittar nåt skoj, isf kommer det upp på bloggen.

Godnatt :*


Home alone

Gud vad skönt att vara ensam idag. Mamma är i Gävle med sin vännina och pappa och min bror har åkt på bio, så nu är det jag och alla spökena här hemma. Ganska skönt faktiskt! Vad ska man nu göra när man har möjligheten till att göra i princip vad som helst? - Jag borde plugga, men jag orkar inte. Men ska försöka tvinga mig till det! Annars kanske det blir en promenad i sköna vinterkvällen. Inte för att det är så värst skönt, men det skulle kunna vara ;)

Jaja, blir bara en massa strunt nu. Ha det bra mina fina, så hörs vi senare!


Do not know what to do!? Help, please!

Nu sitter jag och överväger om jag ska ha naturella naglar eller om jag ska lacka på någon färg. Vet inte riktigt. Jag har i alla fall, pluggat det jag ska nu och duschat så att nu är det bara för mig att slänga upp håret i en knut och sen kan jag lägga mig när jag vill. Känns så otroligt bra att ha allt gjort så tidigt, jag som jämt brukar plugga fram till 23-23.30. Duktiga jag!

Imorgon har vi bara musikämnen så ingen väska eller något behöver jag ta med, trevlans! Och sen blir det hem och plugga lite till och så har jag lovat mamma att jag ska göra en fruktsallad imorgon. Så otroligt gott! Blev fett hungrig nu bara för det. Haha. Nu ska jag stänga ner datan för idag!

Godnatt!


UPDATE!

Blev nagellack i alla fall. Färg; Gammelrosa

Min vän Elvira tyckte att den färgen var fin, så eftersom att jag som är så tråkig som inte hade någon färgidé, så fick det bli gammelrosa.


Pluggat - Check! Fixat naglarna - Check!

Nu har jag gjort det jag skulle för ikväll så nu är det duschen som väntar och sen sovningsdags. Skönt att komma i säng i tid för en gångs skull. Jag hatar verkligen vårat nya schema för vi har inte en enda sovmorgon...


Dock failade jag med naglarna nu, så av med all nagellack och jag kör på au naturel på naglarna, vilket jag avskyr! menmen, shit happens!

Höres :*

School

Sitter i skolan på svenskalektion och har genomgång om några krönikafrågor, som jag inte är klar med... förstås. Haha! I alla fall så blir det att plugga direkt när jag kommer hem. Har lite rester att göra och köruppgiften som ska vara klar imorgon, sen ska jag hinna med att åka iväg och spela också. Jag orkar inte med livet just nu!!! DET ÄR SÅ JÄVLA MYCKET!



:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Nagelteknolog?

Jag har ju funderat länge och väl på det här med att bli nagelteknolog, och jag blir bara mer och mer sugen på det ju mer jag tänker på det. Så man kanske ska leta upp någon kurs och gå en sån? Skulle vara så jävla awesome! Skulle nog göra gratis naglar på mina närmaste vänner om dom vill ha sånt och familjen såklart dvs. mamma xD haha!

I alla fall, så har jag nu idag och ikväll suttit och lekt lite med naglarna och nagellack så resultatet blev detta. Lite småcoolt faktiskt! Och ja, jag är den mest töntigaste personen ni vet!


Nöjd! Och imorgon lägger jag till ännu en svart "stripe" parallellt med den andra svarta "stripen".


Jag har faktiskt börjat kolla på lite nagelgrejer man behöver för att göra gelé/akryl naglar. Och jag hatar att jag inte har råd att köpa nåt sånt. Men då kom jag på att såna här tippar (till gelénaglar) kan man köpa på ICA för en 50 lapp medan på nätet så kostar det 400 plus frakt. Så då är det bara att köpa riktig gelé osv. på nätet så blir det helt plötsligt sååååååååå mycket billigare.

Jaja, nu har jag snackat mycket strunt. Och inget av detta var väl intressant? xD Haha!

Godnatt på er :)

Guldbaggegalan!

Halvligger i sängen och kollar på guldbaggegalan och det är faktiskt ganska roligt, mycket humor. Men jag måste dock säga att jag inte gillar konferenciern, Petra Mede, en väldigt läskig person och rolig är hon bara ibland.

Ska försöka plugga lite samtidigt, men är inte säker på att det kommer gå så bra för jag har så ont i magen av mensvärken. Jag kan bara ligga i fosterställning för att det gör så ont, HATAR mensvärk!


The winner takes it all

Halvligger i soffan och kollar på Mamma Mia för typ fyrtiotrettonde gången :P sen blir det dusch för mig och sen sängen om jag ska orka upp till skolan imorgon vilket jag måste då vi börjar vårat nya, inte så roliga, schema. Men schemat ändrar sig och det är bara att köra på som vanligt!

Höres!


Fantastiskt

Igår var det en fantastiskt trevlig kväll med brudarna och jag har varit trött och sliten idag, så jag har bara tagit det lugnt idag förutom när jag städade bort lorttvätten från golvet på mitt rum. Annars så har jag suttit som klistrad framför The Sims 3 och gjort en familj och ett hus som jag precis har blivit klar med så nu ska jag ha roligt och spela. Kan visa bilder sen :D Så jävla roligt att jag vet inte vad!


Jag: MAMMA, VAD SKA VI ÄTA IDAG?
Mamma: Nå köttfärs och ost...!
Jag: Ska vi äta rå köttfärs och ost?
Mamma: Ja?

Denna konversation hade jag med min mor för lite mer än en halvtimme sedan, måste säga att det är skapligt att äta rå köttfärs! Men vafan, man är väl viking ;)

POSSAR

(Bilder från gårdagen kommer upp senare)

18!!!

Ikväll så åker jag iväg till alla mina brudar för att fira våra nyfyllda 18åringar med en liten mysig middag och lite dricka osv, dom är ju myndiga för fan ;) Haha!

Det är prinsesstema och det var då otroligt längesen man klädde sig så, så jag har en möjlig klänning som jag kan tänka mig att ha. Men börjar bli tveksam då den är svart :/ Dags att sätta sig vid garderoben och rota igenom ALLA klänningar!!


Gotta love our friendship!

Åh du underbara människa som går i ett par skor. Vette fan vad jag skulle göra utan dig som alltid finns där och gör min dag! Helt sjukt hur nära vi har kommit varandra den senaste tiden. Seriöst så är du nästan som den systern jag aldrig haft!
Jag älskar dig, jag älskar oss! Du och jag Elin, du och jag!


Do not forget!

Jag glömmer bort helt och hållet att jag har en blogg. Ursäkta mig! Men idag så har jag bara tagit det extremt chill, inte gjort något vettigt alls. Imorgon blir det dock andra bullar, på eftermiddagen så blir det en sväng in till gävle för att GUBBarna ska få en liten surprise och sen på kvällningen så är det dags för Helens och Annas 18årsmiddag, våra brudar har blivit så stora!!!

Nu, smsa med min fina och sen kolla nåt friendsavsnitt och sova till det. Underbara fredag, jag älskar dig! <3


First lesson

Sitter på första lektionen nu och ska försöka arbeta med lite krönikafrågor. Kommer aldrig igång liksom, så blir väldigt okoncentrerad, stör mig som satan på det alltså.

Men en sak som är bra och det är att jag lyssnar på finaste Håkan H, han gör min dag!<3


Major mensvärk

Ligger i sängen just nu och dör av världens mensvärk, ska snart resa på mig för att göra mig i ordning så jag inte somnar om igen. För det skulle vara hur lätt som helst, är så sjukt trött att jag knappt vet vad jag själv heter.. Hahaha!

Nej då, men har varit otroligt trött hela veckan och har inte haft någon ork till någonting, vilket betyder att jag som hade planerat att åka och gymma kommer inte att göra det, för jag måste plugga och sen ska jag sova TIDIGT ikväll, bara för att liksom!

Ha det bra gott folk!!


Avslutar kvällen med fina Håkan

Har precis målat klart naglarna och den här gången så blev det Sandvikens färger (svart & vit), måste ju visa att man är "stolt" sandvikare ;)

Har lyssnat på underbara Håkan H nu på kvällskvisten och det finns ju inget bättre avslut. Så nu lägger jag mig i sängen och sover för att börja halvtio imorgon med svenska.

Godnatt!


Training

Har precis kommit ut ur duschen och där har vi färgade spegelglas som väggar, så man ser ju hela sin kropp olyckligtvis... Och då stod jag kvar och kollade på min fettmage som jag har lyckats bygga på mig samtidigt som jag funderade på när jag skulle börja träna till beach'12 - ja det lär ju aldrig hända så lat som jag är!

Iallafall så då kom jag på att imorgon när jag har slutat skolan så ska jag åka hem direkt och packa gymväskan (och komma ihåg skor den här gången...) och åka direkt ner till gymmet och springa lite. För nu jäääääävlar är det då dags för mig att dra tummen ur röven och börja röra på mig så jag blir lika smal som jag var i somras. Den kroppen saknar jag, för den var faktiskt helt OK snygg!


Snyggaste posen också då måste jag säga... (fixade till mitt navelsmycke) Iallafall så hade jag gått upp i vikt lite grann på den här bilden, för den där magen som finns på den där bilden. Hade jag knappt i början av sommaren! Haha. Det var ju då jag rörde mig som mest.


BÄSTA



Jag dör!

Skoltrött!

Ligger i sängen och skriver på facebook med folk från telefonen och sen har jag msn och skype på här på datorn som jag också skriver från.. Jobbigt när jag måste kolla på både telefonen och datorn. Iallafall, till rubriken på detta inlägg så måste jag säga att jag är så jääävla skoltrött så jag vet inte vad. Alltså jag orkar inget alls, orkar inte plugga eller någonting alls. Men ska försöka plugga litegrann ikväll iallafall, blev så otroligt sugen på att dra till kungsberg när Kolev sa att det var kvällsöppet idag... fuck my life att jag inte har nåt säsongskort!




Trött och sliten tjej som är vrålhungrig väntar på mat som hon hoppas att sin mor ska laga i ordning snart!

Pussisar och Kramisar

Dålig uppdatering

Utsäkta mig för dålig uppdatering men jag har bara inte orkat idag. Nu ligger jag i sängen med världens mensvärk så ska försöka sova bort det nu så är det skola och bara musikämnen imon. Taggish!

Pussar och Kramar

Ursnygg bild på mig, jag vet! Hahahahahaha!!!!


Den underbara känslan när Dr. Bombay mystiskt börjar spelas på spellistan ♥

Rubriken säger allt!!!

Visste inte ens att jag hade han på en någon av mina spellistor, men det är ju inte mer än underbart!!! <33333



I was made for lovin' you baby, you were made for lovin' me!

Sitter och lyssnar på gamla rock klassiker och det svänger ju förfan. Har glömt bort hur alla gamla gubbarna är så bra!!! Sjukt, måste vända mig mer mot sån här musik. Lyssnar på det för sällan!

Iallafall så ska jag ut med mamma sen och övningsköra, ska bli skönt att sitta bakom ratten igen. Och jag tror inte att jag har varit såhär taggad på att fylla 18, är så sjukt avis på alla som fyller före mig. Som Anna tillexempel som fyller på söndag den jäveln... Hennes mamma hade väl kunnat vänta några månader med att krysta ut 'na! xD Hahaha! Närå, men är fortfarande avis på alla som fyller före mig!

Nu ska jag fortsätta lyssna på alla gamlingar och digga musiken och sjunga för full hals!


Övningskörning

Sitter i köksoffan och väntar på mat, sen blir det ut och övningsköra med mamma. Blir första gången jag kör på snö, fett läskigt!

Nu ska jag iallafall käka snart och ni får ha det jätte bra resten av dagen. Pussisar!


Headache

Sitter just nu och pluggar svenska med en huvudvärk from hell. Har så jävla ont så jag vet inte vad, och ibland ser jag suddigt också! Börjar bli orolig att jag har en blodpropp i hjärnan eller nåt sånt för vi har ju sånt och cancer och massa annat shit i släkten. Så jag är så jävla rädd att jag ska drabbas av nåt av det!

Jaja.. Iallafall så har jag bara lite egna åsikter kvar på bokrecensionen som ska vara inne innan midnatt, ute i sista minut men vafan, den tog inte lång tid att göra. Sen är det dusch som gäller för att sen bosätter nog jag mig i soffan med mamma och kollar film eller något eftersom att jag sov till halv ett och mamma sov till 1 då hon jobbat natt.

Men jag uppdaterar lite senare snyggingar!!! Ni måste bli bättre på att kommentera hörni!!!


Pussisar :*

Sunday bloody sunday

Ligger i soffan med världens mensvärk och kollar på nåt helt sinnessjukt program. Vet inte riktigt vad det heter men, det är helt vansinnigt.

Snart är det mat och sen ska jag sätta mig och plugga svenska och göra klart köruppgiften också tror jag.

Pussar och Kramar!


SpongeBob squarepants

Ligger i sängen och beklagar mig över att jag har så ont. Nu ska jag somna till svampbob fyrkant :)

Godnatt!


A hole day

Har ganska nyss kommit hem från en heldag i kungsberg med turturduvorna Ludde och Elin och sen kom även Kolev och åkte med oss. Känner verkligen att det var länge sen man åkte för jag är trött i kroppen som satan. Så jag kommer då sova gott inatt alltså!

Nu är det mat för min del, hörs!


Just nu...

... Sitter jag och käkar frukost och sen bär det av till kungsberg för första åket med Elin och Ludde. Skoj!

Vad ska ni alla hitta på idag då? :)

Ps. Undrar ni varför mjölken till flingorna är brun så är det för att hos mig så har vi bruna kor. Ds.


Home again

Är nu hemma efter en galen kväll hos Elin. Det blev mat, en massa goda alkoholhaltiga drycker (förutom vinet, var asäckligt), massa snacks, skratt och spel i mängder och vi dansade tills vi blev sjukt trötta. Men måste säga att det har varit lätt bästa kvällen på länge!

Skitbra har då jag haft det iallafall. Men nu är det dags att sova för imoron blir det upp 10 för mig för sen drar jag mig till kungsberg för första åket. Blir med Elin och Ludde och sen skulle nog Liam komma dit å :)

Godnatt på er!

En bild på my lovely girls <3


Fredag imorgon!

Nu ska jag lägga mig och sova och kliva upp klockan 08.00 för att göra mig i ordning för 2 lektioner imorgon. Och dom är chilliga, på engelskan kollar vi på film och på historian så blir det väl bara massa genomgångar osv. Och på kvällen så träffar jag mina fina tjejer för lite middagsmys med vin and stuff!


Godnatt!


Zoom

Ligger i sängen och tuggar zoomtuggummi och kollar på vänner. Snart blir det duschen och sen tänker jag sova, för jag är så jääävla trött. Men har sovmorgon till 10.10 imorgon så jag får sova lite grann iallafall vilket är skönt, och som sagt så taggar jag imorgon kväll för då blir det middagsmys med alla mina fina flickor!!!


Jag är ju förjävla snygg, ay? ;)

Kungsberg

På lördag drar jag upp till KB för första åket med Elin och Ludde, ska bli kul som fan. Det blir första åket för mig i år så är faktiskt ganska taggad! :D

Och imorgon blir det middag och mys hos Elin med fina tjejor!!!

Torsdag 12/1

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt. Varit i skolan och kämpat som en gris (läs med en nypa salt, då jag bara har slöat.. kind of) När jag kom hem så skulle jag ha varit med Elin till valbo men så blev det inte för jag var tvungen att fixa massa grejer här hemma som min mor hade tvingat mig till, så när jag hade gjort dom så gick jag upp på mitt rum och började plugga. Så nu har jag gjort en av två analyser vi ska göra på kören (bara kör B som får sånt skit :() Och sen fastnade jag med musiken så då sparade jag det som det var och lade ner arbetet för idag och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.

- Nej!!! Jag ska försöka plugga lite engelska också!


Pussar och Kramar


En bild från förra sommaren, så just nu är det min craving!!! Fatta underbart med 25 grader varmt och ligga på en strand och bara steka och doppa sig emellan åt, fyfan va underbart! <3


Skype

Sitter och snackar skype med min fina vän Elvira och snart är det väl dags att hoppa in i duschen för att sova, då vi börjar extremt tidigt imorgon. Och jag är ganska otaggad för våra lektioner för ja, det är bara teoretiska skitgrejs imon.


Har inte så mycket mer att skriva så HÄJJSVÄJJS LINGONPRÄST

Rockklassiker

Sitter med fötterna under täcket och lyssnar på gamla rock klassiker, och det är underbart! Just nu går " I was made for lovin' you" av Kiss, och det får mig att tänka tillbaka till för ungefär 1,5 år sedan så stog jag, Anna och Elvira och väntade på att Bullet For My Valentine skulle komma ut på scenen och då spelade dom den här låten. Och alla kunde bara refrängen, vilket var jävligt roligt för det var helt tyst i verserna och sen blev det ett jävla liv i refrängerna xD

Ska plugga lite till mukoprovet vi har imorgon och ska väl kanske börja med engelskan också om jag kommer på vad jag ska skriva om. Sen blir det dusch och tidig kväller för mig!


HÖHÖ, det som är överritat med röda färgen är min vägg som jag har ritat och skrivit på :P


Penis

Hade inget annat att skriva på rubriken så den fick heta penis idag. Iallafall så är jag förmodligen i skolan just nu (om inte så skulle jag bli oerhört förvånad) och sliter för fullt. Kan ju inte säga riktigt vilken lektion jag har men skulle tippa på ESV eller Kör, not sure, men kanske.

Har inte så mycket mer att skriva än det iallafall, men det ni kan göra ni som har iPhones är att följa mig på instagram; martinawallen. Och med lite tur så kanske jag följer er ;) HEHE! bytes handel


Ha det bra allihopa så uppdaterar jag mer när jag kommer hem!


Dag 2 - Två bilder av något som betyder mycket för dig






Onsdag 11/1 & Dagens

Godmorgon mina fina, idag är det onsdag och idag blir det en kanondag hoppas jag. Har bara musikämnen på skolan idag och efter det så blir det hem och sätta igång med plugg direkt för att få klart det så fort som möjligt. Har nämligen tre rester från förra terminen så lika bra att få allt klart innan man börjar trean, så slipper man slita med allt sånt där istället.


Här kommer dagens;




Jeans - JC
Linne - (Mammas) Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Ringar - Glitter
Skärp - Gina Tricot



Facelook of today! Very sexy, indeed.

Nyduschad, upp med håret i en knut, ZZzzZZzz

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och gud så fräsch jag känner mig helt plötsligt, otroligt skönt!

Imorgon har jag lite sovmorgon då jag börjar 10.25, så då blir det tio i bussen för mig så har vi bara sköna musikämnen imorgon. Och efter skolan ska jag hem och plugga till mukoprovet vi har på torsdag så jag är lite förberedd iallafall.

Nu; Plocka fram kläder och sen bums i säng. Nu har du varit uppe på tok för länge Martina, fy!!!




Mongobild, tjenaaaaa!

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen

Sitter och lyssnar på svensk rapmusik, och fan vad jag har saknat det känner jag. Det är så skönt att bara sitta här och göra ingenting, men ska ta tag i lite plugg också tror jag. Om jag kommer på vad jag ska göra :P haha! Bra koll, Martina. Bra koll!

Ja, lite bloggtorka känner jag eftersom att jag knappt vet vad jag ska skriva haha. Men jag kan meddela er om att jag vet exakt vad jag ska ha för frisyr imon :D kläderna är lite mer oklart, men det kommer väl det å ;D HÖHÖ!


Dag 1 - En bild från din barndom



En bild från min vän Cornelias kalas, har ingen aning om när det var men jag tror att vi kan ha varit runt 8-10 år kanske!?

Tisdag 10/1

Sitter på historialektionen nu och har lite genomgång och efter den här genomgången så slutar vi för idag och då ska jag hem och käka och sen iväg och spela.



Fotograf: Cecilia Karlsson

Detta bör ni veta boys ;)

‎11 saker som tjejer älskar:
• killar som börjar skriva i chatten.
• killar som skriver långa sms om hur mycket de tkr om dig.
• killar som kramar dig bakifrån.
• killar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
• killar som kysser dig om du skriker på dem.
• killar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
• killar som vågar att visa känslor för dig framför andra.
• killar som ger / lånar ut sin hoodie.
• killar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
• killar som alltid tar din hand.
• killar som älskar dig för vem du är!
• kopiera denna om du håller med.

Detta borde ni boys tänka på, för då kan ni kanske få de tjejer ni vill ha!

Och med det här så säger jag godnatt för att nu är jag så otroligt trött, så nu ska jag gå ner och ta lite juice eller nåt att dricka och sen blir det sängen och mer vänner som jag somnar till!

Godnatt!





10 days!

Måste ju komma igång ordentligt igen med bloggen så jag börjar med en sådan här igen. Jag hoppas att den här gången kommer det att fungera bättre. Tycker att såna här kan vara lite roliga faktiskt :D

Dag 1 - En bild från din barndom
Dag 2 - Två bilder av något som betyder mycket för dig
Dag 3 - Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra?
Dag 4 - Om du skulle lära dig ett språk, vilket?
Dag 5 - Din första bästa vän
Dag 6 - Vart kommer du att vara i livet om tio år?
Dag 7 - Vem eller vad har inspirerat dig mest?
Dag 8 - Tre fobier
Dag 9 - Vilken är din favoritårstid?
Dag 10 - Sammanfattning av vad du gjort i sommar

Design fix

Eftermiddagen har gått åt till att fixa designen och jag börjar komma igång med den, och den här gången är jag faktiskt ganska nöjd. Ska fixa lite mer men behöver en sak av Elvira först, så nu får hon fixa det åt mig!!! Tack :)

Sen är det väl duschen för min del för att imorgon kliver jag upp lite tidigare än idag för att jag har sånglektion och gitarr lektion imorgon bitti. Sen är det Naturkunskap vid 10 och sen har jag möte med kurator vid 11, så jag får en rätt så okej dag imorgon också. Och på onsdag är det ju bästa för då är det bara musikämnen, ME LIKE!

Pussar och Kramar!

Vad tycker ni om designen by the way? :)

Outfit 12-09-01


Asdålig bild, men orkar inte bry mig för tillfället!

Jeans - Jc
Linne - H&M
Kofta - Gina Tricot
Ringar - Glitter



Hej!

Gör mig i ordning för att gå ut till da buss! :)

Got some time left

Har typ alldeles nyss vaknat. Bara 15 min sen, så då gick jag ner direkt och tog ett glad juice och lite piller and stuff. Så nu har jag lite tid över att blogga på, men har faktiskt inte gjort mig i ordning någonting alls men vet att jag hinner. Eller snarare, jag hoppas att jag hinner för att jag känner då verkligen att jag inte har sovit så mycket som jag verkligen skulle ha behövt vilket gör att jag är otroligt trött. Det innebär inte en sån rolig skoldag för mig.
Iallafall så KANSKE hinner jag med en liten outfitbild för er också, men det blir ganska lätt idag. Precis som alla andra vanliga dagar, höhö! Justja! Är det för kallt att ha skinnjacka tror ni? Jag har ju dunjackor men som att jag orkar använda dom om det inte ska bli någon riktig vinter någongång!?


Nu ska jag ta och börja göra mig i ordning så kanske jag har tid för en outfitbild också.

Godnatt!

Syns headern?

På min telefon så syns inte min header och om inte ni ser den så tryck. F5 eller F1 kommer inte ihåg vilket :)

Nu har jag ställt klockan iallafall och jag kommer vara så gott som död imorgon och om jag ska orka gymma så är det dags att sova nu. Godnatt!


Nyduschad



Har precis kommit ut ur duschen, så nu ska håret upp i en knut och sen är det dags att få i sig lite c-vitamin så då tar jag mig en apelsin och sen så säger jag godnatt för idag. Så taggar jag inte skolan så mycket imorgon, men ska även bli skönt att komma tillbaka i rutinerna igen. Blir nog gym efter skolish också tror jag.

Godnatt!

Designen påbygges senare!

Nu har jag suttit med den här jävla bloggen ett bra tag så nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog sängen för min del. Puss och godnatt på er!

Fick till det tillslut!

Åh äntligen!!! Fick till allting tillslut så nu är ni välkomna tillbaka hit allihopa, men jag fick verkligen abstinens där ett tag och jag såg att min statistik var högre än någonsin så blev ledsen när jag insåg att jag var tvungen att ta bort den, men jag hoppas att alla fortsätter att läsa min blogg även fast jag startat om den. Haha! Men allt kommer att byggas upp här efter ett tag, med tanke på hur beroende jag har blivit av detta. Haha!

Jag bloggar verkligen dagligen nu och det är så skönt, att ha ett ställe att skriva av sig på. Men även dela med sig till andra om sin vardag och sina problem eller helt enkelt hjälpa folk. Och där kommer jag att ha en kategori, om folk behöver hjälp. Men precis vad som helst! I'm here for you!

WHYYYYYYY?

LAKNsfmakzjnmxåäzldx

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0