Valbo och IKEA

Hello sweeties idag var jag uppe riktigt tidigt. Men det var ju för att jag hade körlektion vid 08.40. Den gick väldigt bra förövrigt, och det bästa med det hela var att hon sa till mig att jag inte kommer behöva fler lektioner än de jag har i startpaketet. Då kände jag mig nöjd, det betyder ju att jag faktiskt kan köra bil ;) haha! Då blev det inget sveriges värsta bilförare för mig då. Skämt åsido. Nu är jag påväg till valbo med mamma, vi ska gå in på IKEA och kika lite hyllor och grejs. Äntligen börjar mitt rum ta lite form, tummen upp!


Personligt

Godkväll allihopa, måndagkväll och jag är uppe fortfarande vilket jag egentligen inte borde eftersom att jag ska upp TIDIGT imorgon. Runt 07.00 tiden. Varför frågar ju ni då. Då ger jag er ett enkelt svar som - Jag har min första körlektion imorgon. Nervös? - Om jag är! 
 
Bara för att jag ska kliva upp riktigt tidigt så ska jag ta och göra mig i ordning och titta på film och sen så ska jag sova. Annars kommer jag aldrig orka. Hur som helst, så ska jag även åka till IKEA med mamma imorgon och kolla spegel och lite hyllor. Ska även införskaffa mig en plastblomma för att liva upp mitt rum litegrann, haha! 
 
För att komma till rubrikens mening så har jag faktiskt suttit vid mitt skrivbord och pysslat lite. Det är något jag verkligen älskar att göra. Jag älskar att vara kreativ. På mina egna sätt. Dock blir det inte mer avancerat än kort. Jag har nu gjort 3 (!!!) födelsedagskort åt min bror som fyller på Söndag. Ska även hinna med att baka den här veckan, då blir det självklart min specialitet - Cupcakes. Det är mysigt att göra cupcakes. De blir så fina tillslut. 
 
Nu gör jag er uttråkade därför säger jag med detta inlägg, godnatt och ha en fortsatt bra måndagskväll allihopa! 
 
Var tvungen att sätta ihop dom med hårstpännen för att det skulle vara lätt att hålla i dom. Haha. "Man tager vad man haver"

My life is like a musical

Har gått och suktat efter två filmer och jag hittade dom på ICA när jag var där med mamma så då blev jag glad. Så nu är jag nöjd. Innan jag lägger mig för kvällen så ska jag faktiskt ta och kolla på burlesque tror jag. Var jättelänge sen jag såg den. Dessutom älskar jag musiken från filmen. Blir verkligen sugen på att komma tillbaka till skolan då!


Första gången för mig...

... Är det nu att sova nere i källaren. Riktigt läskigt i och med att jag är så pass ovan att inte ha någon i rummet bredvid. Det jag har bredvid mitt rum nu är en trapp, haha. Det hade jag innan också, men eftersom att det är en våning mellan mig och mamma nu så blir jag panikslagen när jag tänker på att jag inte hör mamma. Eftersom att jag har bott där i nästan 10 år nu så blir det svårt att flytta ner två våningar. Men det kommer jag vänja mig vid, så det är inga problem.
 
Nu ska jag inte trötta ut er med mina oroliga tankar. De är många måste jag säga. Nu ikväll så har jag suttit med mamma vid teven och kollat på Buffy The Vampire Slayer och druckit en jättegod smoothie hon och jag gjorde med jordgubbar, hallon, banan och blåbär. 
 
 
Ha en skön natt allihopa, ingen är väl vaken nu för att läsa detta men. Ha det bra i alla fall! 
 
Bilder på mitt rum kommer imorgon.

Nu börjar det hända grejer

Äntligen helt klart nere i källaren nu. Min kväll/nattsyssla blir nu att plocka ihop all smutstvätt jag har slängt omkring mig (disgusting) och börja röja och packa ner i flyttlådor så det går fortare imon att flytta ner, för det ska jag och mamma göra hela dagen imon ;D haha! Så detta kan vara min sista natt i det här rummet :(
 
Är jätterädd för att flytta ner i och med att jag är så otroligt mörkrädd, men jag vet att det inte är farligt men det värsta med mig är att jag ALLTID skrämmer upp mig själv över såna här saker. Det har jag gjort hela mitt liv. Då inte mina föräldrar gjort det åt mig ;)
 
Ha en kul fredagskväll. Imorgon vankas det förmodligen festligheter.
 

Thank god it's friday

Hello everyone. Äntligen fredag, va? Min bror kommer hem i helgen och det är jag överlycklig för. Har inte träffat honom på över 2 veckor, det är jobbigt när han är så långt bort. Vädret vi har idag sviker i alla fall inte, så jag tänkte ta och dra på mig bikini eller underkläder och gå ut och lägga mig i solen ett tag. Med lite tur så kanske man har lite färg till skolan börjar igen och då är det bara att hålla igång med solarium över vintern och våren. Så har jag tänkt att göra i alla fall, ska även försöka ta min kropp lite mer seriöst och börja träna så man får en lite tightare kropp till studentbalen nästa år. Självklart,ska jag gå på den. Har ju redan fixat bil och allt ;)


Hur kan det ha blivit så mycket?

Idag har jag varit på stranden mest hela dagen med mamma och min andra familj. Att jag ens vågade visa mig på stranden med tanke på att jag gått upp 10 kg sen förra året. Men det skiter jag fullständigt i, för jag vill och ska bli brun. För det har visat sig att jag tydligen har ganska lätt för att få färg i alla fall. Det har jag märkt nu de här dagarna jag varit ute och fiskat när det varit stekande sol. I alla fall så de nyttogrejerna jag skulle ha gjort idag får jag verkligen ta tag i och göra imorgon. Jag måste komma igång ordentligt!! Vill tillbaka till skolan. Tillbaka till ordningen på vardagen. Tillbaka till alla människor. Men inte tillbaka och veta att om ett år så är det jag som står på den där kullen i stadsparken och skriker för full hals att jag tagit studenten!


Visitors

Jag brukar alltid logga in på bloggen 15 gånger per dag, även fast jag inte alltid bloggar. Vilket folk kan tycka att jag behöver/måste göra. I alla fall så, det jag vill säga är att varje gång jag klickar in på bloggen så har min besökarstatistik ökat, det är så roligt att se. Inte för att jag har hur många besökare som helst, men ni är en 20-25 stycken i alla fall. Det trodde jag aldrig att jag skulle få när jag började blogga.
 
Det här inlägget skriver jag bara för att jag inte har något annat bättre för mig just nu. Eller jo, egentligen så har jag ju det.. Borde plugga körkortsteori och borde måla klart mitt rum. Sen borde jag även åka ut och övningsköra med mamma eller pappa. Det är så mycket jag borde göra just nu, men jag får, precis som alltid annars, aldrig ur tummen ur röven och komma till skott med saker. Jag och min jävla lathet! Die won't you, please!?
 
En fin studentbild på våra underbara treor som försvann nu i sommar. Som jag kommer sakna er alla!
 
 
Sen känns det ju riktigt konstigt att om 4 veckor börjar jag skolan, och då är det jag som är en trea(!!!!) Vill inte ens tänka tanken på att jag faktiskt också ska ta studenten om ett år, får separationsångest!

So happy!

Sitter i bilen med pappa påväg hem från Gävle. Nu har jag en hel telefon igen, gladaste på denna jord. Och det tackar jag min underbara pappa för, även fast jag sa att jag skulle betala så insisterade han och betalade det åt mig. Nu ska jag hem och göra den sista målningen i mitt blivande rum. Sen är det dags att flytta ner i källaren! Wohoo!


...

Bilderna, förutom den sista, i förra inlägget är tagna från Elviras blogg!


Fiske och bondebränna

Var ju och fiskade med Elvira några timmar idag i solskenet. Så vi båda, eftersom att vi hade uppsatt hår, blev brända i nacken. Fint! Imorgon blir det en sväng in till Gävle med pappa för att laga min telefon jag spräckte baksidan på här om dagen.


Jag går och fiskar, ooooh, och tar en tyst minut

Nu har jag precis gjort mig klar och ska plocka fram fiskespöt och draglådan, sen jävlar är jag klar för min och Elviras fiskedag. Vi har inte fiskat på aslänge någon av oss, så det ska bli jättespännande och se hur det går. Dessutom får vi kanonväder eftersom att det är över 20 grader varmt och soligt ute. Det tackar man inte nej till!
 
Bloggar mer sen tror jag. Nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar, vilket tar en evighet. Men snart så. (Hoppas jag!)
 
 
Ha en jättefin söndag allihopa för det ska jag ha med skönt fiske och en underbar vän!

Spräckt iPhone - CHECK!

Jahapp, då var min iPhone också spräckt då. Så nu har jag kollat av hur mycket det kostar att laga den och det är bara 300, tack gode gud för det! Så nästa vecka får jag ta mig in till Gävle och fixa det, det ska inte vara några problem. Jag och Elvira hade en rolig liten konversation för någon dag sen, där vi satt och diskuterade våra telefoner just därför att vi tyckte/tycker att våra telefoner kan gå igenom nästan vad som helst och jag kallade min telefon för Superman. När jag skickade ett sms till henne idag när telefonen sprack så svarade hon bara med ett enkelt "Superman my ass ;)" Jag bara log och skrev att jag sa precis samma sak när det hände. Haha!
 
För att återgå till lite positivt nu då. Idag är det Lördag, jag har nästan nyss kommit hem från att ha övningskört lite med mamma, medan vi ändå var ute och åkte så passade vi på att åka till mina syskons kanin som jag är "kaninvakt" åt nu när dom är uppe i stugan. Men förmodligen så ska väl min familj även åka upp dit till nästa helg eller veckan därpål, för att få lite semester från vardagen. Det skulle vara skönt, dock blir det nog inte så mycket sesmester för mig i vilket fall eftersom att jag har körkortet att plugga på. Men det är ju roligt, till viss del!
 
Ha det gött allihopa nu ska jag nörda mig med The Sims 3.
 
 

Det är som att de iakttar mitt liv


Tattoo

Nästa vecka så ska jag försöka ta mig in till gävle för att kolla hur mycket det kostar för att göra en tatuering, och är det ett överkomligt pris så ska jag kanske ta och boka en tid till hösten. Vill ju kunna sola, om det blir nå mer sol det vill säga.


fml...

Kul att man missade sin andra teorilektion för körkortet då. Trodde att den började senare än vad den gjorde. Fuck my life!

Då får jag sätta mig och plugga själv då. Har i alla fall lagt in precis ALLA teorilektioner i kalendern på telefonen nu dessutom med påminnelse 2 timmar innan. Så jag verkligen hinner och kommer ihåg. Haha, jag är så jävla glömsk! Börjar fundera på om jag är dement.

Måndag 16 Juli

Idag är det måndag igen. Som vanligt har jag inte mycket planerat, förutom del 2 av teorikursen för B-körkort. Kom hem ganska sent igår då jag och pappa helt spontant stannade på MAX i Uppsala för att käka då vi kom på att vi var hungriga. Det är fortfarande jobbigt att ha min bror nere i Stockholm. Jag har därför kommit på att jag lider av separationsångest. It sucks! Det blir ju kul när man tar studenten sen. 
 
Sen har jag hört att det är sommar nu. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska tro. I denna delen av landet så har vi bara sol max 5 minuter per dag, om inte ens det. Det gör mig riktigt besviken. Sen sägs det ju att efter regn kommer solsken, my ass att det gör. Det har regnat var enda dag och jag sitter och säger att efter regn kommer solsken, men inte fan kommer det någon sol eller. Det blev en vit sommar, hörde jag. Tur att folk uppfann solarium!
 
Bilder från min helg hos min underbare bror kommer upp lite senare idag. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det gött!
 
 

It's killing me!

Åker precis förbi slottet på drottningholm. Jag och pappa är påväg hem nu och det var lika jobbigt den här gången att lämna min bror. Han är ju så långt bort. Jag önskar verkligen att han kan få ett jobb i Sandviken, eftersom att det är nästan det enda han söker just nu, så man har han på gångavstånd i alla fall. Räknar med att komma hem runt 10 ikväll så kanske kan uppdatera då.


Glömmer bort att jag har en blogg

Hejsan hoppsan, sitter just nu hos min bror i Stockholm. Kom hit nu ikväll med pappa, och vi blir kvar över helgen. Imorgon ska vi åka in till barkaby för att shoppa loss på IKEA. Sen ska vi hem till min bror och sätta upp hyllor och grejs sen om det är fint väder så ska jag faktiskt ta och sola lite och om inte ta mitt första dopp. Ha en bra helg allihopa!


Heffaklumpen Sara Martina Dahlgren Melin Starkenberg

 
Bilderna, förutom den sista, är tagna från Saras blogg.
 
Grym dag igår i Gustavsberg med André och Ida och deras nya underbara tillskott. Namnet på henne ser ni i rubriken (INTE seriöst). Bäbismys, glass, underbara fina vänner, småshopping och massa godis. Bästa dagen på länge!

Nu är vi igång

Nu har vi äntligen kommit igång med målningen nere i källaren i mitt blivande rum. Alla väggarna är nästan klara, eftersom att tapeten innan var orange/gul så lyser det igenom fortfarande men på torsdag så fortsätter vi och då har det ju torkat helt så det är bra. Detta betyder att jag byter rum helt och hållet nästa vecka, spännande! Jag som är så mörkrädd, hur ska jag klara av att sova där nere när det blir mörkt?! 
 
Eftersom att min andra familj som vi skulle ha ätit med igår inte kunde komma så ska dom komma hit och äta idag istället. Det ska bli så trevligt att träffa dom eftersom att vi inte träffat dom på ett tag, och jag saknar mina änglar!
 
Jag håller precis på att tanka över alla bilder och filmer från telefonen sen getaway, så det tar lite tid eftersom att filmerna är ganska långa och många dessutom. Informationen säger nu att det är importerat 19 av 46 filer...
 
Hoppas att alla har en bra tisdagkväll, för det ska jag ha spenderad med mina "syskon". 
 
 
 
 

Ni är underbara!

Trots att jag inte har uppdaterat ett skit de senaste dagarna så har ni hängt kvar här och det tackar jag så mycket för. Min statistik ligger runt samma antal hela tiden och det är underbart att se, inte för att jag har så jättemånga läsare men jag har runt 25-30 per dag, och det tackar jag för! Att jag ens skriver något vettigt som folk vill läsa ;) haha!
 
Jag och mamma håller på nere i källaren för fullt just nu och ska börja måla nu ikväll. Vi har maskerat lister och uttag tidigare, och kommer inte igång med målningen förän nu men det är ju OK ändå. 
 
Hoppas att alla har en bra måndagskväll, för det ska jag ha med målarkläderna på! :D
 
 
Ska ta lite före och efter-bilder nu tänkte jag, så ni får se skillnaden sen. Sen blir det även en bild eller två när det är helt klart där nere med möblering och allt.
 
 
VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?
 
 

Ny vecka, nya tag

Har glömt bort att jag har en blogg. Förlåt! Men den här veckan kommer jag ha så fullt upp med att måla mitt blivande rum nere i källaren och på onsdag så ska jag åka till Stockholm med Sara och hälsa på den nyblivne pappan André som för ganska exakt två veckor sen fick sin efterlängtade dotter! Getaway helgen har varit förjävla bra, dock drack jag nästan ingenting så nu har partysuget blivit lite kraftigare. Så får väl nästan ta tag i det då efter Stockholmsresan (om jag får några pengar över). Annars får jag vänta lite till. Nu ska jag byta kläder och vänta på att våra gäster kommer hit för lite fika. Ha det bra allihopa


Getaway Rock Festival

Jag kommer inte kunna uppdatera så mycket den här helgen förutom på söndag då eftersom att jag är på Getaway. Idag är det dag två och gårdagen var så jävla bra att det inte finns ord för det. Nightwish var kung, och som jag skrivit på både instagram och facebook så fick jag gitarristens plektrum. Dessutom flirtade han och jag ganska mycket med varandra. Han är riktigt gubbsnygg! 
 
Som sagt så är det dag två idag och idag så ska jag se; Amon Amarth, Crashdïet, Meshuggah och något till band. Det är så svårt att hålla koll på vilka som spelar.
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning, och sen åker vi in till Gävle. Ha en bra helg allihopa så hörs vi på söndag.
 
Då kommer det SJÄLVKLART en bildbomb!

"Vi måste ju gå dit!!!!!"

När vi hade en liten glasspaus på Ben&Jerry's på grönan så satte vi oss vid ett bord ute så man såg upp till spökhuset där allt roligt hände. På "balkongen" på spökhuset såg vi något som var väldigt bekant.
 
Plötsligt ser jag hur Cornelia ställer sig upp och "skriker" - DÄR ÄR JU RODNY!!!!!!!!!!!!!!
Jag blir självklart nyfiken och kollar jag också och ja, där stod han. Med ryggen mot oss dock, men det var han Rodny Da Silva och efter att vi hade betraktat honom ett tag så utbrister jag; HANNA J ÄR JU OCKSÅ MED!!!! Cornelia blir jätteuppspelt så vi bestämde oss för att gå dit sen och ta bild med dom. Så det gjorde vi och där kom dom ut och vi gick fram till dom och kramade Hanna J, och jag var ju tvungen att säga hur underbar hon är. Dock var Rodny förkyld så han pratade inte så mycket, så jag trodde att han bara inte var så pratglad. Så det sa jag åt han, men då sa deras sällskap att han faktiskt är det egentligen men han hade ont i halsen. Så det godtog jag då självklart. Sen var jag tvungen att säga att han faktiskt var lika stor som han såg ut när dom var i huset. 
 
Eftersom att Hanna J och Rodny var där tillsammans så skulle var vi ju tvungna att fråga om dom verkligen är tillsammans och eftersom att det var Rodny som vi pratade med då så svarade han "Jag vet inte." Men vi sa att de var det såklart. Det märks så bra liksom. 
 
Så, ja. Vi fick en ganska nördig bild med Rodny och Hanna J. 
 
 

Gröna Lund 3/4

Godkväll, inatt kom jag hem från den bästa Gröna Lund-resan på länge. Vi hade det skitroligt, och jag och Cornelia lyckades i alla fall få med Elin att gå i spökhuset och bra var väl det för annars hade vi aldrig klarat oss. Varken hon eller jag ville gå in först. Plus att Elin satte telefonen på ljudinspelning, så det ska bli så roligt att lyssna på den sen. 
 
Jag vet inte riktigt när vi kom hem till Sandviken, men det jag vet är att jag var hemma runt halv tolv i alla fall och att att jag cyklade hem från rese på 5-10 minuter. 
 
Här kommer det en bild bomb!
 
Jag skulle kunna platsa i gruppen Lordi!
Cornelia offrade sig för att åka själv eftersom att vi var ojämt antal. :(
I väntan på bussen får man självklart tråkigt..
Hittar man ett uttag så passar man ju på!

Just gotta get out, just gotta get out. Right out of here.

Sitter och planerar lite med två fina vänner till mig om en liten tripp till Stockholm nästa vecka. Den här sommaren kommer jag åka dit mycket får jag en känsla av men det är ju för att vi hjälper min bror så mycket med lägenheten just nu i början tills han har fått ordning på allting. Då kan man ju börja släppa taget lite grann i alla fall.
 
Nu ikväll så har jag inga specifika planer, det enda jag vet att jag måste och ska göra är att lägga fram kläder för morgondagen. Jag överväger också om jag ska duscha ikväll (det gör att jag kan sova längre imorgon) eller duscha imorgon (då vaknar jag till och känner mig mycket fräschare, dock kommer jag vara skittrött men då kan man sova på bussen.)
Har i alla fall varit och tagit ut "lite" pengar nu. Så nu borde det räcka kan man tycka, men jag som alltid vill vinna på chokladhjul osv. blir ju helt spelgalen när jag inte vinner. Så jag måste försöka hålla mig borta från sånt imorgon, annars tar pengarna slut på en gång. 
 
Nu ska jag ta och nörda mig med några (läs många) avsnitt av VÄNNER. Bättre serie än det finns det då rakt inte!

Time to study

God eftermiddag, idag är det måndag och min bror kommer hem om 4 dagar. Yäy! 
 
Idag har jag min första riktiga teorilektion för körkortet. Nu jäklar ska jag plugga körkort så har jag mig ett sånt till hösten också, det är ju helt okej. Teorin börjar halvfem idag så innan det ska jag ha hunnit till COOP för att handla lite åt mamma. Vi är fattiga på mjölk just nu, det som är så gott! Jag ska även försöka läsa första kapitlet i körkortsboken så jag är lite förberedd, det kan surely behövas. Varför pratar jag svengelska? - Det gillas inte!
 
Förutom teorilektionen så har jag inte några specifika planer. Imorgon ska jag åka iväg till Stockholm och grönan med lite bruds, så jag hoppas att det blir en rolig dag. Sen någon dag den här veckan eller nästa så ska jag åka ner till Stockholm igen, det ska bli så jäkla roligt alltså. Det längtar jag mest till just nu!!!
 
Hoppas att ni alla får en bra måndag. Själv ska jag se till att komma iväg till COOP nu. Ha're gött!
 
Världens bästa mamma, bättre människa än dig får man leta länge efter! <3

Heartbreaking

Nu har vi precis kommit hem från en "heldag" i Stockholm då vi hjälpt min bror att flytta dit. Nu är det så jäkla jobbigt alltså, eftersom att han har varit arbetslös så länge så har han ju inte kunnat flytta hemifrån tidigare men nu när hans flyt äntligen har kommit igång så lyckades ju han få ett jobb och samtidigt ett förstahandskontrakt på en hyreslägenhet med SKITBRA läge mitt ute på landet. Och det är ju väldigt sällsynt att få tag på ett förstahandskontrakt i Stockholm, så eftertraktat som det är. 
 
När vi precis hade åkt därifrån så började jag gråta, just därför att världens bästa storebror nu har flyttat ifrån mig. Jag är ensam kvar. Men det är inte långt innan det är dags för mig också, men inte för snart! I alla fall så gör det fortfarande lika ont och det kommer ta lång tid innan jag kan smälta att han faktiskt har flyttat. Men som tur är så kommer han tillbaka igen till nästa helg och ska stanna över helgen eftersom att vi inte fick med oss precis allting. Sen om två helger när pappa har fått semester så åker jag och han ner dit för då ska vi sätta upp hyllor och gud vet vad. Det blir så mycket på en gång det här, så det bara blir jobbigare och jobbigare!
 
 
Här får ni se världens bästa läge på en lägenhet!
 

Det här ser man från hans "altan/balkong". Han bor på första våningen. 
 
Och här har ni baksidan. Privat badplats, underbart! Då vet man vart jag kommer att hålla till när vi hälsar på honom nu i sommar! 
 


RSS 2.0