Tips till er som ska på studentkryssningen

Här kommer lite tips till er som ska på kryssning. 

• Se till att ha alla i sällskapet med.
• Håll reda på era plånböcker, det är JÄTTELÄTT att den blir snodd. (Hände mitt sällskap och då kommer ni inte med, INGA undantag gör dom) 
• Håll reda på alla papper och ID-kort.
• Du behöver inte ha packning för en veckas solsemester med dig. Det räcker med en lite större "handväska" där du har två kläduppsättningar och möjligtvis ett par bytesskor. ( de flesta vill nog ha klackar, men kom då ihåg att trapporna är ganska branta och det kan gunga lite ;)) 
• Se till att boka två mål mat. Ett mål mat då ni kliver ombord på båten, sen ett mål mat +(!!!) frukost dagen efter. Ni klarar er definitivt inte bara på frukosten då ni kommer tillbaka till Stockholm på kvällen och Sandviken ännu senare. ( pratar av egen erfarenhet) 
• Ni får köpa sprit i taxfreen och ta med till hytten, men ni får inte ta med ut OM ni inte har en som är över 20 i sällskapet då denne kan ta med ut. När ni kliver av båten. 
• Mår ni det minsta dåligt, gå till hytten, lägg er och vila en timme eller två, drick mycket vatten. Sen är ni fit for fight igen! 

Sen måste jag bara säga att det kommer förmodligen lukta spya och   använda kondomer i korridorerna. Så ni är beredda på att detta inte är en särskilt fräsch kryssning. 

Till sist men inte minst, ta det lugnt, ha jävligt roligt och ramla inte i vattnet!!! 

Tack för mig! 






Måndag

God eftermiddag, sitter i soffan och kollar på Stargate Atlantis på netflix ska åka med pappa så han får lämna bilen på bilmetro sen ska han ha skjuts hem. Ja, jag har blivit chaufför. Haha. Det bästa med körkort! Det är fortfarande ofattbart att jag, efter så mycket slit i så många månader, fick körkort bara sådär. 

Ska tanka bilen också. Lite kort om bensin. Men det ska nog gå bra.
Idag är det inte så mycket som står på schemat förutom hårfärgning, har inte färgat håret på hela sommaren så behöver få i lite färg nu. Ska även försöka ta mig ut på en promenad idag. Skulle vara skönt. Trots det inte så fina vädret.  

Hoppas att alla får en bra måndag!

Skulle gärna vilja ha tillbaka den riktiga sommarvärmen nu. Antingen det, eller en utlandsresa, tack!

Small changes / höstmarknad

Hejsan, nu har jag fått lite ordning på designen. Eftersom att jag är ganska okunnig vad gäller webbdesign osv. så tar det tid för mig då jag måste prova mig fram för att se att det blir rätt. Jag har inte fått till allt jag vill ha än, men det börjar komma någon vart i alla fall. Eftersom att jag hade en gammal bild på headern så kände jag att det var dags att byta ut den, dessutom ville jag göra den lite roligare. Det är ju ganska tråkigt med en enkel vit design bara. Men den här bakgrunden är ju ganska käck tycker jag.
 
Idag var det höstmarknad på stan kombinerat med kulturnatta som anordnas varje höst. Det är ju lite mysigt. Dock missade jag mina fantastiska estetvänner som spelade klockan 12 i förmiddags, självklart hade ju jag nästan nyss vaknat då. Men jag är glad ändå för jag åkte ner och träffade några vänner och tog en repa på stan. Sen träffade jag på bästy, hans dotter och sambo. Det är en liten minifamilj som jag verkligen tycker om. Jag är glad att jag har dom bara en sådär 600 meter från mig! Helt OK. 
 
Nu ska jag göra lite nytta och söka lite jobb, samt fylla i lite papper och sen ska jag åka till min far för att äta. Och ikväll blir jag ensam hemma (HUR JOBBIGT SOM HELST) för att mamma jobbar natt. Frågan är ju hur jag ska klara av den här veckan alldeles själv eftersom att jag är så jävla mörkrädd. TA DIG I KRAGEN, WALLÈN!
 
Ha det bra
 
Kram Martina
 
 Passade på att köpa lite lördagsgodis också. Är dock grymt sugen på choklad. Men jag är ju allergisk.

Tillfällig bloggdesign

Rubriken säger allt. Jag ska ändra designen så fort jag har tid. Och med det sagt så tackar jag för idag och lägger mig och sover. 

Hoppas att alla får en bra, fredag den 13 ;) 

Nu är det på riktigt

Fick ett brev hem från posten idag där det stod att jag kunde hämta ut mitt körkort. Det är ju sjukt. För 4 dagar sedan blev mitt liv så mycket lättare, för 4 dagar sedan så kunde jag släppa körkortsböckerna och all stress. Nu är jag äntligen klar och har det där kortet jag längtat efter i över ett år! JAG FIXADE DET! 

Nu ska jag ta och slappa lite för senare blir det nog en tur till valbo för att lämna in min telefon så jag får tillbaka en hel. Nästan alla knappar har slutat fungera. Ibland hatar jag iPhone något mycket! 





Designbyte

Nu är det dags att göra något åt min extremt tråkiga och fula design. Byta header är på sin plats också. Men grejen är den att jag varken har tid eller inspiration till att göra något nytt. Rolig människa jag är va? Haha. 

I alla fall så har jag idag agerat chaufför en del. Det är trevligt. Har glömt hur roligt det är att köra bil. Skulle verkligen vilja göra det varje dag nu. Men det håller nog bara i sig nu i början tror jag. 

Imorgon har jag en liten lista med saker att göra också, den är lite mindre. Men det är en del viktiga saker som ska göras. Så dom är det prio ett på. 

Hoppas att alla mår bra. Av de få läsarna jag har kvar! Haha. 

Godnatt! 

Köpte mig ett halsband från Kappahl idag. Dom är ju så snygga, de här kedjorna! 

Körkort

Så glad som jag är idag har jag inte varit på länge. I förmiddags vid 11 tiden så rann det bara glädjetårar ned från min kind och jag stod och kramade min pappa. Båda var överlyckliga. Jag tog nämligen mitt körkort idag. Jag som har väldigt stora problem med inlärning har pluggat teorin i över ett år. Och äntligen fick jag det där kortet som jag längtat efter. Så idag har jag varit och åkt runt i pappas bil som jag fick låna över dagen. Bästa papi, tack för art du följde med mig till mållinjen! ❤❤❤ 

Har uppdaterat blogg.se-appen och den är ju helt fantastisk, tycker jag. Alla nya funktioner är lite roligt! 

 

Bilden är tagen igår.  


Barack Obama vandrar på svensk mark

God eftermiddag.
 
I förmiddags vid kl. 10 ungefär så landade Barack Obamas Air Force One på svensk mark. Det här är självklart en nyhet som hela Sverige är med på och bevakar, Usas president ska alltså träffa Fredrik Reinfeldt och göra en massa besök idag som avslutas med en middag på något palats i Stockholm.
 
Ni kanske undrar varför jag är så insatt, men det har jag inget bra svar till. Jag är bara intresserad, dels för att det är den första svarta presidenten i USA och för att jag tycker att han är en intressant person som till en början hade bra värderingar. Han har det fortfarande, men jag börjar ifrågasätta hans politiska beslut. 
 
Hela stockholm har ju idag på förmiddagen varit avstängd. E4 har varit helt avstängd för att Obamas eskortkonvoj skulle kunna ta sig fram utan problem eller tidsmissar. 
 
Låter som någon politiknörd. Haha.
 
Jag tycker att det är bra att USA's president besöker Sverige. Dock så tror jag att han dels är här för att få stöd i hela den här Syrienkonflikten. Och det är något som JAG inte stödjer. Självklart så lyssnar väl ingen på mig, men jag tror att om USA väljer att attackera Syrien så skulle det säkert kunna gå så långt som ett världskrig. Vilket är riktigt onödigt då alla blir inblandade mer eller mindre. Jag menar vi i Sverige har ju inte gjort något till varken Syrien eller USA. Men jag kan ju möjligtvis ha fel, för jag har läst att det Fredrik och Obama ska diskutera är miljöfrågor, jobb osv. Men det kan självklart leda till de svårare frågorna om Syrien.
 
 
Ville bara uppdatera lite grann här på bloggen eftersom att det inte hänt något här på ett tag.
 
Ha det bra!
 
 

RSS 2.0