Saturday

Idag har jag inte gjort så mycket utom att hjälpa pappa att ta bort golv och taklister i mitt rum. Och till veckan kommer vi äntligen i gång med måleriet och tapetseringen, grymt taggad. Om det är någorlunda bra väder imorgon så ska jag försöka ta mig ut en sväng, för i helgen har det inte hänt mycket, som vanligt. Vill verkligen åka in till gävle till skopunkten som öppnat på flanör!! Men vi får se, ha det bra!


En kväll utan specifika händelser

Denna kväll har varit väldigt seg, men ändå otroligt skön. Har legat i sängen mestadels av tiden och bland annat spelat en massa gitarr till att ha tryckt i mig lite Ben & Jerry's till en film. Och nu är jag ganska trött, och ska se till att denna fredag slutar underbart, jag ska nämligen sova i min underbart mysiga säng.

Imorgon ska jag med mamma och uträtta lite ärenden, vi ska köpa golv till mitt rum nu när vi börjat komma igång lite grann med det. Nästa vecka så ska allting i mitt rum ihop i en liten klutt i mitten av rummet så vi kan ta bort alla lister på väggarna så vi kan börja måla och tapetsera. Äntligen kommer vi igång! Det här kommer bli så superbra alltså.

De flesta är väl ute och festar skulle jag tro, men det kommer jag inte göra än på ett tag. Möjligtvis nästa helg, det är dock inget planerat. Blir väl mer spontant skulle jag tro, haha. Men det är ju dom som är bäst, eller hur? ;)


Bjussar på en bild från i morse. Grymt snyggt, jag vet. Haha. Roligaste skämtet på länge


Fredagkväll

Ännu en fredagkväll och jag har inte ett skvatt att göra. Så därför tog jag mig tid till att lära mig en ny låt på gitarren och nu är det gjort. Det här går ju bara bättre och bättre och gud så duktig jag börjar bli på att lära mig nya låtar. I alla fall så blev det Foo Fighters låt Everlong den här gången, observera att det är den aukustiska versionen.

När jag lärt mig en ny låt på gitarren så blir jag alltid så nöjd över mig själv då jag märker att jag blir bara bättre och bättre och då blir det bara roligare och roligare. Ibland älskar jag mitt liv!

Klicka på bilden för att komma till spotifylänken.



Himlen är oskyldigt blå

Sitter och lyssnar på Ted Gärdestad just nu, och gud så underbart! När jag dör om det så är om 70 år eller imorgon så vill jag ha "Himlen är oskyldigt blå" på min begravning. Den är så himla fin! Också vill jag ha någon som står mig nära som sjunger låten. Jag ser min drömbegravning framför mig. Är det konstigt eller bra?


Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag och slutet på ännu en skolvecka. Ska bli skönt att få vara ledig i två dagar nu, då jag ska baka lite till pappas födelsedag och även plugga undan lite rester.
Just nu så sitter jag i sängen och väntar på att jag ska kunna ringa till pappa så att han kommer hit och kan skjutsa mig till skolan, då jag ska ha min trumpet med mig eftersom att jag har repetition med lärarbandet idag. För övrigt så har jag en ganska chill dag med 2 lektioner istället för 4 då historian är inställd och jag har ingen ljudteknik idag. Skönt!

Nu ska jag börja fixa i ordning lite, så får alla ha det jättebra så ska jag åka iväg till skolan en sväng och sen hem igen och på börja helgen. Wunderbar!



Men tjenare snygging...!


Assistans

Tjenare, ligger just nu i soffan med Disney XD på tvn. Spelar lite rumble också, dock är jag inte så taggad för tillfället att hjälpa blåsarna i Bessemerblåsarna nu ikväll, men det har jag tagit på mig att göra så det är bara att bita ihop.

Hoppas att alla får en bra tisdagskväll, nu ska jag spela rumble och sen åker jag om någon timme. Ha det bra!


Svenska mästare...

... Igen! Och det är ju bara underbart, för grabbarna har spelat förvånansvärt bra den här säsongen. Grymt bra jobb, grabbar!

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ligger i sängen med världens huvudvärk (bakis) så ska väl kanske ta och sova en stund. Sen i eftermiddag så har vi rep med skolan, men jag har även ett annat rep SAMTIDIGT som skolans rep. Och en spelning med samban, då vi ska välkomna saikgrabbarna tillbaka till Sandviken igen. Detta blir ju bara bättre och bättre... Jag skulle behöva klona mig själv 3 gånger så jag kan vara på alla ställena utan att jag skulle missa något annat. Underbart!

Jag hoppas att ni alla mår bra idag, bättre än mig i alla fall, men jag får skylla mig själv. Ha det så jättebra så hörs vi senare!


SMGUUUUUUUUUUUULD

Nu jävlar har vi tagit hem ännu ett smguld. Fyfaaaaaaaaaaaaaan VA SKÖÖÖÖNT! Lite lagomt dragen sitter jag nu i bussen påväg hem med saikfansen, och alla är faktiskt jäkligt dragna så alla är tysta och typ halvsover. Men de blir fest när vi kommer tillbaka till Sandviken, ut på krogen och grejer. Sen hem och sova för att förmodligen gå upp i skolan beroende på hur man mår. Verkligen! Haha.


Night of Whishes

Idag så har vi spelning på Göranssonarena där skolan arrangerat en fotbollscup som heter Night of Whishes, vi spelar vid klockan 8 ikväll i alla fall, och sen ska jag nog hem och fixa undan allting till imorgon då jag måste kliva upp någorlunda tidigt för att göra mig i ordning för att åka till Uppsala och ta SAIKgrabbarna till ännu ett SM-guld.

Jag har lite problem också. Jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder nu! Jag ska stå och fronta bandet och sjunga, men jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig. Något snyggt, blir det i alla fall. Det är vad jag vet, haha! Någon som kan hjälpa mig!?!?!?!?!

Win win situation!

 
Lilla gubben, vad du är omtänksam!

Fullt ös medvetslös!!!

Imorgon är det dags för grabbarnas SM-final, och vi kommer helt klart att leda dom till seger igen. Annars blir vi såklart besvikna men tar igen det till nästa år! GO SAIK



Good luck Chuck

Fredagskvällen blev ganska lyckad ändå, med min finaste vän Matilda som kom och gjorde mig sällskap till en film. Tack så otroligt mycket för det, det var väldigt trevligt! :D Lite tråkigt att de andra flickorna inte hade lust, men så kan det vara. Inte mitt problem!

Är ganska trött nu så jag tror faktiskt att jag ska ta och ta bort mitt smink och hoppa i säng, för att kliva upp i någorlunda tid imorgon så jag hinner med lite grann av lördagen i alla fall då vi har spelning imorgonkväll med skolan på Göranssonarena, på en fotbollscup som våran skola arrangerat som heter Night of Whishes. Kommer bli jätte awkward, men who cares jag gör mitt jobb sen åker jag hem. Har även lite planer att fixa till på söndag då vi åker med samban och tar SAIK till ännu ett SM-guld mot Villa Lidköping. Ska bli spännande! Jag tror faktiskt att årets match kommer att vara ganska jämn igen, förra året så vann ju SAIK SM-guldet på sudden death (sista mål vinner). I alla fall så kommer det bli väldigt skojigt, och jag ser fram emot det väldigt mycket.

Kära Matilda, hoppas att du tog dig hem lugnt och säkert. Tack för ikväll, bästa du! Love you ♥



Lenses

Idag var skolan helt okej faktiskt. Men är fortfarande sjukt skoltrött! I alla fall så träffade jag pappa nere på stan vid kvart i 3, för då skulle vi dra till optikern och fixa linser till mig. Så nu har jag linser för en provperiod, så ska tillbaka till optikern om två veckor och se hur det har gått. Det har varit sjukt obehagligt, för det har skavt hela tiden. Men det är väl bara ovana, så jag hoppas och tror att det ska bli bättre ju mer jag använder dom. Eftersom att jag bara skulle ha dom 4 timmar första dagen så har jag precis tagit ut dom, och det gick väldigt bra. Ska bli kul att se om jag får i dom imorgon bitti, eller om jag kommer stå där med dom hela dagen. Hatar början på nya saker, för ibland är det så jobbigt :(

Nu ska jag spela lite riding club championships och äta lite godis, sen blir det duschen så att jag kommer i säng i någorlunda tid ikväll. Är så dålig på det alltså!


Fick till en riktigt bra bild med telefonen där man ser linsen också, coolt för att vara en iPhone.
Måste även säga att jag tycker om mina äppelgröna ögon, det är så fint med gröna ögon!


I'm walkin' on sunshine

Idag har det ju varit superhärligt väder ute, så idag när kören var slut så hängde jag med Elin och Evelina ut för att sitta i solen och prata och så vidare. Jag tycker att det är så väldigt skönt att det äntligen börjar bli vår, och på söndag så slår vi om till sommartid. Men det är även vårdagjämningen idag: dag och natt är lika långa, vilket även betyder att vi nu går mot ljusare tider. Det kommer bli ljust tidigare på morgonen och vara ljust till åtminstone runt 11 på kvällarna. Skönt! Love life <3


Riding Club Championship

Sitter i skype med Elvira och Anna och spelar ett skitkul spel på facebook!!!


Caught!

Hejsan alla söta! Jag ber om ursäkt för ingen vidare uppdatering, men jag gör i alla fall så gott jag kan. Idag har jag haft en ganska chill dag, med två ämnen (vilka jag inte ens var med på, haha.) och sen hade vi ett väldigt långt körrep.

I alla fall så sitter jag och spelar lite gitarr just nu och övar på min gitarrläxa, och jag har kommit på mig själv att jag drar ut tungan halvvägs från munnen. Vilket gör att jag ser helt invalid ut, FYI. Kommer jag bli som Janne Schaffer? Jag hoppas att ni vet vem han är, annars blir jag besviken. Jag tror att jag säkert kommer att sluta som honom, "tugga" på tungan för att koncentrera mig. Och om jag gör sådär så förstår jag inte vad problemet med att jag inte kan koncentrera mig sitter!? Är det just det att det ska vara roligt också? - Det kan jag aldrig tro! ;)


På den här bilden ser man ju tydligt hur han "tuggar" på tungan.


Tack pappa! <3


Söndag

Gud vad dagarna går fort nu för tiden. Det är redan söndag, men det känns som att helgen började igår. Hemskt! I alla fall så hade ju jag konsert igår och det gick väldigt bra, var så nöjd efteråt att jag ville spela allting en gång till. Jag får hoppas att dom vill göra om samma arrangemang igen, med samma folk för det skulle vara jättekul. Som vanligt så gick ju jag runt med den musiken i huvudet hela kvällen, oerhört jobbigt men det blir så när man spelar sånt där.

Idag så ska jag med pappa en tripp in till valbo och sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Ska försöka plugga undan lite rester så jag blir av med dom. Men alla här borde väl veta hur bra jag är att komma till skott med saker? Haha!


Snyggast i stan...


Godmorgon lördag

Nu sitter jag i bilen påväg till Gävle för att repa hela förmiddagen och sen är det konsert vid 16.00, underbart!

Har inte så mycket att säga förutom att jag, som aldrig brukar bli nervös mer, är jättenervös. Är sjukt rädd att det ska höras om jag spelar några fel, vilket det gör på konserthuset där akustiken är så maffig. Men grymt underbar att spela i!

Justja, fixade även nya naglar igår. Så nu är jag glad igen! :D


Fredag - min kväll i punkter

  • Massa tvmys med godis, festis och glass.
  • Dator
  • Dusch
  • Pratade med Matilda om morgondagen och annat girlystuff ;)
  • Smsat med Mattias om allt och inget
  • Lagt fram kläder osv. för imorgon (konsertdag)
  • Nu: SOOOOOOOOOOVA


Yep, inte världens roligaste kväll men jag hoppas att morgondagen kan bli roligare :D

Ha det bra alla sötisar, så ses vi imorgon. Justja, har glömt att berätta att jag har en OTROLIG bildbrist för tillfället så mina inlägg kommer inte att bli så mycket mer roligare än såhär. Sorry foaks!


Festis

Har precis kommit hem från att ha övningskört till och från ICA där vi även inhandlade lite gotta till ikväll, jag fick med mig mina enda vänner ikväll, Ben & Jerry. Haha. Men jag fick även med mig en maraboukaka med mig och en festis med banan och guava smak. Den är asgod, och smakar grogg.

Ärligt talat så vet jag inte exakt vad den här kvällen har att bjuda på, förmodligen så kommer jag snart att hoppa in i duschen och fixa lite inför imorgon då jag ska vara inne i gävle vid 12.00 för då börjar genrepet med symfoniorkestern och sen börjar konserten vid 16.00 så jag blir inne i Gävle hela dagen. Sen imorgon kväll så vankas det förmodligen festligheter på ett eller annat vis. Underbart! Har inte varit ute och träffat folk på jäävligt länge så jag behöver komma ut i civilisationen och bli lite social, med eller utan alkohol i kroppen! 

Men ikväll så får jag vara ensam och emo hur mycket jag vill, det ska bli skönt!


MUMS!!!

Carmina Burana

Kom hem från Gävle för ungefär en timme sedan. Grymt skönt! Hela min kväll har bestått av en stor symfoniorkester och 120 mannakör som stått längst bak i konsertsalen och sjungit för fulla halsar, det är är ett sådant grymt verk alltså. Önskar faktiskt att det aldrig ska ta slut, men hellre tar jag tillbaka jazzen måste jag säga. För det är då det bästa jag gjort i hela mitt liv. Nog om det!

Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen, och jag är ganska glad för att jag får sovmorgon imorgon. Börjar inte förän vid 9.45, så jag är ganska nöjd plus att jag gör cykelpremiär imorgon.. Tror jag! Måste ut och kolla hur det är med cykeln till och börja med, annars är det bara att ta bussen. Och måste se till så att jag har lösa pengar också för imorgon blir det inköp av nya cigg (LLLLLLL) love life!


JUSTJA!

Naglarna förnyas imorgon också. HAPPY GIRL!

Off to Gefle

Sitter i bilen påväg till Gävlestad för att repa med symfoniorkestern på konserthuset. Vi har ju konsert på lördag klockan fyra, ganska taggad faktiskt. Sen mot kvällningen blir det förmodligen lite festligheter, också taggad för jag vill supa! Gottgottgott

Har inte så mycket mer att skriva så nu får det räcka. Ha det bra allesammans, så uppdaterar jag senare. Eller ikväll. Det suger att jag kommer missa bigbrother ikväll :(


Big Brother 2012

Jag har alltid lovat mig själv för att aldrig kolla eller fastna för Big Brother, och lurad blev jag ju. Det är det enda programmet jag kollar på, på tv. Så jävla kul att se när folk dampar på varandra! Så nu ska jag ladda upp med lite gottigott här och sen ska jag hoppa direkt in i duschen för att sen gå och lägga mig.

Jag hatar att jag börjar kvart över åtta imorgon, orkar verkligen inte(!) gå upp så tidigt. Imorgon kväll så har jag rep med symfoniorkestern och alla körer också. Inne i Gävle, där konserten är på lördag. Har dessutom fixat biljetter till mina föräldrar som den snälla dottern jag är. Hihi :D


Ha det bra allihopa så uppdaterar jag en snabbis imorgon!

moneymoneymoneymoneymoneymoney

Just nu sitter jag och kollar på både möbler och lägenheter. Jag bara längtar tills den dagen då jag bestämmer mig för att flytta hemifrån, vilket förmodligen kommer bli ett år efter att jag tagit studenten då jag ska se till att jobba ihop lite mer pengar än de jag har från att mamma och pappa sparat till mig, så jag kan skaffa mig en lägenhet i Stockholm där jag ska plugga till jazzmusiker/musiklärare (som det ser ut nu). Då hoppas jag även på att få en roomie, när jag bor där så jag inte blir så ensam.

Det här är bara så som jag har tänkt mig hittills, och just nu så ser det ganska ljust ut. Men det kan ju vända på 3 röda, så jag tar inte ut något i förskott här. I alla fall, så önskar jag att det var just nu för gud så sugen jag är på att inreda en lägenhet som jag och min framtida partner ska ha, lääääääääääängtar!

Så nu skulle det sitta fint med att vinna några miljontals kronor. Plötsligt händer det!


Lillördag/ledig

Tjenare mina underbara små läsare, idag har jag studiedag så det är ju inte mer än underbart. Jag har inte hunnit vara ute någonting nu på förmiddagen, men medan det fortfarande är sol ute så tänkte jag (kanske) ta en promenad till Enen och hämta ut mitt paket från H&M som äntligen har kommit! :D superglad.

Jag är väldigt glad för att våren äntligen har kommit till oss, känns så underbart skönt! Snart är det påsklov också, älskar vårterminen för vi har så mycket ledighet. Men samtidigt så börjar jag bli otroligt stressad för det är bara runt 95 dagar kvar till sommarlov(!!!)

image description

Bild från nyårsafton!

Tisdag 13/3

Imorse vaknade jag vid 8 (sovmorgon) och var väldigt utvilad, riktigt skönt var det! Vi började vid tio idag då min sånglektion var inställd, tänk om det kunde vara så varje tisdag så jag fick sova länge. Det har varit en ganska så lugn dag idag förutom att jag kommer vara i skolan till 16.40 (!!!) FUCK MY LIFE!

Nu är det historialektion och jag är svinhungrig... Ibland så hatar jag tisdagar!!!


Dålig uppdatering

Ligger i köksoffan och väntar på mat, kommer somna snart också. Är sjukt trött, även fast jag sov en timme i soffan i vardagsrummet runt kl. 1. I alla fall så är jag back in business nu vilket jag egentligen inte vill, men måste hålla ut ETT sista år bara. Det kommer gå så fort eftersom att de här senaste två åren gått oerhört fort.

Nu ska jag äta, sen blir det nog dusch direkt efteråt så jag kan krypa ner i sängen tidigt och sen kika på BB.

Kanske skriver ett till inlägg efter det här. Just maybe!


Lördag

Jag har haft en mysig biokväll med Elin medan någon annan har gjort krogen debut och någon annan har varit/ är full och kåt, och vill ligga med en.

This is a good night, och jag ska in till valbo med mami och Pernilla imorgon. (TREVLIGT!) hoppas att alla får en bra bakfylla då alla är ute och festar och är fulla och kåta (like meeee, nooot!) (This isn't making any sense, is it?)

Natti

Och förlåt Markus... Men det kommer aldrig hända!


TOMORROW

Imorgon är det äntligen fredag och då är det äntligen helg, dock blir det bara halvdag för mig för jag har en optikertid vid 1 och sen blir det nog lunch med pappa på stan också tror jag. Det skulle vara helt OK faktiskt.

Ha det bra alla readers, har sett att mins unika har ökats och det är ju trevligt!! Tack ska ni ha :)


Vän med sitt ex?

Många tycker ju att det är konstigt att vara vän med sitt ex efter att man gjort slut osv. Det tyckte jag också var konstigt ett tag, men eftersom att jag är väldigt bra vän nu med ett av mina ex så tycker inte jag att det är så konstigt i alla fall.

Skulle kunna vara det med Viktor som jag var tillsammans med i somras också, men det är han som har problem och hatar mig, hahaha. Fett skoj. Jag menar, vi kom båda överrens om att det inte funkade så vi bestämde oss för att göra slut vilket var bra. Men sen ba näe. xD Kul grabb det där! Snygg är han ju i alla fall, det kan jag inte ljuga om!

Jaja. Shit happens. Av honom så kanske jag inte förtjänar något bättre, men sen har jag min förra pojkvän från 2 år(?) tillbaka. Han är en snäll kille han. Har lite problem att bestämma sig för saker, men annars så är det världens underbaraste kille! No doubt


PUSSAR OCH KRAMAR PÅ ER


Sofies mode


Blackbird



Det är så underbart att lyssna på den här låten för den är så musikalisk. Eftersom att jag själv är väldigt musikalisk så är det skönt att lyssna på något som är riktigt bra gjort. Det är inte alla covers som blir bra, musikaliskt sätt. Det här gillas stort!

Fuck influensa

Jag och mamma ha haft influensa den här veckan, typiskt att man ska få det samtidigt. Både hon och ja blir hemma resten av veckan, dock ska jag till optikern på fredag runt lunchtid för att fixa linser. Äntligen! Orkar inte gå runt med glasögon hela tiden :(


Kony 2012



Ta dig tid (30 minuter) att kolla på denna video. Det är hemskt det här alltså. Dessutom en sådan ögonöppnare!

30 minuter av ditt liv är ingenting jämfört med vad dessa barn kan ha/få. De hinner gå igenom så otroligt mycket på 30 minuter. Vad hinner vi? Laga mat? - Det kan inte ens dessa underbara ungar göra!

Onsdag

Har sovit typ hela förmiddagen och nu halvligger jag i sängen och är död. Är JÄTTESUGEN på en sånhär calipposhot som alla köper idag, ska be min bror åka och köpa en sån åt mig :D HIHI!


Update: Tisdag, på bättringsvägen

Who am I kidding, klart att jag inte ska bli frisk. Fick återfall av febern inatt så ligger med nästan 38° feber och det är väldigt högt för att vara mig för min normala temp ligger runt 36,5° (har jämt haft låg kroppstemp) i alla fall så att jag fått feber igen är väl kanske inte så konstigt med en mamma som ligger i influensa med 39° feber, stackars mami! :(

Nu ska jag sova lite till, ha't bra. Önska mig lycka till, jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan någon dag den här veckan, men de visar sig.


Tisdag; på bättringsvägen

Idag vaknade jag igen, dock inget illamående vilket är superbra. Febern som jag drog på mig igårkväll har gått ner igen och nu ligger jag på vanlig temp, det är också skönt. Imorgon gör jag debut i skolan igen efter lovet och sjukdom. Vill inte vill inte vill inte vill inte, men det är bara att ta sig i kragen och gört' för att snart är det ju påsklov igen och sen är det Musikbolaget som gäller! Det gör mig oerhört stressad att veta det, vi är liksom inte ens helt klar med min ensemblegrupps låt som är spikad, vi ska förmodligen göra en till också om vi kommer igång med den imorgon så är ju det superbra.

Hoppas att alla får en trevlig tisdagskväll för det ska jag ha, nu ska jag gå ner och göra mig en milkshake.


Dreamboy

Imorse när jag vaknade så hade jag bästa känslan på länge. För att inatt så hade jag drömt en sådan underbar dröm, som jag aldrig trodde att jag skulle drömma. Jag drömde att jag blev tillsammans med min barndomspojkvän, en kille som jag blev tillsammans med när jag gick i 2an, dock var han och jag tillsammans fram och tillbaka från 2an till 5an. Men nu när vi blev tillsammans så var det så underbart, jag vet inte varför men jag mådde så bra! Haha.

Gulligt. Men det bästa av allt är ju att han har blivit längre än mig och han är snygg som fan.

Have a nice day!


Måndag: Sjuk och plugg

Vaknade imorse och mådde jätteilla så jag gick upp till toan och spydde en del. Mamma kom upp och kollade på mig och sa åt mig att sjukanmäla mig för att hon tyckte inte att jag skulle springa och spy i skolan precis. Så det tyckte ju jag var skönt i alla fall. Så då sjukanmälde jag mig sen somnade jag igen någon timme och sen vaknade jag och sprang jag upp ur sängen och in på toa där kom det lite till. Och sen dess så har det inte varit några problem och det är skönt i alla fall. Så nu har jag satt igång med lite rester som jag måste fixa så jag får igång pluggeriet för att kunna komma tillbaka till skolan den här veckan och försöka plugga varje dag.


Nu ska jag ta och fortsätta att skriva på en svenskakrönika. Ha det bra så länge så hörs vi ikväll!


Var nöjd med dig själv!



Jag skulle aldrig lägga ut den här bilden om jag inte börjat inse att min kropp är snygg som den är! Okej, jag har inte den där snygga midjan jag skulle vilja ha. Jag har inte de perfekta brösten jag vill ha. Jag har inte den perfeka hyn som jag vill ha. Jag är inte perfekt. Men vad är perfekt egentligen? - Finns det något som är perfekt?

Jag har inte förän idag insett att jag måste vara nöjd med min kropp, för jag kommer aldrig någonsin få en annan kropp. Dessutom så skulle jag aldrig lägga tusentals kronor på att operera till mig den kroppen jag egentligen vill ha. För att så mycket pengar skulle jag aldrig hitta någonstans. Så det jag vill säga med det här är att skit i vad bloggare och skitsnacksfolk tolkar som en "snygg kropp".

Du är snygg på ditt sätt och jag är snygg på mitt sätt. Vi kan inte göra något åt att vi blev födda så här, deal with it!

NI ÄR SNYGGA!


"Och ryttaren utgår"

Idag vaknade jag runt nio men låg och drog mig till kvart över. Blev inte klar för än någon stund innan Elin och hennes pappa kom för att hämta mig, bara för att jag trodde att hon hade sovit över så jag var klar att lägga mig i sängen igen. Sen fick jag smset: Vi åker nu! :). Då blev jag jättestressad eftersom att jag bara hade ett par jeans på mig och inget annat. Så då blev det stressa på, så att hann inte fixa håret.

I alla fall så kom vi upp till ridklubben runt kvart över 10 då kanske, och sen var vi där ett bra tag. Kollade på dom fina hästarna och vi diskuterade en massa också. Jag märker nu hur mycket jag saknar hästarna, och vill verkligen tillbaka men inte till klubben. Och egen häst har jag inte råd med just nu, men senare i livet så kanske. Jag fick dock inte med mig systemisen så det blev inga bilder den här gången. Men fixar dom högbospelen till sommaren så kommer jag ta med mig Elin dit och kolla och då följer systemisen med helt klart!

Nu ska jag ta och lägga över lite bilder från iPhonen och sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Plugga lite kanske!? Behövs verkligen!


Dålig uppdatering

Ursäktar för dålig uppdatering. Men har haft så mycket att göra de senaste dagarna och har inte haft en tanke på att jag har en blogg. I alla fall så trodde jag imorse att jag skulle bli sjuk så det blev inget kungsberg, men nu ikväll så har ja möblerat om mitt rum, och gud så ovant det är!

Nu ska jag sova för att imorgon blir det upp vid nio tiden för att sen åka upp till ridklubben med Elin och kolla nationella hopptävlingarna. Dock är det sista dagen, men systemisen följer nog med. Ska se till att få bra bilder den här gången, förra gången blev dom skit :(

Godnatt!


Time to get creative

Låtskriveri på g, underbart! Låttitel är spikad i alla fall! Vet inte om den syns på bilden, men då får ni se sen.


RSS 2.0