Tiden när allt var så mycket lättare

Vill bara fly. Fly från verkligheten och alla måsten. Jag har brytit ihop, för andra gången i år. 2012, blev inte som jag trodde. 
 
 

WE COME, WE RAVE, WE LOVE

Gårdagen. Det finns inte ord. Snälla, ta mig tillbaka. Swedish House Mafia. Friends Arena. Stockholm.


Swedish House Mafia, last tour.

Imorgon smäller det. Då tar jag med frugan och åker in till Stockholm och Friends Arena och ser den underbara trion. Det är inte så att jag är taggad eller nåt, men fyfan vad magiskt det kommer att bli.

Ikväll blir det då en uppladdningskväll bestående av städning (med shm i högtalarna), val av kläder för morgon dagen och sen en vanlig skön hemmakväll med mamma. Ska försöka få mamma att spela något sällskapsspel med mig, det var så länge sen!


Ny header

Godkväll, har precis pratat klart med min fina vän Elvira och lyssnat på hennes svenskatal som hon ska hålla imorgon. Spännande! Har även fixat en ny header, kände att det var dags för det. Vågar inte riktigt ge mig på designen helt själv, så det ska jag be någon annan hjälpa mig med. 
 
 
Detta blir ett kort inlägg. Nu ska jag gå upp och släcka på övervåningen för nu snart ska jag ta och sova och få slut på ännu en dag.
 
 
NATTI

China red

Idag har det varit en hyfsat bra dag. Hade ju samhällskunskapsprov och det gick förvånansvärt bra måste jag säga. Det är inte alla gånger jag känner att det gått bra på ett prov.

Var iväg till min nagelteknolog ikväll också, det är alltid lika roligt att åka dit. Har alltid så mycket att prata om och vi skrattar och har oss, vi experimenterade lite med en av mina naglar idag, vi hittade på en rolig färg vi ville testa men det blev inte så bra så jag beslöt mig för att ha rött istället. Underbara röda färg!

Imorgon är det torsdag och då får vi säga "IMON ÄR DET FREDAG!" Imorgon har jag genrep med storbandet inför skolkonserten på fredag. Är så jäkla nervös. Får panik för att jag inte vet vad jag ska ha på mig och sen är jag så rädd att jag ska glömma bort texten. Buhu!

Godnatt!


Huzmanzkozt

Godkväll. Nu blev det lite segt på det där med bloggning igen. Dumma mig. Sitter med Elvira i skype och pratar för fullt, denna människan gör mitt liv värt att leva när jag vet att hon finns och är lika mongo som mig. Du är guld värd!
 
Ikväll så har jag faktiskt pluggat samhällskunskap. Inte frivilligt dock. Jag har prov imorgon.
 
Den här dagen har väl varit sådär, har inte varit på topp och inte varit på så bra humör. Hoppas att det blir bättre till imorgon. Imorgon får jag göra nya naglar så det är jag glad för i alla fall. Resten av dagen hoppas jag blir någorlunda  bra bortsett från provet. Men ingen dag med prov är väl bra, right? Det får man ha överseende med, haha.
 
 
Nu ska jag ta och prata med min fina vän lite till, sen är det nog läggdags för min del i alla fall. Har en hyfsad sovmorgon imorgon, så får mig några timmar inatt i alla fall. Det är nog välbehövligt!
 

Nytt

Var till valbo idag med mamma och hittade två fina slapptröjor man kan ha någon dag när man bara inte orkar göra något.


Dag 04 - Någonting jag saknar väldigt mycket

Den där underbara känslan av att veta att man har någon som älskar en och saknar en när man är borta. Den där pirriga känslan man får varje gång man kysser varandra. Den där känslan och reaktionen man får av att bara se varandra i ögonen. Den där känslan man får när man håller varandra i handen. Den där varma jag-älskar-dig-känslan. Jag saknar att ha en pojkvän. Jag saknar att träffa den man älskar nästan varje dag. 

Dag 03 - Bild på mig själv

Charmig eller inte fullt lika charmig?
 
 
Orkade inte leta på någon annan..

Alla faserna på körkortsteorin är avklarade

Hejsan hoppsan. Nu är jag sådär dålig på att blogga igen. Jag som lovat att skriva klart den där tio dagars-grejen. 
 
I alla fall så har jag idag klarat av sista körkortsfasen. Nu är det bara repetitionerna och sluttestet kvar. Sen kommer jag också få min papperslapp, kommer varje dag ett steg närmare uppskrivning och uppkörning. Börjar bli riktigt taggad nu. Därför har jag bestämt att från och med nu så ska jag ägna lite tid (läs mycket) varje dag till körkortsplugget så det blir klart så fort som möjligt! Det kan bli bra det här.
 
Efter detta inlägg så kommer det ett till med en tio dagars-grej. 
 
 
 
Gjorde en repetition för att se hur det gick. Behöver inte ens nämnas. Blev lite överraskad, om jag säger så. Sen om ni undrar varför sluttestet har en gul prick så är det för att jag gick in på den och råkade sen klicka på fel knapp, så jag startade ett test istället för att gå tillbaka.. :( 
 
 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Idag fyller min fina vän Elvira Nordgren de där efterlängtade siffrorna, 18. Gud, så hon har längtat. Hon har gått runt i ett helt år och räknat ner, vecka för vecka. Nu är äntligen hennes dag här, dock snart över. Men jag tror, trots att vi gått i skolan, att hon haft en väldigt bra födelsedag.
 
Självklart så är ju den där officiella födelsedags bilden en självklarhet. Här kommer den!
 
 
Tänk på att den här var väldigt lindrig. Jag har värre bilder på dig ;)

Dag 02 - Beskrivning om mig själv

En beskrivning om mig själv..?
 
 
Ja, jag är en väldigt glad och positiv tjej. Jag är väldigt omtänksam av mig, tänker hellre på andra människor före mig själv. Ända sedan dagis har jag klassats som klassens/gruppens solstråle, detta har mina lärare genom tiderna sagt till både mig och mina föräldrar. Det är självklart något jag tar åt mig av och försöker sträva emot. Trots detta så har även  glada, positiva och utåtriktade jag mina mörka dagar. Dom är inte många, men även dom exsisterar. 
 
Jag har idag världens finaste vänner. Varav två stycken jag kännt sedan barnsben. Anna Byman, 15 årig vänskap. Elvira Nordgren, 11 årig vänskap. Jag är riktigt imponerad av oss tre, hur vi ens har orkat stå ut med varandra denna tid. Jag har självklart många andra hur fina vänner som helst, men eftersom att jag kännt dessa två längst var det dem jag tog upp. Varför vet jag inte. Med mina vänner så visar jag alltid min allra charmigaste sida. Det är den dom älskar bäst. Dom skulle nog aldrig klara av en dag utan att jag kommer dit och förgyller den på något sätt. Eller så är det tvärtom, de kanske tycker att det är hur skönt som helst att slippa mig? ;) 
 
 
Jag försöker, så bra jag kan, att ta varje dag som den kommer. Blir det en jävligt dålig dag, ja, då är det så. Otherwise? - Skitbra!
 
Jag har en speciell lista på vilka personer jag prioriterar. Varför vet jag inte. Men jag har en.
 
- Familjen, kommer självklart först.
- Mina underbara vänner.
- Mig själv. 
 
Utan familj och vänner skulle mitt liv gå sönder. Jag skulle inte klara av en dag utan dessa underbara människor vid min sida!
 
 
 
Mer än så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva.
 
 
 

Dag 1 - Tio saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag har runt 40 tremänningar, men känner bara 2 av dom.
 
2. Jag har faktiskt, trots min längd, för ca. 2-3 år sedan, varit medryttare på en shetlandsponny med en mankhöjd på 100 cm. (Var dock inte lika lång då, som nu.)
 
3. Jag är allergisk mot godis, men äter det ändå.
 
4. Jag har musicerat sedan 10 år tillbaka. 
 
5. Jag har aldrig i hela mitt liv haft ett husdjur. Förutom en kanin som bodde hos min extrafamilj.
 
6. Jag har bott på samma ställe sedan jag var 2 år gammal. I ett radhus. I vallhov. 
 
7. Förra året hade jag en total viktnedgång på 15 kg.
 
8. Jag fick mina körkortsböcker i somras och hade därför nu kunnat ha ett körkort. Men med min lathet så har jag inte tagit tag i det förän nu till hösten.
 
9. Jag kan inte spy utan att stoppa två fingrar i halsen.
 
10. Min mamma tvättar nästan jämt åt mig. 

10 dagar

Jag vet inte varför, men jag ska ge mig på det där med 10 dagar. Jag har aldrig klarat av att blogga tio dagar i rad. Men jag ska ge det en sista chans.
 

Dag 01 - Tio saker ni kanske inte visste om mig
Dag 02 - Beskrivning om mig själv
Dag 03 - Bild på mig själv
Dag 04 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 05 - En dag jag längtar tills 2013
Dag 06 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 07 - En bild på mig som liten
Dag 08 - Något jag gör varje dag
Dag 09 - Något jag inte klarar mig utan
Dag 10 - Ett minne för livet


Happy Halloween

Mitt liv blir inte vettigare än så här. 
Det ända jag har gjort idag är att plugga körkort, bokstavligt talat. Jag har verkligen inte gjort något annat alls. Och inte fan har jag ännu klarat den där jävla fas C, jag som hade bestämt mig för att både fas C och F skulle vara klara vid denna dagens slut. Men icke sa nicke. Då lägger vi upp nästa plan: Fas C och F, klara på söndag. Då ska jag även ha hunnit läsa lite till psykologiprovet vi har på tisdag, det är ju lite mindre kul och ganska dåligt av våran lärare att lägga ett prov på tisdagen efter man kommit tillbaka från lovet. Jag menar, man hinner inte återhämta sig på EN dag. I alla fall inte jag, men det är ju jag det. Jag vill ha åtminstone två prov- och uppgiftsfria dagar efter ett lov. 
 
Från en sak till en annan, jag har som sagt suttit och pluggat på det där jävla körkortet hela dagen. MEN NU VILL JAG HA DET! Därför gör vi så att som tidigare skrivit så ska fas C och F vara klara på söndagkväll. Veckan därpå ska jag har alla repetitionerna klara. Sen har jag knappt något kvar så då är det väl dags att boka in både uppskrivning och uppkörning. WIHOOOOOO! 
 
 
Ni får ingen bild idag. Sorry.

RSS 2.0