Skenet bedrar

!!!VARNING!!! DEPPINLÄGG PÅ G. KAN HÄNDA ATT FOLK SOM LÄSER DETTA KOMMER BLI SUPERDUPERIRRITERAD PÅ MIG. MEN EFTERSOM ATT JAG VARNAR ER NU SÅ BEHÖVER NI INTE LÄSA.
 

Jag vill bara skriva av mig lite granna nu för det är nämligen så att jag märker att skenet bedrar ganska så rejält när det kommer till människor som kallar sig för vänner. Jag har nyligen kommit till insikt om vilka som är riktiga vänner och vilka som inte är det. Jag tycker att det är tråkigt att de som faktiskt har sagt att de ska finnas för en person inte gör det. Jo, möjligtvis på deras villkor. Jag tycker att det är så tråkigt och lite respektlöst att som en "vän" säga alla snälla, fina saker och inte leva upp till dem. Självklart så har ALLA olika sätt att se hur en vän ska vara och beté sig, det är ju givet.
 
* Vänner - De personer man spenderar mycket tid med, såna som man älskar även fast man bråkar, såna man har telefonkontakt med nästan varje dag.
* Kompisar - Såna man känner ganska bra, umgås med ibland men inte så ofta.
* Bekanta - Knowing by first name. Såna man vet vilka det är, såna man känner igen.
 
Självklart så ser inte alla människor det på det här viset som jag skrev upp nu. Men det är så som jag ser det, sådär är det för mig.
 
När jag tog studenten för nästan 3 veckor sedan så försvann all kontakt med alla personer jag gått i samma klass som under 3 år. För jag trodde att det var på gymnasiet man skaffade sig vänner för livet. Men det är väl annorlunda för mig då kanske, jag behöver nog flytta härifrån. Börja om på nytt. Ett nytt papper. Blank page. Typ. Förutom de 2 underbara, störda personer jag umgåtts med sedan barnsben, plus booboo (som är minst lika störd som resten av oss). Men det är en annan sak. De personer kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta i och med att vi har så många minnen tillsammans.
 
Deppdeppdeppdeppdeppdepp.
 
HA'LE GÖTT.
 
Fett konstigt avslut. Men jag är ju konstig så det blir ju bra! 
 
Jag träffade på mr. påfågel på jobbet igår. Han var ganska otrevlig. Lät illa gjorde han också. Haha.
 

En vecka sedan

Herre min jesus, tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Men mina föräldrar har också sagt att ju äldre man blir desto fortare går tiden, så gör allt du vill nu!
 
Det är alltså en vecka sedan jag tog studenten. En vecka sedan den dagen jag väntat på hela mitt liv. Den dagen var över på ett ögonblick, känns det som. Självklart så var det ju inte så, alla förberedelser, alla pengar, all tid.
Jag har inte riktigt greppat, än, att allt bara är slut. Efter allt slit, alla timmar, dagar, nätter som jag satt med alla j*vla rester och prov. Nu är det slut. 
Men nu har jag ett fantastiskt liv framför mig, men framför allt en fantastisk sommar med världens roligaste jobb. 
 
Jag har ju inte bloggat nu på ett bra tag, men det är ju för att jag jobbar nästan konstant och jag har liksom inte ens tänkt på det. Plus att det har varit balförberdelser, själva baldagen och studentföberedelser och själva studentdagen.
 
Och som pricken över "i" så har jag dragit på mig världens förjävligaste förkylning och vid varje förkylning jag får så kommer bronkiten tillbaka. Jag hade ju bronkit i vintras/våras, fick det uppkollat hos läkare och de sa att vid rejäla förkylningar så kan det komma tillbaka. 
 
Detta är pretty much mitt liv just nu, har liksom inte ens haft tid eller ork att jag fyllde 19 i måndags. Hur sjukt är inte det?
 
 
Midsommarafton var det ju igår också. Jag jobbade hela dagen men på kvällen så blev det mat och mycket umgänge med familjen och bonussläkten. Wonderful!
 
 
 
Min fina namnskylt jag har på arbetskläderna!
 
 
 
 

Ett minne som varar för evigt

 
Den bästa dagen i mitt liv. No doubt. Men den sorgligaste, jag kommer inte få träffa mina underbara estetare varje dag något mer. För att citera en annan estetare; It's the end of an era!

Studentbal

Hej allihopa, i fredags var jag på studentbal och det var awesome. Hade snyggaste dejten ever. Kan inte förklara min hatkärlek till den människan.
 
I alla fall, den dagen jag väntat på i 19 år var snabbt över men jag kände mig som en prinsessa. Dock var jag mer obekväm i klänningen än vad jag trodde att jag skulle vara. Jag ler på väldigt få bilder. Dels för att det var så jävla ljust ute (solen bländade mig hela tiden) och sen var jag hur trött som helst typ.
 
Det var några stycken som kom dit och fotade och jag tackar speciellt Ulrika för de jättefina bilderna hon tog på mig, min baldejt och mina vänner. Du är så bäst!
 
Nu är jag skittrött och ska upp tidigt för att åka ner på stan och köpa blomma(or) åt min "lillasyster" som går ut nian imorgon(!!!!!) min lilla älskling börjar bli så stor ♥
 
 
Min håruppsättning!
Jag och världens finaste kille, världens bästaste vän! I love you

Grattis boo <3 <3

Idag tog min kära vän Elin körkort. Så glad för hennes skull, detta har hon väntat på. Så ikväll var vi ut och åkte en sväng, vi åkte och hämtade upp Elvira också och sen var det full fart i bilen.
 
 
Snart är det min tur att ta med alla ut på en tur i lillbilen. Haha!
 
Nu är jag så jäkla trött så nu ska jag faktiskt ta och sova, har inte blivit så mycket sömn på sistone.
Bal på fredag och studenten om 9 dagar. Helt sjukt!

1 Juni

Hej allihopa, här såg det dött ut.
Sitter i soffan med mamma och kollar på tv och vi ska ha lite kvalitetstid imorgon blir det en sväng till Gävle/Valbo med mamma för att titta det sista inför balen dvs. skor och en sjal man har runt axlarna.

Har ju inte sådär jättemycket att skriva om nu, så fram till studenten så blir det väl lite tröttigt med inlägg.

Det är ju bara festen kvar nu, som man säger.

• 6 dagar till balen
• 13 dagar till studenten
• 16 dagar till födelse dag
• 17 dagar till jobb

Välkommen, sköna juni!


RSS 2.0