Sista Augusti

Godkväll, fredag. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, förutom att jag ska baka en sockerkaka för att trösta mig med eftersom att jag fått världens förkylning igen. Det är lite mindre kul! Imorgon förmiddag åker vi ner till Stockholm till min bror för att hälsa på, det ska bli riktigt skönt att komma ut på "landet" lite. Där han bor. Kameran och joggingskorna hänger med så jag självklart kan ta mig en sväng och fota lite fint. På söndag så ska vi in till Ikea och stuff och greja, sen på söndagkväll åker vi hem. (Det kommer att ta mig hårt!) 
 
Nu ska jag faktiskt ta och fixa i köket och sen börja baka så jag får det gjort någon gång! Sen ska jag städa mitt rum och packa samtidigt. Japp, japp!

Så sjukt trött på att vara förkyld

Godkväll allihopa, jag ligger faktiskt just nu i sängen och ska förbereda mig för att sova tidigt. Har klockan ställd tidigt också, självklart. Måste ju komma upp till skolan sista dagen den här veckan. Den här veckan som varit har alla nya och spännande kurser startat upp. Vi har fått samhällskunskap, som jag faktiskt tror kommer bli riktigt bra då jag tycker att våran lärare är super. Sen har vi en jätterolig ny kurs som heter Nutida Konst, där ska vi göra ett arbete om konst, faktiskt. Det kan ju självklart vara vad som helst, eftersom att nästan allting i vårat samhälle på något sätt är konst. Därför har jag valt att arbeta och skriva om nagelteknologi. Jag menar, det är ju verkligen en konst att hålla på med sådant, och alla som då är väldigt kreativa av sig och tycker om att "designa" skulle verkligen prova på att göra något sånt. 
 
Nu börjar det bli sent, och jag börjar bli väldigt trött. Nu ska jag faktiskt ta och släcka för idag. Imorgon måste jag baka, plugga körkort och städa. På lördag åker jag, mamma och pappa ner till min bror och hälsar på. Vi åker nog hem på söndagkväll någon gång, då kommer jag självklart gråta ögonen ur mig. (som vanligt). Då kan det vara skönt att komma hem till ett städat och fint rum. Indeed!
 
Godnatt!
 
 
Ja, jag är 18 år och sover med gosedjur. Varför? - Tre anledningar!
1. Jag är mörkrädd.
2. Han påminner mig om min förra medryttar häst Ivar. Världens bästa häst i hela världen, trots hans utbrott i hagen. 
3. Det är den enda pojkvännen jag någonsin kommer att få. (skämt åsido)

Det är snart slut!

Jag sitter och har depressioner bara för att jag faktiskt tar studenten om 10 månader. Ja, det är inte så mycket som det låter! Det går ju hur fort som helst.
Jag menar, redan nästa månad den 17e har min klass mössprovning, för studentmössorna. Bara det gör mig ångerfull.

Vi har fått vårat schema och vi är uppdelade i grupper redan nu, så nu vet vi våra exakta tider. Jag slutar tidigt 3 av 5 dagar och det säger jag inte nej till faktiskt. Att sluta 14.00 på en fredag är helt okej, då har man "hela" eftermiddagen på sig att göra saker liksom.

Nu ska jag faktiskt ta och göra kväller och gå ner till mitt älskade rum och min underbara säng och träffa på min bästa vän körkortsboken och sen ska jag dejta John Blund.

Godnatt!


Nu var det ett tag sedan...

... Det hände något här, så nu passar jag på när jag ändå inte har något speciellt för mig. Ikväll blir det en tidig kväller för mig, mamma börjar jobba natt nu efter att ha varit sjuk ett tag. Så nu har jag fått hennes förkylning. Min hals gör ont! Det bådar inte riktigt gott.

I alla fall så ska jag faktiskt ta och lägga mig och kolla på en film sen och ta en stor kopp med té.

Nu är det dags för att kolla på top model och börja tänka på både kläder och grejer till morgondagens lektioner! Imorgon börjar psykologin som jag ska läsa :D


Grattis grattis grattis!!!

Nu ligger jag i sängen och kollar på barnkanalen, ska sova snart. Om några timmar börjar min första dag i trean.

Ikväll var jag ut med min älskling som fick körkort idag, vi åkte runt bara och pratade och våldgästade Elvira (med förvarning.)


Sista dagen på sista sommarlovet

Idag är der officiellt min sista dag på sommarlovet. Imorgon börjar jag mitt sista år på gymnasiet, helt sjukt! Jag förstår verkligen inte att jag börjar sista året, det känns verkligen som att det bara var någon vecka sen jag började ettan. Det här har varit en sån jäkla bra tid alltså.

Idag ska jag försöka ta reda på dagen så gott det går. Självklart genom att plugga körkortsteori, imorgon har jag även en körlektion. Wiiee!


What's up jao?

Förhoppningsvis så har min feber försvunnit helt och hållet nu. Har haft feber idag också. Men även om jag har det imorgon så måste jag verkligen trotsa den och ta mig till Ungdomsmottagningen för att skaffa mera p-piller, har bara en karta kvar nu. Aj, aj! 
 
I alla fall så har dagen bestått mest av att vara hemma då såklart, men jag har gjort så mycket jag orkat dessutom. På kvällningen så kom pappa hit, och då käkade vi världens godaste maträtt och sen tog vi glass till efterrätt på altanen i regnet. Jättemysigt! När jag ändå är inne på att prata om mina föräldrar så måste jag säga att jag är något enormt föräldrakär. Jag har alltid och kommer alltid att sätta familjen först! 
 
Nu ska jag stänga affären för idag för imorgon är börjar mina två sista dagar på mitt absolut sista sommarlov. Nu ska jag ta vara på dom verkligen, genom att plugga körkort förstås. Ska även ta och börja få igång min sångröst litegrann, det behövs sannerligen när den haft sommaruppehåll den också. Damn me!
 
 

Lite klen igen

Jag har fått tillbaka febern igen, vilket inte är så roligt. Jag kan hlädja mig med att den inte är så hög i alla fall. Men det är ju i vilket fall drygt, men jag ska faktiskt försöka plugga lite körkort. Vill ha den sär papperslappen nu!!!

Idag är det söndag och skolan börjar på onsdag. Det känns jättejobbigt, för nu har jag bara ett år kvar. Och jag menar tvåan gick ju hur fort som helst, hur fort kommer inte sista året gå då!?


How to marry a millionair

Idag är jag nästan frisk. Jag är pigg idag för inatt har jag sovit oavbrutet, inte har jag spytt något heller. Det ger vi tummen upp för. Idag så har jag och mamma städat för fullt här hemma och nu ska vi åka och handla snart för ikväll får vi hit gäster på mat, vi kan kalla dessa gäster för min andra familj. Då jag vuxit upp med dem enda sen jag låg i mammas mage. Japp. Jag har två familjer. I alla fall så ska tydligen hela Sandviken på Tomas Ledin som spelar på Göransson Arena ikväll. Spännande. Jag har fått några förfrågningar om att hänga med, men jag känner att det är lite onödigt att betala 500 kronor när jag hade kunnat vara där gratis om jag ville. Då jag faktiskt hade chansen att spela med honom ikväll. Men den chansen tog jag inte. Och hade jag gjort det så hade jag ändå inte kunnat vara med eftersom att jag legat magsjuk i 3 dagar. 
 
Jag har börjat få igång min design igen. Men jag fattar fortfarande nästan ingenting om hur jag laddar upp en ny header, då nya designen på blogg.se suger. Jag hoppas att ni fortfarande vill läsa fast att jag har världens tråkigaste design, men jag ska ta hjälp av mina fina vän Matilda någon dag och få till en fin ny design. Hon är ju så bra på sånt! :D
 
Ha det bra allihopa!
 
 
Åh, underbara lilla heffaklump!!!

Wosh!

Nu är och blev jag riktigt förvånad över mig själv. Hur jag faktiskt ALL BY MY SELF, lyckades att fixa tillbaka designen. Hyfsat i alla fall. Den är fortfarande inte som jag vill, men it's getting there.
 
Nu ska jag ta och dricka te och kolla på *M*A*S*H* och sen krypa ner i sängen och somna till några vänneravsnitt. Får aldrig nog av den serien. Klart bästa som finns!

BLOGGEN UNDER KONSTRUKTION

Ursäkta mig, men jag har lyckats få tillbaka orginaldesignen. Hur fan har jag gjort för att få tillbaka den!? ÅÅÅÅÅH ORKAR INTE!

MEN VAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

MEN VA I HELVETE!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTAAAAAAAAAAAAA

Utkast: Aug. 16, 2012


Jag gör det jag är bäst på

Hejsan allihopa, klockan är nu 20.55 och jag har inte läst körkortsteori alls idag. Därför så blir det bara ett kort inlägg. Dessutom så har jag tappat inspiration. Har absolut ingen aning om vad jag ska göra eller ta mig till med bloggen, jag funderar riktigt starkt på att lägga ner den helt. Men då får jag abstinens. Kluvet!
 
Skulle egentligen ha behövt storstäda mitt rum och rensa bland lite kläder. Har grymt många tjocktröjor som jag egentligen inte använder. Dom får mamma ta! Wiho. 
 
Varför rubriken blev sådär vet jag inte. Jag orkade inte skriva mer än så. Och hade inget annat att skriva där heller i vilket fall som helst.
 
 

Valbo - nytt

Har precis kommit hemhem nu, gick till pappa från rese med mina skavsår på fötterna. AJ!!! Så nu är mina fötter omplåstrade och fina. *nöjd*

I alla fall så får ni faktiskt en bild på det jag köpte. Dock var det såhär med den vinröda tröjan; Elin hade ett tillgodokvitto, på bikbok där tröjan är "köpt", och då var det så att köpte man ett par jeans vilket hon gjorde så fick man valfri vara på köpet upp till 199 kronor, vilket den där tröjan kostade, så tekniskt sett så fick jag den gratis tack vare Elin. Så det tackar jag för! :D

Vet inte varför blixten går på när jag har taklampan tänd...


Nytt från Härnösand

Hello, detta har jag glömt att visa. När jag var i Härnösand så fyndade jag på H&M, en bh för 50(!) kronor och lösögonfransar, 2 par för 20 kronor. Från börjar kostade dom 50 spänn. Jag blev jätteglad när jag hittade det här och dessutom fick jag detta under hundralappen!

Idag ska jag göra nytta. Har kört diskmaskinen nu på förmiddagen, nu ska jag åka och handla och sen ska jag sätta igång och tvätta. Ska även plugga och göra körkortstest(er) och storstäda mitt rum som jag redan börjat lite på.

Tog bilden med blixt för att göra bhns färg mer rättvis. Men blev fortfarande inte riktigt som jag ville.


Vill ha oändligt med pengar!!!

På onsdag ska jag till valbo med Elin, så förhoppningsvis kommer jag att hitta något tills skolan börjar. Tänkte först fixa smyckeshållare, men det får mamma och pappa sponsra mig med (eftersom att det hör till mitt rum).
Satt precis och tänkte på hur mycket pengar jag egentligen skulle vilja ha. Därför funderar jag starkt på att åka till ICA eller COOP någon dag och köpa ett gäng trisslotter, jag menar plötsligt händer det ju. Haha! Nej, men har lite pengar i alla fall. Ska dock försöka söka lite deltidsjobb nu till hösten så jag får lite egna pengar, det kan behövas. Jag vet att jag har presentkort i Valbo på 200 spänn i alla fall, blev lycklig när jag hittade det i plånboken häromdagen.
 
Förövrigt så gjorde jag faktiskt ett körkortstest idag. Blev underkänd men jag var bara 3 fel från att klara det, så det sög lite grann. Men ska göra ett till nu ikväll så har jag gjort det i alla fall, annars fortsätter jag bara imorgon. Woho, så är det typ som min vecka kommer att se ut. Ska även försöka tvätta massa kläder!

Söndag/Måndag

Tjena mittbena, ligger just nu i sängen med datorn i knät och kollar film. Eller ja, VÄNNER, för vilken gång i ordningen!? Haha.

Idag ställde jag klockan på halv tolv och låg kvar ett tag och bara chillade läget. Sen gick jag upp och gjorde i ordning lite frukost som jag tog med mig ner igen och började kolla på vänner. Sen ringde pappa vid halv ett ungefär och kollade om jag ville hänga med till spåret i högbo, självklart gick jag med på det. Så det blev en rask PW runt sjön.

Imorgon är det måndag och då är det bara en vecka innan jag börjar skolan och helst ville jag ha klart hela teorin innan dess men det skiter väl sig. Eller så ser jag till att råplugga nu sista veckan, det löser sig hur jag än gör i alla fall.

Ha det gött!


FML!!!

Just nu avskyr jag mitt liv. Jag är allergisk mot något som jag älskar mest i hela mitt liv. Åt det idag och har samma symptom som jag fick tidigare i veckan när jag ätit det. Jag är allergisk emot... choklad... VARFÖR I HELA JÄVLA VÄRLDEN CHOKLAD!!! Visst om det var mango, det är äckligt. Men choklad!?!?!?!?!?!?!? Det positiva är att jag inte är så värst allergisk men jag får allergeniska reaktioner på det, då det kliar på både hakan och i/på halsen. 
 
Från att vara deppig till att vara glad så har jag spenderat min lördagskväll med min underbara vän Elvira ♥ Vi spelade bland annat kort och åt gott godis (då jag kom på att jag är allergisk mot choklad).
 
Nu ska jag äntligen sova, imorgon så ska jag se till att plugga en massa körkortsteori så jag får det där kortet någon gång. Ska även ta och storstäda mitt rum, och kolla och fixa bilderna från veckan. Ha det superbra allihopa. Ska även försöka ta mig ut på en PW.
 
 

Dagens outfit

Det var riktigt länge sen jag la upp en outfit bild. Så här kommer en. En riktigt bekväm en, jag har inga specifika planer för dagen så jag ska väl bara vara inne eller sätta mig på altanen och plugga lite körkort. Det behövs! SNART ÄR DU MITT!!!!


New in

Hello, är på riks 80 påväg hem nu. Skönt att komma tillbaka till stan så man kan få träffa sina kära vänner igen! Har haft en riktigt underbart skön vecka trots skitvädret vi haft. Eftersom att vi nästan inte gjort något annat än att vara ute på vischan så har jag inte kunnat uppdatera förän nu när jag äntligen fått teckning.

Idag så var vi in på en loppis och jag hittade ett fynd. Ett svincoolt askfat från 80-talet, nej, det ska inte användas. Det ska vara en fin prydnad i mitt rum.

Imorgon ska jag gå igenom bilder osv på datorn så då kommer det några stycken. Ha det gött så länge! :)


Norrland

Tjena mittbena sisåhär mitt på natten. Ville bara berätta för er alla, att imorgon åker jag och familjen till Ångermanland för att stanna där den här veckan (förmodligen åker vi tidigare). Behöver lite semester från vardagen och bara lugna ner sig innan skolan börjar igen. Ett ganska bra förslag.
 
Självklart så kommer jag att uppdatera från telefonen så mycket jag kan när jag har teckning. Jag tror faktiskt att jag har teckning nästan hela tiden när vi är där uppe i skogen. 
 
Så det enda jag kan göra nu är att önska er en jättebra vecka allihopa så ses vi i slutet av den. Ha det gött!

Does your mother know that you're out

Godkväll, igårkväll kollade jag på Mamma Mia the movie. Den är så härlig! Önskar att det fanns en tvåa på den.. haha.
 
I alla fall så är det lördag idag och helgen är snart slut. Damn. Idag har jag bara städat hela förmiddagen och sen blev det en sväng till Valbo med mamma för att fixa presenter till min bror, så inte förän efter maten så kommer jag kunna komma igång med bakningen. Har ändå inte haft alla ingredienser hemma till det jag ska baka i vilket fall så, men nu har jag det.
 
Nu ska jag ta och käka lite tacos. Inte ett dugg hungrig (varför vet jag inte) men jag ska väl försöka tvinga i mig lite mat i alla fall. 
 
 
Ha det bra!
 

Har ingen rubrik den här gången

Här hände det inte mycket. Förlåt för det. Men ni läsare hänger kvar ändå ser jag, tack för det! Jag ville bara göra en liten update för vad som händer, och det är ganska mycket att stå i nu den här helgen då min bror kommer hem för att han fyller år. Hela 24 år nu! Det är helt sjukt! Nästa år är det 25 års-kalas, yippie! Dessutom har jag den där värdelösa åldern... 19.. Det suger ju. Men jag har i alla fall ett körkort då, wiho!
 
Från en sak till en annan, som sagt så är det mycket att stå i idag och hela helgen för den delen. Imorgon ska jag in till valbo på förmiddagen med mamma och fixa lite presenter till min bror. Resten av dagen kommer jag spendera i köket för då ska det bakas till visparna brinner. Idag blir det städa, städa, städa och städa. Men jag ska även ut och äta med mina fina flickor Elin och Elvira ♥ Det är dock inte förän ikväll, men ack så trevligt det ska bli! 
 
Håller på att ladda över bilderna från telefonen nu så jag kan uppdatera er med sånt också. Jag som är så dålig på att ha bilder i mina inlägg. Fy på mig!
 
 
Ha det super bra, så kan det nog bli en outfitbild senare eller så. 
 
 
 

RSS 2.0