Shutdown

Jag tror att bloggtiden är över för min del, jag känner att jag, just nu i alla fall, inte har tid eller ork till att ägna mig ens en liten stund till att blogga. Sen har ju alla läsare, jag hade ett tag, försvunnit så det är också en anledning till varför jag inte ser någon vits i att fortsätta. Har inte heller någon inspiration till att skriva något.
 
Jag har såna problem psykiskt just nu. Jag tror att jag måste se till att hitta tillbaka till mig själv först innan jag kan börja fokusera på något att skriva/blogga om. Givetvis så vet ju inte jag om detta stämmer men, jag har typ självdiagnostiserat mig själv med depression. Mamma håller med om detta och i och med att hon är sjuksköterska så litar jag 100% på henne. Så jag måste ta mig ur denna svacka innan jag kommer kunna fokusera helt hundra på något annat än mig själv. 
 
Ni som läser detta, vilka ni än är, hur många ni än är. Så hoppas jag att ni har överseende med detta och att det här är sista inlägget på ett bra tag.
 
 
Hoppas att alla har det bra och god fortsättning så ska jag försöka komma tillbaka så småningom.
 
Over and out!
 
Nyår 2013.

Välkommen 2014

Nyårsdagen 2014. 1 Januari 2014. Första sidan av kapitlet 2014 i den långa boken 365 har skrivits.

Jag har haft en jättemysig jul och ett mysigt nyår. Valde att fira hemma med familjen i år. Både jul och nyår dock var jag medbjuden på en utomlandsresa över jul och nyår men med tanke på att jag även har jobb i kungsberg så vet jag ju inte när jag blir inringd för jobb så gjorde valet att vara hemma. Min älskade bror har varit hemma också men packade sina grejer och tog bilen hem till hans lägenhet i Stockholm igen. 

Imorgon och på fredag väntar jobb 11-18. 
Det har hänt riktigt mycket över jul och nyår nu, jag har dessutom kommit på vad jag ska börja plugga. Så det hoppas jag att jag kommer kunna börja med nu i vår så jag slipper vänta ett år till. 

Och firar dessutom lite av ett jubileum med min barndomsvän Anna. Vi har nämligen varit vänner i 15 år i år. Till hösten givetvis, men det är ju ändå 15 årsjubileum. 

Jag är faktiskt riktigt sugen på att bjuda in tjejerna på en vinare någon kväll. Umgås och dricka vin, skulle vara riktigt trevligt! 

Hoppas att alla mår bra och får en god fortsättning på 2014! 








Lite bilder från jul och nyår!



RSS 2.0