Tjugofjärde December, tvåtusentolv

God eftermiddag, en timme kvar till Kalle-Anka visas på tvn. Vet egentligen inte vilken vitsen är att kolla på det när de klippt bort det bästa. Men en tradition är det ju, så det är klart att man ska kolla.
 
Hela familjen bor under samma tak nu under några dagar, det är så himla skönt tycker jag i och med att familjen ska vara tillsammans på julen tycker jag. Då kanske några undrar: Men är inte dina föräldrar skilda, och jo det är dom men som jag kanske nämnt förr så är mamma och pappa väldigt goda vänner. Dom umgås i princip varje dag osv. Det är som att dom inte ens är skilda utan bara bor på två olika ställen. Särbos, typ. Det är skönt.
 
Nu ska jag duscha, vill önska alla en riktigt god jul och jag kommer komma tillbaka år 2013. För er som vill följa min "vardag" fram tills dess så finns jag på instagram (martinawallen) och twitter (martinawallen). Jag har en riktigt stor fantasi vad gäller namn som ni märker.
 
 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Pratar ut

Jag har en människa i min omgivning som jag träffar i princip varje dag. Denne kallar sig för ordet "vän", om denne nu vill använda sig av ordet "vän" och meningen "Jag finns här för dig!" så ska tamefan denne visa det också. För några veckor sedan var jag nere i ett helveteshål där allt bara gick åt helvete. Jag fick sms där mina vänner kollade hur jag mådde osv. Inte ett knyst hörde jag från x (vi kallar denne så).

Så ska du prompt använda detta ord mot och i min närhet så ska du veta innebörden av ordet och att man faktiskt , som en vän hör av sig till sina vänner när som mår dåligt.

Inga namn nämnda, vilket gör detta lindrigare. Detta var och är det ända stället jag kan skriva ur/av mig på. Det är upp till dig om du själv vill läsa dessa ord som skrivs.

Tack och Adjö!


En vecka

Godkväll 
 
Har inte bloggat på en vecka tror jag? Jag själv håller ingen koll. Lika bra det kanske så man slipper känna sig stressad över ännu en sak. Har så jäkla mycket med skolan just nu då jag dragit på mig massa rester osv, har ju även körkortet som jag skulle vilja ha klart. Där kommer jag dock inte få någon uppkörning eller uppskrivning innan  nyår. Varför jag inte bloggade på hela förra veckan var för att jag drogs ned på botten för andra gången i år. Har ännu inte tagit mig upp. Men jag arbetar på det. Därför kommer bloggen inte riktigt i första hand.
 
Jag har blivit jätteförkyld men trots det så tog jag mig till Sandvikens Kyrka för luciarep nu ikväll. På kröningen av Sandvikens Lucia nästa torsdag så blir vi hur många "körare" som helst då alla vi från Estet är med för första gången. Annars brukar det bara vara Sandvikens Lucia, som är nio stycken totalt som får uppbackning av Kulturskolans körer. 
 
Jag har som sagt dragit på mig världens h**vetesförkylning som jag skulle kunna döda för att bli av med. Seriöst. Jag nyser var tionde minut. Jag snorar som jag vet inte vad och min hals samarbetar inte överhuvudtaget. Det gör mig inte riktigt på bättre humör så att säga. För att försöka få mig på så bra humör som möjligt så ska jag lägga mig i sängen och kolla på HIMYM. Jag har blivit beroende. I och med förkylningen så får vi se hur jag gör med skola för min del imorgon. Måste dra dit i vilket fall för att få hem lite material så att jag kan plugga. 
 
Var ut och tog bilder på snön igår (tror jag att det var). Fick till några riktigt fina bilder så jag kanske slänger upp någon sådan imorgon.
 
Ha det bra och Godnatt!

RSS 2.0