Ja det är ingen vanlig dag för det är Matildas födelsedag hurra, hurra, hurra!

Idag fyller min kära vän Matilda 18 år, och vi firade det med att gå i skolan som vanligt haha. Sen tog vi en födelsedagsfika med Elvira och Anna på Waynes och sen åkte jag och Matilda förbi solariumet och solade lite grann. Det är dags att få upp brännan till avslutningen nu, den är ju trots allt om 2 veckor!


Och ett extra grattis till en annan fin vän som heter Helen Hansson, som tog körkort idag! Grattis till dig sötnos!!!!! 

                 


Träningsvärk av att promenera!

Idag var jag iväg en sväng med mamma till valbo igen. Vi åkte ju dit igår också, och då fick jag med mig en skolavslutnings klänning. Men idag blev det ett par skor! Dock inte till avslutningen, utan detta är ett par såna här roliga "rull"skor dom som är lite böjda i både fram och bak som gör att man tränar rumpa, lår, vader, rygg och lite till. Dom är väldigt effektiva då jag redan har ont i vaderna efter att ha gått i dom hemma nu i en 30 min. Kanoners!

I alla fall så kommer avslutningsskorna förmodligen inhandlas i helgen, om vi inte hittar några så har jag ett par backup-skor. Haha!

Nu ska jag plugga lite gemu och sen sova, godnatt!


Hon kallar sig för min mamma

Tjenare tjenare, sitter just nu med gitarren och försöker skriva lite låtishar. Men det går inte så bra, jag har liksom ingen inspiration. Dock har jag egentligen inte tid att sitta med gitarren bara sådär då jag har en uppsats jag måste göra så det kanske är lika bra att jag kommer igång med den, annars lär det aldrig hända.

I alla fall så var det planerat att jag skulle åka till valbo med mamma idag, men eftersom att hon är skitsur på mig och har typ sagt att jag är det värsta som finns osv. (snäll mamma btw :P) så jag vet inte riktigt hur det blir nu, det roliga är att jag inte har gjort människan ett skit. Skulle tro att det var just det att jag kom hem från skolan, haha. Skulle då vara roligt och se hur hon reagerar om jag inte skulle komma hem alls.

Nu ska jag ta och slänga ifrån mig gitarren och ta och börja plugga kanske.

Ha det bra så hörs vi lite senare!


Över förväntan!

Godkväll, idag var det första dagen i skolan den här veckan och när vi hade haft våra två lektioner så var det dags att åka till arenan för att gå med estetisharna på framtidsdagarna som sandvik håller där. Vi trodde förstås att det skulle vara massa montrar med jättetråkiga saker men när vi kom dit så blev vi alla förvånade för vad det egentligen var, det var faktiskt riktigt roligt att vara där. Man kände sig som 8 år igen! Vi var ett gäng som umgicks hela tiden och vi hade sjukt kul tillsammans, och det första vi gjorde var att ställa oss i en lång kö till en sån här simulatormaskin, den var riktigt rolig att åka faktiskt. Sen gick vi och gjorde massa andra saker också, jag vet inte om jag pratar för mig själv eller för de andra också men jag hade riktigt roligt när jag var där i alla fall.

Nu ska jag faktiskt ta och skriva på min fördjupningsuppsats så jag får klar den någon gång också, sen måste jag även kolla över vart jag har gjort av mitt hemprov i matte någonstans. Hmm. Det är en riktigt bra fråga faktiskt. Nu svamlar jag!

Ha det bra!

Godnatt



Jag och Matilda gick och blev dvärgar ett tag!


Hjälp!

                 


Jag skulle behöva lite hjälp av er! Vilken av dessa klänningar tycker ni att jag ska ha på skolavslutningen, tänk er klänningen till ett par bruna klackar. Vilken ska jag beställa hem!?


So sorry

Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat på ett tag, men det är så att jag haft mycket att göra på sistone. Och idag har jag MASSOR av plugg att ta i tu med, så det håller jag på med nu. Men har även hunnit sola några timmar, och som vanligt så är jag en äkta svenne som det tar flera jävla hundra år för att bli brun. Jag AVSKYR det! Oh well, jag har två uppsatser jag ska få klart idag, men även en intervju vi har på ett av de estetiska ämnena. Men det ska inte vara några problem, tror jag! Jag får köra en sms-intervju med den personen. Haha!

Igår så skulle jag ha umgåtts med fina vänner, men eftersom att jag var helt utslagen efter en 8 timmars skivinspelning i en källare där det inte finns ordentligt med luft när det är fullproppat med folk och intsrument så orkar man knappt göra något alls. Så jag låg inne hela kvällen i soffan och halvsov, sen var det ju Eurovision Song Contest också, och vi vann ju i år! Tummen upp x 1000.


Här bjuder jag på en "charmig" bild från när jag solade

                
Det bästa med att ha en altan med heltäckande väggar och en stor syrenhäck på gården är att grannarna inte ser när man solar topless
 ;) KUNG!





Stor och liten

Ligger just nu i sängen och ska sova snart men måste kolla schemat om när jag börjar imorgon också. Från en sak till en annan så har jag sökt ännu ett sommarjobb idag, där pappa jobbar. Och jag hoppas för min egen skull att jag får jobbet så jag får lite pengar, annars blir det en väldigt fattig sommar.

Godnatt!


I'm walking on sunshine

Blev hemma idag också bara för att jag ska få tillräckligt med ork att ta mig genom den här veckan. I alla fall så har det varit sol hela dagen så jag tog faktiskt och la mig och solade ett tag. Gud så skönt det var och eftersom att jag låg ett väldigt bra tag så lyckades jag få lite färg i alla fall, men det kommer försvinna tills imorgon. Jag lyckas aldrig att hålla mig brun länge..!

Har NP i matte imorgon så jag har pluggat lite matte, och nu halvsover jag i soffan framför "äntligen hemma".
Ska gå och duscha snart så jag kan gå och lägga mig sen.


Längsta dagen på länge

Den här dagen har gått sjukt långsam men det är väl för att jag är sjuk. I alla fall så började ju jag på sista historiearbetet, jag hade fixat framsida och börja leta fakta när jag insåg att jag vill ha något annat. Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen... Kill me!

Som jag sa tidigare så har jag gått och snytit mig var femte minut och gör det fortfarande. Så har jag världens huvudvärk också och det sitter i bihålorna, det är det värsta!


Nu ska jag ta med mamma ner för att ta en kopp te och sjuka ner mig i soffan bredvid henne så hon får ta hand om sin sjuka dotter. Jag älskar min mamma!

Jag är inte riktigt frisk tror jag..!?

Hej i stugan, har legat i sängen mest hela dagen och inte gjort något vettigt alls. Så därför kände jag att det var dags att börja på fördjupningsuppgiften vi har på historian (vårat sista arbete.). Så nu har jag fixat ett ämne att skriva om och en framsida och har även börjat lite smått att leta fakta och det finns mycket fakta om det jag har valt.

Eftersom att jag tycker att andra världskriget är lite intressant så valde jag att skriva om D-day. Lite av mitt intresse för detta kommer av att jag spelat så mycket CoD, då ett av spelen är taget från andra världskriget och där finns även en bana som kallas D-day. (Jag är en riktig dataspelsnörd... det går i släkten!)


I alla fall så går jag och snyter mig var femte minut, måste göra det igen nu känner jag. Sen ska jag nog ta nåt att käka, och om det är varmt ute nu så är jag grymt sugen på att gå ut och lägga mig i solen och sova. Det om något är underbart, och ger såna underbara sommarkänslor!


Sjuk

Rubriken säger allt. Jag har, efter de här två intensiva veckorna, dragit på mig en förkylning from hell med halsont, huvudvärk, snuva och feber.

Jag hoppas för min egen skull att det går över snart, för jag har inte råd att vara sjuk. I just don't!


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film som jag redan gjort hela dagen så varför inte fortsätta. HP-maraton, here I come!

Promenix och fixa naglarna

God eftermiddag, spelat lite cod nu ett tag och jag kan alla banor utantill så det är bara så jättetråkigt att spela det nu och The Sims har jag tröttnat på. Jag behöver nya spel!


I alla fall så ska jag ta och byta om till andra kläder och sen ta mig en promenix bort till Carina som fixar mina naglar, sen ska jag hem och plugga lite till ett matteprov jag måste göra imorgon. Om jag är frisk det vill säga, för just nu är jag inte pigg men måste i alla fall ta mig dit på något sätt.

Nu kom pappa precis hit så jag ska ta och gå och vara social med honom då, så hörs vi av lite senare!


Fyra bugg och en coca-cola

Idag vaknade jag vid samma tid som igår, halv tolv. Det var skönt att få sova, och jag vaknade och trodde att halsen hade blivit bättre men det hade den såklart inte. Dock gör det inte lika ont som igår och det är ju skönt i alla fall.

Idag så är det pluggerier och fixa naglarna som står på schemat, förövrigt så vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag kanske ska ta och städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, eller så ska jag ta och vara lite töntig och spela The Sims 3 eller Call of Duty. Känner faktiskt för att döda folk så jag tror att det blir CoD, det är sååååååå kul! :D Speciellt när man får in världens bästa headshot :D


Hoppas att alla får en trevlig dag, det kommer inte jag få. Tack vare min förbannade hals och min förbannade näsa :(

Halsfluss?

Min hals har bara blivit värre och värre. Känns som halsfluss, och det orkar jag inte med. Har inte tid med det heller, men skulle jag bli sjuk så vet jag i alla fall vad jag har för skolarbeten att göra så det är ju lugnt, men ändå. Har inte råd heller, då blir jag av med pengarna!

I alla fall så har jag nu ikväll gjort sista konserten med symfoniorkestern, och jag känner hur jag fortfarande är uppe i varv så jag ska faktiskt ta och varva ner med en kopp te för att lindra halsen lite grann och sen så ska jag faktiskt ta och sova tror jag. Är trött. Känner mig inte febrig (än...!) men har jag otur så kommer väl det också skulle jag tro. Ha det bra!

Tog kort in i halsen för att jag skulle se hur det såg ut och det var inte vackert. Först så ville jag lägga upp det, men kom på att det kanske finns väldigt känsliga läsare som inte tål sånt.

Dålig uppdatering

Hellu, idag klev jag upp förvånansvärt tidigt... Halv tolv!!! I alla fall så har jag dragit på mig världens förkylning med halsont osv, inte världens roligaste men sånt är livet. Idag var jag ut med pappa på en 4 km promenad i spåret i högbo. Det gick hyfsat bra faktiskt, lite intervallträning i början tills pappas knä sa ifrån så då blev det bara att gå. Stackarn!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer pappa hit och vi ska äta go'mat idag :D


Den där raksträckan fram till 1 km stämmer inte, vi riskerade då rakt inte våra liv genom att gå över golfbanorna x) haha!


Lillördag

Godkväll, nu ska jag gå till badrummet och ta bort sminket och sen ska jag lägga mig och kolla på film och käka godis! Grymt godissugen är jag, och imorgon är vi lediga. GRYMT SKÖNT. Fast jag ska vara nere vid "dojon" klockan två och få lektion i självförsvar av Elins pappa och farbror, ska bli spännande. Sen vill jag verkligen se Elin fightas mot sin far, det är något jag har viljat se länge om hon klarar sig bra eller mindre bra ;)

I alla fall så har jag den fjärde föreställningen med symfoniorkestern imorgon, ska bli riktigt kul att få komma upp på den scenen igen. Kommer fortfarande bli lika fascinerad av dansarna så jag knappt kommer att hålla koll på när jag själv ska spela, haha!

Ha det bra så hörs vi imorgon! :)

Grease och GeMu-plugg

Tjena mittbena, jag håller faktiskt på att ladda ner Greasefilmen. Japp, jag Martina Wallén håller på att ladda ner filmer. Trodde jag aldrig skulle hända. I alla fall så ska jag ta och kolla på den filmen och plugga gemu samtidigt, måste träna på kvintcirkeln men jag tror att Henke hjälpte mig lite på traven för han förklarade hur man skulle tänka :D

Nu är filmen klar, ha det bra!

Dusch och historiaplugg

Nu mina vänner efter att ha spenderat mestadels av kvällen i vardagsrummet med min familj så ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra de sista 7 frågorna jag har på en rest och sen får jag äntligen sova. Jag är sjukt trött, och egentligen vill jag bara ha sommarlov nu. Något som är ännu sjukare är att detta blir mitt sista sommarlov(!) eftersom att sen när jag gått ut så får jag ju inget mer sommarlov, om jag inte skulle jobba inom skolbranschen så att säga. Då får jag ju också sommarlov, men det kommer knappast att hända tror jag.


I alla fall så ska jag nu ta och vara duttig och hoppa in i duschen, ha en bra fortsatt kväll allihopa så hörs vi imorgon.

Godnatt!

Måndag - Ny vecka, nya tag

Idag hade vi en kort dag som alltid på måndagar. Så när jag kom hem så käkade jag två äggmackor tillsammans med kall choklad. (Hur mycket kalorier som helst, men jag orkar inte bry mig. Jag ska fixa rester och grejer och sen kan jag ta tag i motionen och när jag väl kommer igång så rasar bara kilona av mig. Underbart!)

Idag så ska jag plugga, vilket jag inte har börjat med än, men eftersom att jag bara har några frågor kvar på en rest så ska jag fixa det nu så är jag av med det i alla fall. Sen är uppsatsen pågång också, den är jag snart klar med. Det är också skönt!


Konfirmation hit och konfirmation dit

Idag har det bara kretsat runt min "lillasyster" som konfirmerat sig. Så för inte så länge sedan så kom vi hem efter att ha varit och ätit gofika och smörgåstårta hos dom, hon blev väldigt nöjd över halsbandet hon fick i alla fall. En liten berlock med en fredsduva på från Kenzas kollektion, hon har hos guldfynd.

I alla fall så ska jag ta och övningsköra med mamma till ICA för att handla mat till lite senare. Så nu ska jag faktiskt ta och kolla på något vänneravsnitt och sen när vi ätit och så vidare så ska jag sätta igång med lite plugg. Vi har två prov den här veckan, som ska göras. Sen har jag bara 2 rester kvar så är jag klar för att skrivas in på körskolan! WEHOO!!

Dagens outfit


Jeans - JC
Linne - Gina Tricot
Kavaj - Top Shop


Details: Ring och armband från glitter

Konfirmation bildbomb

I förmiddags så var jag iväg med mamma till kyrkan för att kolla på min "lillasyster"s konfirmation. Eftersom att jag hade kameran med så blev det en massa bilder. Dock blev dom för mörka och för ljusa så nu har jag suttit med photoshop ett tag och fick till ljuset och kontrasten riktigt bra.







Swing it magistern, swing it, det är din egen melodi!

Nu har jag precis kommit hem från Göransson Arena och föreställningen ikväll var riktigt lyckad kan jag säga. Och som vanligt så var det ju självklart Jerka som fick alla stående ovasioner, man kan verkligen inte tro att den mannen är 73 år!

I alla fall så har jag precis tagit bort sminket och provat min nya ansiktsrengöring från Basiron. Huden blev jättelen! Men från en sak till en annan så ska jag lägga mig och käka lite lördagsgodis och kolla på resten av vänneravsnitten. Nu har jag kollat ut säsongerna för 6 gången. Imorgon ska jag upp tidigt och åka iväg till kyrkan med mamma för att kolla på min "lillasyster"s konfirmation. Och nu har vi fixat en present också, hon kommer säkert bli jättenöjd! Kameran hänger med mig imorgon så jag kommer troligtvis komma med en bildbomd imorgonkväll.

Ha det bra! Tyvärr så har jag inte hunnit få några bilder på någon av artisterna än, men det är ju fortfarande 3 föreställningar kvar så förmodligen så hinner jag väl med det också.

Godnatt :)


Konsertpremiär

God eftermiddag, inatt kom jag hem ganska sent eftersom att det blev efterfest efter premiärkonserten igår. Konserten var väldigt lyckad och den som fick mest stående ovasioner var ju såklart Jerka, haha!

På efterfesten i baren så träffade jag även på Måns Zelmerlöw, och till er som vill träffa han för att han verkar trevlig så kan jag säga; det vill ni inte, han är en riktig snobb. Han tar INTE första initiativet till att säga hej, så det är det du som måste göra och när man får ögonkontakt med han så ser man hur han nedvärderar en som person bara för att man inte är känd. Så tro mig, den mannen är inte trevlig. Men snygg är han för det och det kommer inte att ändras.

Idag ska jag åka en sväng in till Gävle med mamma för att köpa konfirmationspresent åt min "lillasyster" som konfirmerar sig imorgon, så då ska jag sitta i kyrkan i några timmar. Skoj...

Ikväll är det andra konserten och det blir antagligen efterfest igen, så vi får se om jag ska ta och gå på den eller inte. Men åker nog hem direkt om jag ska orka gå upp tidigt imorgon. Haha!


Ha det bra så uppdaterar jag senare!

Elin Lennholm, 17 år!

Idag, eller tekniskt sett igår, så fyllde min fina vän Elin 17 år. Grattis på din dag (igen), hoppas att du hade en suuuuperbra födelsedag.

Vet inte vad mer jag ska skriva så jag säger bara Grattis igen, och godnatt!


"At waterloo Napoleon did surrender"

Nu har jag ganska nyligen kommit hem så nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
Dagens rep gick väldigt bra, jag hade extremt mycket dötid då jag inte var med på alla dagens låtar. Men då fick jag ju kolla på en snygging som fanns närvarande. Blev bara lite starstrucked när Måns Zlemerlöw klev upp på scen. Sen var även Lotta Engberg, Jerry Williams och Vera & Jessica med. (De sista två har jag INGEN aning om vilka det är.) I alla fall så var alla jätteduktiga, har dock inte pratat med någon av artisterna än. Men eftersom att vi har ganska så många föreställningar sen så blir nog det av också.

Imorgon är det rep igen, och det ska bli roligt för då ska vi göra genomdrag på allting. Med konsertklädsel och allt, det är bara för att vi har allra första föreställningen på fredag och det börjar jag redan nu bli nervös för. Varför vet jag inte riktigt, för när det är såna här föreställningar när jag sitter i en stor orkester så brukar jag aldrig bli nervös eftersom att jag har så många som också spelar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, imorgon börjar vi kvart i tio så jag kan sova till kvart över 8(!!)


Skitsaker

Hejsan mina fina, har precis käkat lite mellis och kollat på några vänneravsnitt. Men kom på att jag har några små uppgifter till rester som jag kan fixa nu. Några frågor som ska besvaras så är det klart sen, det här fixar jag på nolltid!


Ikväll är det symfoniorkesterrep igen, börjar faktiskt bli lite nervös nu eftersom att vi har första konserten på fredag. Och ikväll så kommer artisterna, taggad. Vilka artister jag mött får ni veta sen, några vet om dom redan men det behöver ju ni inte skriva. Haha.

Nu ska jag vara duktig och ta tag i småresterna. Ha det bra!

Tisdag

Idag är det tisdag, jag har för ca. 1 timme sen kommit hem och jag har hunnit duscha till och med så nu ska jag kika på något vänneravsnitt och käka lite lätt så ska jag sova sen. Gud så underbart!

Repet gick sämre än igår, men sådana dagar får man leva med. Det är rep imorgon igen, så då får jag ta igen det. Och då kommer äntligen artisterna(!!!) Är superdupertaggad på att träffa alla duktiga artister och få byta några ord med dom kanske.

Godnatt på er, nu ska jag snart sova för att ladda upp för skola imorgon halv nio då jag ska ha engelskanationella, igen. Denna gång; läs- och hörförståelse. Det ska inte vara några problem, dock är det ju lite svårare än förra året. Men det fixar jag nog galant!

image description

Eftersom att jag har lite bildbrist och inlägget handlar lite om att jag får träffa artisterna imorgon, så bjuder jag, ännu en gång, på bilden jag tog med Sanna Nielsen.

Horses

Tack Elin för att du gjorde så jag fick tillbaka mitt hästsug. Jag kommer knappt ihåg senast jag satt på en hästrygg. Måste vara för snart 1 år sedan. Men jag och mamma har pratat om att vi ska rida islandshästar den här sommaren, skulle vara superkul!

Från ett ämne till ett annat!

Så gick symfoniorkesterrepet ovanligt bra idag, jag var, och är, riktigt nöjd med min insats. Jag kommer inte ha tid att uppdatera eller plugga så mycket den här veckan eftersom att jag har rep varje dag den här veckan. Jippie. Men det är faktiskt ganska kul. Men efter det här så slänger jag upp mina trumpetarår på hyllan, och tar tag i livet ordentligt.


Godnatt!

image description

Jag saknar min prins så otroligt mycket. Finns inte ord för det!


Headache

God eftermiddag. Den här dagen har spenderats i sängen med ett huvud som nästan har sprängts tusen gånger om, jag vaknade med sprängande huvudvärk som aldrig har gett sig förän nu, när den äntligen börjar gå ner. Varför detta är har jag ingen aning om, förmodligen så är det spänningshuvudvärk eller så är det för att jag är så stressad. Jag vaknade dock försent idag, men eftersom att jag blev hemma hela dagen så gjorde det ingenting.

Har tagit typ 7493564593 huvudvärkstabletter idag, men ska ta ännu en till nu till maten då jag verkligen måste åka iväg till göranssonarena och repa med symfoniorkestern. Men jag ska inte klaga på att jag måste åka dit, har suttit och spelat trumpet med nästan 39 graders feber en gång, så då känner jag att huvudvärk inte är så mycket till skillnad från det.




Bjuder på en bild från mitt första år i skolan. Jo visst, man har ju varit söt en gång i tiden.


Det värsta med söndagar är att det är måndag dagen efter

Klockan är nu 00.00 och jag är fortfarande vaken. Imorgon börjar jag 08.45 vilket betyder att jag ska upp om 6 och en halv timme... Känns det bra? - Nej! Det är tur att man slutar tidigt imorgon i alla fall så får man åka hem och ta en liten powernap innan jag ska tillbaka till göranssonarena igen, för rep med symfoniorkestern. Sköj!


Godnatt på er!




Jappjapp, såhär smal var man i somras! Undrar om man blir smalare i år eller om jag bara blir fetare och fetare. Satsar ju på att vara thinner såklart! (Jag vet att det är världens charmigaste bild!)


Försökskaniner

Jag har suttit och funderat och kollat på massa nagelteknologsgrejer. Kommer ni ihåg att jag sa att jag funderade på att utbilda mig till nagelteknolog? - Jag tycker att det skulle vara så sjukt kul. Men just nu så har jag ju varken råd eller tid till det.

Så då funderade jag på att börja med ett vanligt "gelkit" man kan köpa på ICA, Kicks osv. För att testa, men jag har liksom ingen som vill eller snarare vågar (xD) vara "försökskanin" då både mamma och jag går hon en kvinna som gör våra naglar så vi har ju redan fixade naglar på det sättet. Så hon kan ju förstås inte ha sånt.

Så I guess att hela den planen blev förstörd. Men om det är någon som känner sig sugen på att våga vara försökskanin åt mig så är det bara att säga till. Självklart så är det jag som köper "gelkitet", så det är ingen fara.

Men vågar ni, så hör av er här i kommentarsfältet eller så är det bara att höra av sig till mig på annat vis. Hotmailen rekommenderas ej!


Måleri

Idag är det måleridags ska måla sista väggen och sen är det klart och då är det bara fondväggen och golvet som fattas så är jag klar sen. Yäy! I alla fall så ska jag måla klart och sen ska jag försöka ta mig ut någonting, så jag får lite sol på mig idag i alla fall. Funderar faktiskt på att lägga mig i solstolen ett tag. Då vårsolen är starkast :D

Ha det bra!


No headline today, sorry!

Idag vaknade jag väldigt tidigt för att vara mig. Jag vaknade vid kvart över tio, helt självmant!? Kommer ihåg att jag drömde en väldigt obehaglig dröm, som jag inte ens vill tänka på. I alla fall så tog jag det lugnt på förmiddagen, och sen blev det världens fight med mamma om hur stressad jag är och vilken jävla tidspress jag har på mig då jag vet att det snart är mindre än en månad kvar i skolan och hur jäkla många rester jag har. Så jag låg och grät i nästan en timme, och vi ska nog inte ens gå in på vad jag har varit jävligt nära på att göra idag om inte mamma hade kommit in i mitt rum i tid.

I alla fall, så ska jag faktiskt gå ner i vardagsrummet nu med mamma och ha lite kvällsmys med henne då vi ska äta kesella med färska bär. Om nom!


Ha det bra allihopa så hörs vi antagligen senare eller imorgon!


Konsertdag

Hejsan allihopa, har precis vaknat från en liten powernap och gud så skönt det var. Idag vaknade jag när klockan ringde 07.00 och åkte till skolan och skrev engelskanationella (uppsatsdelen) vet inte riktigt hur länge jag satt men runt 1 timme blev det nog i alla fall. Sen åkte jag direkt hem och käkade en andra frukost och bytte om samtidigt då jag skulle åka ner till Göranssonarena och göra en skolkonsert med Kulturskolan och Sanna Nielsen. Konserten gick ganska bra faktiskt men sluttonen på första låten blev åt helvete, tror den kom in i målbrottet eller så (Elvira, Anna och Elin: ni vet exakt hur det låter xD). I alla fall så ska jag ta och byta om igen nu för snart så ska jag få skjuts av mamma ner dit för ytterligare en konsert, men nu är det för allmänheten och jag läste på Elins blogg att hon, hennes lillebror, hennes mamma och Elvira och hennes mamma ska faktiskt komma dit och kolla. Hoppas ni får det trevligt!


Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen åker jag ner till arenan igen. Ha det bra allihopa!

image description

Kulturskolan i samarbete med Sanna Nielsen

Ikväll, eller idag heter det rättare sagt, så har jag varit och repat på Göranssonarena med Kulturskolan och världsartisten Sanna Nielsen. Det var kul, men otroligt långtråkigt så nu vet jag varför jag har tröttnat på att spela trumpet. I alla fall så kom jag hem för ca 1 timme sedan och jag har precis käkat "middag", äpple och banan med kanelstänk. NAM NAM!

Nu ska jag kolla lite mer på tv och sen ska jag hoppa in i duschen för att sen kunna gå och lägga mig. Imorgon har jag ett prov jag måste göra och sen ska jag iväg tillbaka till Göranssonarena för att göra två konserter. En skolkonsert för alla skolbarn och sen en kvällskonsert där även föräldrar får komma och lyssna, men mina fick inte komma den här gången. Höhö.

Ha det bra allihopa!


The next Christina Aguilera

Var inne och kollade på Elins blogg alldeles nyss och där påstår hon att hon inte ens i närheten har en röst som Christina Aguilera. Men vet du vad gumman lilla? - YES YOU DO!


Så här kommer ett låtförslag som jag tycker att vi borde fixa och klara av att göra, då låten ligger i rösten och i blåsinsatserna. En liten kör skulle ju inte sitta helt fel heller.



Det här fixar vi på nolltid, right!? Du klarar det här utan tvekan!

Min schäng har aldrig varit sönare...

... Var den sista meningen jag sa innan jag fick en skrattattack. Detta innebär att jag är fruktansvärt trött, det är hemskt hur trött jag är. Och det är skandal, för jag har slutprov i GeMu:n imorgon och jag har inte pappren hemma så jag kan inte plugga lite extra heller. Det sög, men förhoppningsvis så kommer jag klara G-provet galant vilket gör att jag hur lätt som helst hoppar på VG-provet sen. Jag känner mig taggad, men samtidigt väldigt nervös. För det är tragiskt om inte jag klarar provet eftersom att jag har hållit på med sånt här i snart 10 år.

Nu svamlar jag, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag soooooooova!



Jag i min snyggaste form!

Duschen är det bästa "hitta på sig själv" stället

Har suttit ett väldigt bra tag i duschen och tänkt på mitt liv och hur jag mår just nu, och jag gick långt ner. Jag insåg precis hur jävla dåligt jag mår, både fysiskt och psykiskt. Mest psykiskt, då det finns en person som delvis gör/har gjort att jag mår som jag gör. Ingen nämns vid namn. Tror inte ens att denna person vet om det. Sen är det mycket annat som gör att jag mår dåligt också, tex. Den stressen jag börjar få av att det bara är 6 veckor kvar i skolan, sen har jag tidspress också och mycket, mycket mer. 

I alla fall så har jag pratat med mig själv om detta och med mamma (den bästa personen i mitt liv, den enda jag kan prata med!) och båda tyckte att jag ska börja prata med en kurator igen. För då mådde jag så bra, när jag fick prata av mig. För som jag mår nu är det inte meningen att jag ska göra. Det är inte mänskligt.

Jag återkommer imorgon när jag, förhoppningsvis, mår bättre.


Såg bilden på Matildas blogg och letade upp den på weheartit.



No headline at this time

Godkväll mina fina, det var ju inte så länge sedan jag skrev tidigare inlägget men just nu har jag inte så mycket att göra förutom att sitta i soffan med mamma och kolla på 112 - på liv och död. Jag kollar även ut genom fönstret med jämna mellanrum och klockan är nu 21.00 och det är fortfarande ljust ute, det är ju riktigt skönt tycker jag.

Just nu är det Desperate Housewives och det ska jag väl ta och koncentrera mig på och sen ska jag ta och duscha och sen kolla massa vänner avsnitt så jag kan sova sen.

Ha det bra så uppdaterar jag imorgon!

Maj, maj måne, jag kan lura dig till skåne...

... Är det nog inte bara jag som använde när man var liten. I alla fall så är det ju första maj idag och vårsolen skiner som bara den, vilket jag älskar. Dock har jag endast varit inomhus idag, men det har jag mina anledningar till men ska kolla med mamma om vi kanske kan dra ut och övningsköra lite sen. Skulle vara skönt att få komma ut åtminstone en gång idag.

Jag lyckades skriva klart uppsatsen i alla fall så nu ska jag skicka in den snart, ska låta mamma läsa igenom den en gång så har jag bara en rest kvar sen. Det är ju underbart!

Vad har ni gjort idag?


image description

Historiauppsats

Hej alla fina, idag är det första Maj. Arbetarnas dag, många är säkert ute i det där tåget som alltid brukar vara första maj, men inte jag eller. Nej, nej. Jag ska faktiskt vara duktig och skriva en historiauppsats, en av resterna jag har. Och när jag gjort den här resten så har jag bara 1 kvar och det är en muntlig redovisning från 1an, sen är det körskola för mig. Det är ju inte mer än underbart, men det gäller också att hålla jämna steg med skolan. Så då får jag lägga upp ett schema för skolan och körkortspluggerier.

I alla fall, så är jag riktigt duktig nu så blir jag klar ganska snart och då får min belöning: Ut och fota massa fina vårbilder. 


RSS 2.0