Under black flags we march

Jag sitter och lyssnar på Arch Enemy(!!!) Vad är det för fel på mig??

Har precis hoppat ut ur duschen och försöker nu få mitt hår att torka. Sen efter klockan 6 så ska jag möta upp världens bästa brudar, dock vet jag inte alls hur jag ska ta mig ner på stan, eller hem för den delen... Det löser sig säkert på något sätt skulle jag tro.

Men ja, sista April. Egentligen inget speciellt tycker jag, men det är ju som en tradition att man firar det. Dock blir det ingen alkohol för min del ikväll då jag fick nog av det i fredags. Och Elvira har kommit hem igen nu, gud vad skönt. Har saknat henne så mycket så henne får jag också träffa ikväll! 




 

Här får ni låten jag lyssnat på nu. Riktigt bra faktiskt!

Valborgmässoafton

Vaknade för en stund sen, men har inte riktigt orkat resa på mig. Tydligen så har jag sovit med min dator inatt, hahaha!

I alla fall så kommer väl jag försöka umgås med fina människor ikväll, det är
Inte riktigt säkert vad jag ska göra och hur jag ska ta mig fram och tillbaka då min cykel har pajat och mina föräldrar får gäster hit och ska väl antagligen dricka massa alkohol. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att det ska bli bra. Men jag kommer väl uppdatera lite senare antar jag, ha det bra så länge!


I've got a hangover

Hejsan alla fina, idag har jag endast legat i sängen och tagit det lugnt för att jag någon gång ska återfå krafterna jag gjorde slut på igår. Men fy vad kul vi hade, tror faktiskt att jag kommer ihåg allt dessutom. Hehe.

Har precis kommit ut ur duschen och ska snart få hit Elin så ska vi åka iväg och mysa framför en brasa i skogen med några fina 3or. Har dock ännu inte fått tillbaka alla krafter så jag kommer i princip vara osminkad, då jag faktiskt idag orkade ta bort sminket jag hade igår.

Så en liten sammanfattning kommer här...; Jag hade riktigt kul igår. Vad jag kommer ihåg. Nu har jag precis duschat för att jag ska ut med Elin en sväng, har dock inte fått tillbaka alla krafter jag gjorde av med igår. Men när jag kommer hem så blir det mer säng och mer VÄNNER.

Bästa serien som finns!

Tänkte även lägga upp en bild från igår men kom på att det kanske är lite provocerande. Så jag skiter it.

Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör!

Godmorgon mina fina!

Idag är det äntligen fredag, gud så skönt. Vi slutar hyfsat tidigt idag vilket är skönt, och då har jag och Matilda lite ärenden som vi ska göra och sen åker vi hem till mig och tar det lugnt ett tag och sen ska vi ta och göra oss i ordning för lite festligheter.

Nu slutar denna lektion så nu ska jag ta och käka luuuunchis! :D

Bedtime

Nu har jag precis duschat så just nu sitter jag i sängen med handuken på huvudet och ska plocka ihop lite kläder från golvet så det ser någorlunda okej ut imorgon. Vilket betyder att jag snart ska få sova, underbart!

Imorgon är det fredag och sista dagen innan "långhelg", och Matilda följer med mig hem direkt efter skolan. Dock har vi lite ärenden vi måste göra innan vi kan åka hem. Men mot kvällningen så vankas det festligheter, det var länge sedan nu så det ska bli riktigt kul. Det är min klasskamrat Johan som har fyllt 18 som ska ha sin 18års fest, så vi ska åka bort till bondeland (Ockelbo(!!!!)). Ska bli riktigt kul faktiskt, jag drar med mig mina brudar och tränger in oss i en bil som är gjord för 5 pers, och vi är 5 brudar och min mor som chaufför. Bra va? :D haha!

Kommer i alla fall bli awesome. Nu ska jag slänga ihop alla kläder i en tvättkorg och sen får jag sova! - Ja. Jag städar jämt mitt rum på det sättet...  xD

Excited

Sitter just nu och lyssnar på lite partymusik, och är väldigt taggad till helgen då vi ska på 18 års fest i Ockelbo(!!!) trodde inte att vi skulle festa med bönder men jo. Det blev så i alla fall.

Imorgon har jag omprov i matte som jag inte pluggat ett skvatt till, men tänkt läsa igenom lite i matteboken nu ikväll så jag åtminstone får några poäng så kanske jag bara behöver komplettera med någon/några uppgift(er). Ska även ta en tripp till Gävle i helgen, dels för att hälsa på tant och farbror i GUBB men även för att kolla lite kläder. Jag har ju med mamma, det är alltid positivt! ;)

Nu ska jag ta och vara en duktig flicka och "plugga" lite matte. Sen tänker jag unna mig att spela lite CoD eller tappa upp ett varmt bad och chilla lite. Skulle vara riktigt skönt faktiskt!

Ha det bra!


Jealous

Om du läser detta Elvira så vill jag bara berätta att jag inte är ett dugg avis på dig! :(

I alla fall så var det långdag i skolan idag då vi hade lektioner från 10.00 till 15.30, jobbigt värre! Men nu ligger jag i soffan och tar det lugnt, snart kommer mamma hem och då ska vi nog dricka lite te och prata :) jag älskar min mamma som tusan!


I'm so excited (läs depressed)

Sitter och lyssnar på alla låtar vi hade med på showerna nu i helgen och gud va deprimerad jag blir att det är slut. Jag skulle kunna göra sånt där varje dag, för fy satan va kul det var! Jag hoppas verkligen att vi får chansen till det fler gånger, det tror jag nog även att de andra estetarna skulle tycka var kul. Så där pratar jag nog för alla. Men i alla fall så är jag oerhört sliten idag och orkar inte göra någonting, har världens huvudvärk och är trött som tusan. Försökte intala mig själv att jag skulle orka med en PW idag, men vem försöker jag lura? Mig själv? haha!

Så till alla som är bakis idag; I feel you! (även fast alkohol inte var min anledning).

Nu ska jag fortsätta vara deprimerad och lyssna på showmusiken och spela lite CoD tror jag. GÖTT SKIT!

Detta skulle jag kunna ha som yrke

Tjena mittbena!

Ligger i sängen och har precis vaknat, jag ligger faktiskt och lyssnar efter vårfåglar men de enda fåglarna jag hör är dock de där jäkla fiskmåsarna. Uscha! I alla fall så är man ju ganska så sliten efter den här helgen när man hoppat runt på scen. Men gud så kul det har varit, det här skulle jag lätt kunna ha som yrke. Något att tänka på. I alla fall så skulle jag egentligen ha varit ner till bolaget idag igen och hjälpt till att plocka ihop men kan inte ta mig ner dit på något sätt. Så jag blir hemma och tar igen all energi från den här helgen och sen ska jag försöka plugga undan lite också :)


It's showtime

Nu är jag helt slutkörd i kroppen. Men imorgon är det en till show som ska framföras och det ska bli så kul. Kvällens show var mer än fullspäckad med folk, hörde av min sånglärare att de var tvungna att sätta in ett extra bord för att det kom dit fler matgäster än väntat. Coolt!

I alla fall så ligger jag i sängen just nu och kollar på en prinsessas dagbok och ska väl sova nu snart. Godnatt!


Break a leg

Sitter i soffan med mamma och har druckit te. Jag åt även två mackor då jag var superhungrig när jag kom hem från genrepet. I alla fall så gick det bra och vi kom ju igenom showen i alla fall och det är ju positivt.

Inatt kommer jag nog kunna sova utan problem, men för att vara på den säkra sidan så tar jag en lugnande/sömntablett så jag är säker på att jag får den sömn jag behöver eller vill ha!

Godnatt på er


Blandade känslor

Jag känner att mina känslor är lite crazy just nu, då jag är väldigt besviken på mig själv för en riktigt personlig grej som jag helst inte tar på internet (måste börja tänka på sånt). Sen är jag ledsen för att alla mina förstärknignar på naglarna har typ lossnat så jag måste limma dit dom hela tiden, så imorgon eller på fredag eftermiddag så tar jag och köper riktiga lösnaglar som jag kan använda under showen i helgen och tills jag ska iväg till hon som gör mina naglar igen. (Ingen namnges.) Dessutom börjar jag nu bli lite taggad till premiärshowen på fredag, 1,5 dygn kvar! Helt sjukt, måste även säga att jag blev lite orolig igår när jag tappade bort texten på låten jag ska sjunga. Bra jobbat!


I alla fall, så börjar mitt liv lappas ihop igen. Det går oerhört segt men det går framåt. Har ingen att prata med så jag går ju runt med världens magont dag ut och dag in nu. Funderar på att börja gå hos kuratorn igen, eller ta upp allt med mamma. Men det orkar jag inte. Dessutom känns det fel.

Imorgon kör vi skola från 09.50 till 15.30 och rep och genrep från 15.00 till 22.00

Det börjar ta sig

Den blir bara större och större. Har nu på mindre än 1 månad lagt ut över 500 spänn på två par skor. Lätt värt!


189730404857918627490 saker att göra

STRESS. TIDSPRESS. FRUSTRERAD. ÄCKLAD.


Bloggpaus. Gör något litet inlägg när jag har tid/känn/ork till det.

Ha det bra så länge så hörs vi om ett tag.
Vill ni fråga något så fråga på, jag svarar på allt, privat eller inte.


First day

Idag är det måndag igen. Vi har normalt två lektioner på måndagar och idag var engelskan inställd (andra lektionen) så då kände jag att jag inte ville/orkade åka till skolan för en lektion på 50(?) minuter. Dom 50 minutrarna kan jag spendera i sängen, vilket jag har gjort.

Det är ändå ganska skönt för idag ha vi långrep från 15-22. Men som tur är så behöver jag inte springa upp till symfoniorkestern som spelar för dom håller på med ett nytt projekt i projektet som jag är med i. (Konstiga varelser de där musikmänniskorna) i alla fall så tagga jag repen som satan den här veckan och på fredag och lördag så gäller det. Då kör vi! Just ja, det är också bara 59(!!!) dagar kvar till skolavslutningen, det är ju sjukt. Snart börjar man trean, och sen är det min tur att sitta där i bänkraderna och vara lite lagomt full och skrika med en studentmössa på mig. (Nu blev jag taggad på skolan!) ha det bra så uppdaterar jag senare!


Oerhört söt...!


True story bro!



Exakt såhär kommer jag vara imorgon. För nu är det dags för en dusch, och jag kommer inte kunna sova förän runt 2 inatt. Skulle jag tro, då jag sov ganska länge idag. Och det blir ju kanon att sova på mattelektionen imorgon, yey me!

Godnatt på er!

Kom igen nu brynäs!

Heja, heja brynäs! Springer emellan mitt rum och vardagsrummet och kollar på brynäsmatchen. Hoppas verkligen att min man gör så att dom kommer till final nu då, japp ni hörde rätt. MIN MAN!!! Underbara bästa Jacob Silvferberg! <3

Jag och mina blonda och blåögda killar... Men GOSH THAT'S HOT!


Justja, alla balstatusar på facebook får mig att börja tänka på att jag måste verkligen bli smal och snygg till våran studentbal. Så det är väl dags att kolla lite så man har en liten tjing om vad jag vill ha på mig och kan utifrån det börja rätta till min kropp. För DAMN vad jag ska vara fin! Enda dagen i mitt liv jag kommer att kunna vara riktigt fin. Okej. Andra gången, då jag ska vara riktigt fin på mitt framtida bröllop som jag också har planerat redan :(

Gefle with ma meatball <3

Har ganska nyss kommit hem från en tripp till Gävle med Elin. Hittade ett linne på Gina Tricot som fick följa med mig hem, jag drog lite extra hårt i shoppingsträngen idag eftersom att jag inte har så gott om pengar just nu. Då jag köpt skor för 500 spänn den här månaden. Illa!

I alla fall så ska jag och familjen iväg och äta hos några vänner ikväll, och efter det så blir jag uppmött av Matilda och Elvira för en myskväll med dom. Då får man träffa det där lilla gullmonstret hon har till hund också :D
Då blir det lilla mysoutfiten ikväll, blir jeans och oversize tjocktröja! Underbaaart!


Bild kommer på nya linnet sen. Höres så länge!


Överlevde fredag den trettonde

Good evening my sweetest. Eller, godnatt kanske det heter? haha!

What ever!

Nu har jag precis duschat och rakat benen and some other stuff, och har även smörjt in min kropp med "Dove Go Fresh", asnice! Imorgon (idag, lördag) så blir det en tripp in till Gävle för att fixa lite grejs, men vi ska även luncha på Coffe lounge, var riktigt länge sedan jag åt där. Dock vet jag redan vad jag ska äta för något ;) hihi. Känns som att det var länge sedan jag träffade my meatball, I miss her! I alla fall så hade jag faktiskt tänkt och krypa till kojs nu för att jag ska orka upp inom 9 timmar xD haha!

Godnatt!

Måste tillägga att 9 timmars sömn, på ett lov, är ingenting för mig. Det är typ som 2 jäkla timmar! Jag ÄLSKAR att sova, det är det bästa som finns. När jag skaffar pojkvän senare, så måste han också älska att sova så man kan ligga i soffan och mysa och somna! Det är mysigt! :)

JAG. AVLIDER.


Kan man gissa vilken lärare vi pratar om? Det värsta är att den där smileyn är SÅ honom!


An english one

Hello my dear friends. Do you understand english? - Good, because this post is gonna be in english. I'm really bored, so that's why I'm gonna pimp my blog up with one english blogpost.

Well, it's friday 13th and my bad luck got me today.. Ofcourse. I sat in my bed, had just played guitar and I always puts my plectrum in my mouth afterwards, and this time I accdently bit to hard and it breaks into small pieces. And that was my favourite plectrum. My pink one. DAMN YOU FRIDAY 13TH!!! 

And tonight I am prepared to be very bored which I will be. Because, I don't know about a party or something else. But one thing I know about is that when my brother gets back home with our car I am going to take my mother outside because I am going to övningsköra as it is called in Sweden. Us swedes(kålrötter) you know, we are so stupid. But smarter than Americans for sure! Hehe.

What are you guys up to tonight? Partying? ;) I whish I was at a party, I want to party so f***ing bad.

Well, have a really nice evening. And I'll get back to you later, Ciao!

Friday 13th

Hejsan allihopa, jag dog inte inatt heller (syftar på fredag den 13de). Jason kom aldrig in i mitt rum, tack och lov! I alla fall så är det ju fredag idag, och det är 3 dagar kvar till skolan börjar igen. Taggad till nästa vecka? - Ja fanja! Nu på förmiddagen så blir det att förbruka tiden med att flytta ihop alla möbler till en klutt i mitten på rummet så jag och mamma kan börja måla. Så har vi tur så hinner vi klart med målningen idag och imorgon så då kan vi tapetsera på söndag. Det blir ju kanoners. Och sen är det bara att golva rummet sen, sen ska jag med mamma in till ikea och köpa lite hyllor osv. Min stora bokhylla ska bort så ska jag ha lite småfyllor på några väggar. Det här blir bara bättre och bättre! WOOPWOOP


Onödiga frågor

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? - Japp, och kommer vara det tills jag känner mig redo för ett förhållande
2. Är du lycklig? - Lycklig som ett bi!
3. Är du uttråkad? - Njae, inte vad jag vet.
4. Är du ledsen? - Nope
5. Är du svensk? - 100% Svennebanan
6. Är du cool? - Fanja, coolaste katten i stan!
7. Är du från Irland? - Ja, det också.
ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Japp, har varit med om det en gång.
2. Har du någon gång blivit sårad? - Ja.
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? - Ja, det är klart.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? - Jag vet inte.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Det tror jag inte. Eller kanske. Är inte en sån person som går och kysser vem som helst precis.
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Har jag säkert haft. Don't care
7. Är du kär? - Japp!
8. Vill du gifta dig när du blir stor? - Ja, det vill jag! Har redan planerat hur det ska vara :( snacka om ensam, haha!!!
TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar? - Finns lunarstorm fortfarande?
2. Blind eller döv? - Blind
3. Katter eller hundar? - Kan jag inte välja emellan.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - Jag vill ha, och jag har, många nära vänner.
5. Coca-Cola eller Pepsi? - Coca-Cola, skulle inte kunna leva utan det! 
7. Pengar eller lycka? -
Båda
8. Dag eller natt? - Båda
9. Facebook eller mobil? - Har facebook i telefonen, så är ganska nöjd precis som det är.
TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? - Nope.
2. Brutit något? - Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? - Japp, många gånger!
4. Hoppat Bungee Jump? - Nej, men är supersugen på att testa!
5. Ljugit för någon du tycker om? - Ja
6. Ätit en hel tårta? - Det blir för sött!
7. Gjort bort dig offentligt? - Ja, det har jag sannerligen gjort.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - Någon vecka efter att vi gjort slut så ville jag det. Men vill inte det nu. Vi har knappt kontakt med varandra. (hans fel!!!)
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Ja, när min kanin dog :(
10. Velat försvinna? - Oja, många gånger!
SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde - Mamma Hellström Wallén 
2. Telefonsamtalet du fick -
Pappa Wallén 
3. Personen du var med -
Var och var, träffade Elvira en snabbis i förmiddags.
4. Roligaste grejen som hänt - Har varit med om många extremt roliga saker!
5. Personen du smsade - Elin.
6. Personen du fick sms av - Elin.
7. Personen du tänkte på - Ja, Elin bara för att jag var tvungen att kolla vem jag fick sms av senast.
8. Du skrev till på facebook - Sara
9. Du kommenterade - No idea.
10. Du tillbringade natten med - Elin. För ett tag sedan!
11. Du kramade - Mami :D

Kvällspromenad (tidsinställt)

Hej igen!
Förmodligen så är jag ute och går med mamma nu en sväng, en lagom lång runda. Jag ska försöka få med mamma fler gånger så hon börjar gå ner i vikt. Det behöver hon sannerligen!

I alla fall så blev det ett tidsinställt för att ni ska få någonting att göra, idag har jag varit ute med mamma och inhandlat målarfärg till mitt rum så imorgon börjar vi måla, och det kommer väl att ta hela helgen för det att torka. Sen någon helg så är det bara att tapetsera och sen är det bara golet kvar så är mitt rum klart sen, det här blir ju skitbra det.

Ha det bra så uppdaterar jag senare!


I ♥ Shoes


Idag gjorde jag och Elvira affär om dessa små älsklingarna, hon kom hit idag på förmiddagen och jag fick dom här och hon fick pengar av mig. En riktigt bra deal! I alla fall så har jag fastnat otroligt för dessa snyggingar, så dom här ska jag använda flitigt i sommar (läs försöka).
Min skogarderob blir bara större och större, och det gillar jag, har även ett par skor påväg hem till mig från H&M, som det också är lite klack på och dom ska jag använda på skolavslutningen om det kanske inte blir dessa. Men då blir jag ju längre än alla :( som vanligt


Tokigheter

Jag som alltid brukar ha tråkiga fula, enkla headers har nu tagit upp min nivå ett stepp. Nu har jag en lite roligare, jag brukar ju sällan ha mig själv som header men nu ni! haha. Lite rolig jag :D

Only -90's kids understand


Från pojkar till män







Små pojkarna har gått och blivit till vuxna män, det här är ju riktigt ögongodis alltså. Nu blir man ju lite glad i byxan! haha. DETTA ÄR RIKTIGA MÄN


Promenad i det fula vädret

Hejsan allihopa, nu ska jag faktiskt vara en snäll dotter och gå till coop och handla åt mamma. Hon jobbar eftermiddag och hann inte handla innan hon åkte till jobbet i förmiddags. Jag tänkte att jag skulle kunna passa på nu när min bror och min far är klistrade framför tvn med hockey. Men det enda jag kan säga om hockey är: Heja Brynäs! Jag hoppas faktiskt att de (också) tar hem SM-guldet. Så har Gävle-Sandviken tagit SM-guld i år (igen för SAIKpojkarna).


Ha det bra allihopa, nu ska jag ut i det ruggiga vädret och röra på fläsket. Ha det bra så länge!

Klick klick!!!

Åh, jag är lycklig! Jag har klickat hem ett par skor som jag velat ha jättelänge, äntligen är dom påväg hem till mig. Kommer få dom i slutet på veckan :D LYCKLIGASTE PÅ JORDEN!

Tisdag

God eftermiddag!

Idag har jag då inte haft så mycket för mig. Jag har bara varit inne, vilket har varit väldigt skönt. Pappa kommer nog hit snart tror jag, senare ikväll så kommer jag väl vara ganska så rastlös skulle jag tro då det blir hockey på våran tv här och det är ju inte jag så intresserad av. Så då får jag göra mamma en tjänst och ta en promenad till affären och köpa mjuktbröd som hon sa att jag skulle kunna göra om jag skulle ut idag. Då ska jag passa på att köpa lite tjejsaker också som man kan behöva denna vecka i månaden. Ibland är det väldigt jobbigt att vara av det kvinnliga könet, måste jag faktiskt medge.

Nu ska jag gå ner och ta något lätt att äta så blir det nog mat sen när pappa kommer hit.

Pussar och Kramar


Instagram



Följ mig på instagram! Där heter jag karolinammartina, jag följer jämt tillbaka. Kan även göra några shoutouts om det är intresserande!


Rester klara - Check!

Är klar med de rester jag kan göra nu på lovet. Vilket var dock bara 2 stycken men har bara 2 stycken kvar också, så det ska nog inte vara några problem att fixa det någon helg så mamma och pappa kan skriva in mig på körskolan sen. Är grymt taggad! HIHI det är min motivation just nu. Det är ju super bra


I alla fall så ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, hade faktiskt tänkt att hoppa in i duschen nu och där ska jag stå länge och väl och ta hand om mig själv. Ska fixa ansikts mask också, det ska jag göra nu innan duschen så det bara är att skölja av den sen. Det här kommer bli skönt! Sen får jag göra vad jag vill nu resten av lovet också, yihaaaaa!


Måndag, annandag påsk

Pladask på magen!

Idag så är det måndag igen, och jag sitter i sängen redo för världens pluggdag med mensvärk from hell. Min hals har börjat ge symptom på halsfluss, halsböld eller vanligt halsont. Det gör ont som helvete i alla fall, så nu ska jag dricka echinagarde hela dagen varannan timme och med det så hoppas jag att jag ska klara mig ifrån att bli riktigt sjuk. Men det skulle väl vara riktigt typiskt inför musikbolaget och allting. Haha.

I alla fall så ska jag faktiskt försöka få klart de flesta resterna så jag bara kan ha lov resten av lovet, då jag kan göra precis vad jag vill. Det skulle ju vara underbart! Använder det som motivation just nu, och då får min belöning bli en tripp in till gävle med Elin någon dag. (Om jag inte blir sjuk förstås)


Nu är det pluggerier som gäller, så uppdaterar jag senare!
Ha det bra mina fina


Musikbolaget

Just nu sitter jag med spotify i lurarna och lyssnar på spellistan "skolan", där har jag alla låtar vi ska ha på musikbolaget, så det är ju bra för nu kan jag dansa framför spegeln och sjunga för full hals den här veckan och värma upp lite inför den veckan vi kör, vilket är efter lovet. Jag börjar bli ganska nervös!

I alla fall så har jag inte lyckats plugga något idag. Men imorgon så blir det andra bullar. Då blir det engelska, svenska och historian. Ska försöka få klart allting i början på veckan så jag kan fokusera på en asbra helg osv.


Ha det bra!

Yeah baby! - Magnus Carlsson


Påskdagen

Tjena mittbena! Pappa och jag har precis blivit klar med spackelväggarna i mittrum, så nu ska det bara målas, tapetseras och läggas golv så är mitt rum klart sen. Sen ska det självklart in lite hyllor och andra möbler. Äntligen så börjar vi komma någon vart, underbart! I alla fall så idag så kommer det gäster hit på mat och då blir det antagligen rester från påskmaten igår eller så blir det köpmat (pizzaaaaaa). Sen ska jag försöka plugga undan lite rester också, idag ska jag försöka bli klar med svenskan så jag bara har engelskan och historian kvar. Det är skönt att jag bara har i svenska, engelska och historia. Dock är det två uppgifter inom varje kurs som fattas, men det fixar jag på bara någon dag. Det blir ju sketabra!


Nu ska jag sätta igång och skriva en svenska krönika. Ha det bra, live long and prosper!



Glad påsk!

Påskafton 2012, välkommen! Idag har det varit segaste dagen ever, mamma jobbar och slutar snart. Pappa kollar på hockey med min bror och pappa springer emellan köket och vardagsrummet då han även lagar "påskmat". Blir som julafton. Haha. Vilket betyder att jag kommer äta samma sak som på julen, dvs. prinskorv, kötbullar, potatis... Känns det bra eller..!? haha.

I alla fall så har det här varit en ganska vanlig dag, precis som vilken lördag som helst. Ikväll så ska jag tjocka mig med godis, ska nog ta en promenad eller cykeltur till coop för att köpa glass och läsk också. Bye bye beach 2012... :( haha! I veckan blir det, PLUGGGGGGGGGGGGGg så jag blir inskriven på lovens sen :D yihaa, tjenare körkortet! Snart är du mitt :*


Skoleteri

¡Hola amigos! Just nu så ligger jag i sängen och letar snygga sommarklackar, till både skolavslutning och parties. Min sommar kommer bli så awesome, har dock inget jobb att gå till. Så jag kommer vara ganska så fattig nu i sommar. Men ska leta lite mer jobb och söka, lite i sista sekund liksom. Men jag tvivlar stort på att jag kommer få något. Haha. Skoj va? Jag kommer springa runt som en liten fattig gris och kommer inte kunna göra någonting, kommer knappt ha pengar till krogen!? FUCK MY LIIIIIIIIIIIFE, men på getaway så lever jag på mamma ;)



Förövrigt så ligger jag ganska död i min säng och gör ingenting förutom att käka godis. Jag funderar på att ta mig ner till köket och baka något, men vad vet jag inte. Det är ju trots allt påskafton och då kan jag tycka att man borde ha någon rolig efterrätt. Men vi får la se. Puss!


Säger godnatt efter en bra dag

Idag så vaknade jag ganska sent, vilket var skönt! Igår kväll när jag kom hem från Daniels förfest så var jag superhungrig och jättetrött, så jag tog mig en macka. Sen gick jag upp och lade mig direkt men kände hur det vände sig i magen på mig och då gick jag in till toan och satt där ett tag men jag spydde aldrig. Sen somnade jag där, men vaknade igen och gick in och lade mig och sen somnade jag på en gång och gud så skönt det var. Jag var så trött, där av illamåendet.

I alla fall så har jag varit i valbo med mamma, Pernilla och Carrow idag. Senare på kvällen efter maten så träffade jag Daniel och sen var vi taxi och körde en massa folk. Nu sitter jag hemma i sängen och har ätit en skål med cornflakes och banan. Kollar även på The perfect man, men nu ska jag sova för nu är jag trött. Och imorgon så ska jag ta och hjälpa pappa med påskmaten.

Ha det bra! Hejsvejs :)




Ibland är livet bra orättvist!

Inatt (natten till idag) så tog togs ett oskyldigt ungt liv ifrån oss hastigt. Detta är ju riktigt hemskt, och jag med den stora empatin jag bär på känner ju även av hur ont det gör, fast jag inte kände honom så bra. Jag tycker synd om hans familj och ävens hans vänner (däribland min bror) och därför går mina tankar ikväll åt hans familj.

Jag ska ta och lägga mig nu och sova för imorgon är det sista dagen och sen är det ett efterlängtat lov. Godnatt på er!

Hellre bortkommen och omkörd än omkommen och bortkörd! Tänk på det ni unga förare som tycker om att lägga foten på gasen lite extra.


Grattis!!!!

Den 4 April 1959 föddes en man som heter Kenneth Wallén. Denna man är min pappa, jag älskar honom mest i hela världen och idag firar han sina 53 år på denna Jord. Jag kan inte föreställa mig en bättre pappa än den jag har, varför vet jag inte men det är för att min pappa helt enkelt är bäst! Så ett stort grattis på födelsedagen pappa, du vet hur mycket jag älskar dig!!! <3<3<3


Blogglösenord?

Jag har börjat fundera
STARKT på att skaffa mig ett blogglösenord. Men jag vet inte riktigt.
Vad tycker ni? - Det kommer nog bara bli en 2,3 stycken som får tillgång till lösenordet. Kommentera med vad ni tycker!


Pain

Har äntligen lagt mig i sängen efter en hel eftermiddag med hopp, spring och sång, så jag har bara stått och gått i dag. Känns i mina ben nu märker jag, har en centrerad smärta i vänsterlåret som aldrig ger sig. Förövrigt så är jag allmänt död och sliten och känner INTE för att gå till skolan imon. Sen är jag grymt besviken och trött på mig själv efter symfoniorkesterrepet. Det gick åt helvete allting, för det första så såg jag typ ingenting av noterna (inga linser) för det andra så var jag oerhört trött och för det tredje så har jag glömt bort hur man spelar fucking jazz. Efter ett jävla år så har jag tappat hela min jävla jazzfeeling jag hade i kroppen. Men nä, poof! Där va den borta... Blir så förbannad och trött på mig själv. I bilen påväg hem så grät jag för att jag blev så frustrerad, då är man ju något musikskadad. Haha!

I alla fall så vet jag inte ens vad det är jag har skrivit nu för jag är så trött så jag svamlar väl en del. Det makear säkert no sense at all, coolt!

Godnattifnattipattikattinattpattkattnatt!


Aldrig nöjd

Jag blir då aldrig nöjd med min design eller mina headers jag gör. Den förra jag hade var så ful och töntig, så nu bytte jag igen. Och nu tänker jag fan i mig ha den här, fast grejen är ju den egentligen att jag vill ha en mycket snyggare design, men kan inte göra såna här snygga designer som tillexempel Therese Fagerlund har på sin blogg, eller Diana Österberg. Dom designerna som dom har på sina bloggar är ju grymt snygga!

Från en sak till en annan... Så sitter jag just nu hemma i mjukisbyxor och ska ta en iskaffe och köra på eftermiddagsciggen, underbart! I alla fall så ska jag till klockan 3 igen vara nere på bolaget där vi ska repa till musikbolaget med skolan. Känns som att jag bara skriver en massa strunt, så jag ska ta och slänga ihop datorn och sen tar jag mig lite "mellis". Klockan 13.30, haha. Har faktiskt varit i skolan och haft två lektioner, så ni inte tror att jag skolkat ;)


Man undrar ju stort vad folk tänker med

Jag har tröttnat nå' oändligt på skitsnack. Visst, jag gör/har gjort det också men jag tycker att vi börjar komma upp i en ålder där sådant borde sluta. Men vissa människor lever ju på skitsnack och gossip, och då kan man ju undra vilken framtid den människan har. - Ganska lovande, tragiskt nog, då många människor i dagens samhälle faktiskt lever på skitsnack och där med gör sig väldigt populär. Det är synd om såna människor tycker jag, det visar ju bara att de är osäkra i sig själva.

I alla fall så tycker jag att det är tragiskt när en person säger till en annan att folk snackar skit om en och sen när man vänder ryggen till så BAM, där kom det lite skitsnack. Kan man lita 100% på en sån person? - Det vet jag ärligt inte.

Med det här så säger jag godnatt, och imorgon så kommer jag vara ett rent slakt för jag kommer inte kunna sova på ett tag. I alla fall så blir det torrt med uppdatering då vi har rep hela eftermiddagen med skolan, samt att jag har ett rep med symfoniorkestern som jag måste vara med på också.

Godnatt!


Sista dagen på veckan

Ja ni, mina små läsare. Idag är det söndag och en ny vecka med nya möjligheter väntar oss, just idag är det en hemmadag för jag ska hjälpa pappa med väggarna i mitt rum, skojsigt! Blir inte mycket till skriva nu, så vi hörs lite senare, pussar och kramar!


RSS 2.0