Att inte gå i skolan...

... Känns så himla konstigt. Det är så konstigt att åka förbi både KC (Kulturcentrum) och Bessemer under dagtid just därför att jag inte vandrar i lokalerna fram och tillbaka. Springer på lektioner hela tiden. Allt det här med vuxenlivet och nya äventyr är så nytt för mig att jag inte vet vart jag ska börja. Alla dessa måsten och allt ansvar. Ansvar. Vilket vuxet ord. Att ta ansvar är vuxet. Jag är vuxen nu. Jag ska kunna sköta ett jobb, betala räkningar, deklarera, handla mat, försörja mig själv OCH en till människa. Jag är så pass vuxen nu att jag skulle kunna ha ett barn att ta hand om.
 
Att vara vuxen är inte så roligt och lyxigt som det låter. Visst, du behöver inte "lyda" föräldrar längre men det är så mycket annat man måste tänka på. - Nu låter det som att jag är 76 och vet precis vad jag talar om. Men nej, så är det inte. Detta är bara min uppfattning om "vuxenlivet", om denne är sanningsberikad eller inte det vet jag inte.
 
Jag saknar att vara liten. Jag saknar att alltid vara behövande av en vuxen människa som man kan luta sig emot. Nu ska jag stå på egna ben och klara allting själv. Självklart har jag föräldrar till hjälp, men hur länge då? Hur länge kommer dom hjälpa mig? Hur länge kommer jag stå ut med deras hjälp?
 
Det är så himla mycket att tänka på att jag inte ens vet vad jag själv heter.
 
Tack för mig.
 
En av de finaste bilderna från studenten. Jag och min älskade blondin som nu är bebodd i Orsa och ska bli skidinstruktör med internationell utsträckning?. 
 
Som sagt; varje brunett behöver sin blondin. Jag har min. Ett par mil härifrån. ♥

Klara, färdiga, GÅ!

Hejsan allihopa, borde ändra design men jag orkar verkligen inte lägga ned tid på det. Jag menar jag bloggar ju nästan aldrig, men det är väl dags att göra en förändring. Jag har kommit på att man dessutom kanske skulle börja med "outfits" igen. Men då skulle jag verkligen vilja ha en ny design om jag ska komma så långt.
 
I alla fall, det är fredag imorgon och då är det löning och jag får en riktigt nice lön den här månaden vilket jag tycker ska bli både bra och skönt. Dock så kommer det mesta av pengarna gå till mitt körkort och mina nya glasögon och linser som jag var på undersökning för idag.
Jag har fått sämre syn på högerögat :( har haft -0,50 på båda ögonen men nu har jag -0.75 på höger och vänster är oförändrat. Så jag ska testa linser igen nu för att se om det går bättre den här gången.
 
I alla fall så blir det bara närmare och närmar inför uppskrivningen och uppkörningen. Så nu är det dags att plugga lite körkort. 
 
Ha det bra allihopa!
 
Bild tagen typ nyss. Instagram. Där heter jag martinawallen, för den som är intresserad eller vill följa mig. Oftast följer jag tillbaka. Mestadels om jag tycker att du verkar vettig.
 

Uppskrivning och uppkörning

Hej allihopa, sitter och råpluggar körkortsteori, har ju snart uppskrivning och uppkörning. Är bara lite nervös över det, tänk att snart har jag också körkort. Jag ska verkligen se till att klara skrivningen på första försöket eftersom att det är det jag har mest problem med. Har ju hållt på med körkortsteorin i över ett år så nu är det dags.
 
Jag tänker i alla fall inte säga till någon när jag har proven, eller om jag har klarat det. Det har väl ingen annan att göra med känner jag. Möjligtvis någon enstaka som faktiskt är intresserad.
 
Nu ska jag plugga på, det flyter på riktigt bra nu faktisk. Så önska mig lycka till nu bitches!
 
 
 
GOOD LUCK, MARTINA!
 
 
För övrigt så jobbade jag ett 14,5 timmes pass i söndags och jag är fortfarande utmattad. Hur är det möjligt egentligen? 
 

"Jag har en plan." "Lysande, Sickan!!"

Hejsanhoppsan, sitter i soffan framför tvn med datorn i knät och kollar på något program. Idag har jag varit hos Anna på Lekri och fräschat upp håret lite. Kände att det var dags eftersom att jag har gått hela sommaren utan att göra ett strunt med håret.
 
Förövrigt så har jag snart uppskrivning och uppkörning så snart har jag också det där körkortet jag kämpat med i över ett år. Det är teorin som är min svaghet. Men det kommer bli skitbra!
 
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
 
Instagrambild. Det syns inte att jag klippt mig. Men som sagt, bara en uppfräschning!
 

Nailoholic

Jag har gått och blivit en nailoholic. Jag ska ju försöka utbilda mig till nagelteknolog om det blir i höst eller om något år, vet jag inte, men jag ska utbilda mig. Jag ska beställa hem lite startkit's för att komma igång och känna på att arbeta/skulptera med riktig gelé.

Ska bli jättespännande. Har någon enstaka person som är intresserad att vara försökskanin. De andra som sagt sig vara intresserade, tvivlar jag på. De umgås ju liksom inte med mig längre. Haha.

Nu ska jag sova, en jobbdag väntar och på lördag ska jag till jobbet igen fast som privatperson med pappa, sen ska jag baka till måndagen då min käre bror fyller 25!


RSS 2.0