Sandvikens lucia / trött på arbetslösheten

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra. Själv mår jag sådär. Är ganska mycket psykiskt just nu, har ju inga sysselsättningar men jag har fått ett extrajobb nu i vinter så det ska bli skönt att få göra något i alla fall och få lite pengar. Sen kanske jag sticker utomlands en vecka eller två.
 
Ni vet väl om att man kan rösta till Sandvikens Lucia nu också och om ni ska rösta så ska ni rösta antingen på nummer 1, 2 eller 5. Rösta kan ni göra på annonsbladets hemsida här, ni klickar bara på den bilden ni vill rösta på. Men som sagt nummer 1, 2 eller 5!!!
 

Jag är ju förövrigt arbetslös, men har lyckats få mig ett extrajobb så jag kommer kunna tjäna lite pengar i vinter också. Då slipper jag känna mig helt värdelös och bli så rastlös. Ni ska bara veta hur tråkigt jag har det om dagarna och ändå försöker jag göra så mycket som möjligt. Eftersom att jag inte är helt frisk än så har jag inte kunnat köpa mig ett gymkort heller, men det ska jag göra till nästa vecka har jag tänkt. Kommer köra mycket kondition för att få långa slanka muskler. Men ska även köra lite muskelbygge. Behöver få igång mag- och rygg-musklerna. Speciellt om jag ska åka utomlands nu i vinter så behöver magen komma bort. Så jag ska lägga mig i hårdträning, för som alltid med min kropp så behöver jag bara komma igång så kommer jag rasa i vikt på nolltid. Det är typ det enda positiva med mig och min kropp. 
 
 
Hoppas att alla har en bra onsdag. Ikväll ska jag spela tv-spel med min storebror som är hemma på besök! ♥
 
 

Farsdag ♥️ / namnsdag

Godkväll, jag halvligger i soffan och försöker hålla mig vaken. Idag har vi firat farsdag och min namnsdag här hemma. Jag och min bror har gått ihop och tillverkat en fin presentkorg åt vår älskade far, där han bland annat fick en kokbok skriven av hans favoritkock. Per Morberg. Dock bor ju min bror nere i Stockholm så han kunde ju inte vara med i fysisk form men vi ringde honom och han fick vara med på högtalartelefon. 

Det har ju tyvärr inte hänt så mycket här på bloggen, men det har sina anledningar. Dels så rustar vi ju om köket här hemma som faktiskt börjar ta lite form nu. Vi har bara lite tak- och golvlister kvar att köpa, plus lite inredning. Och skåpluckorna, som vi skickat iväg på lackering, kommer tillbaka till slutet på veckan som kommer nu.  


Hoppas att alla mår bättre än vad jag gör! Ha det bra! Kram 




Var och gjorde naglar idag också! 


RSS 2.0