Ta er tid att gråta en skvätt.

Jag skulle vilja lyssna på den här karln. Han verkar ha såna viktiga och bra saker att säga.
Ärligt talat. Jag grät en skvätt. Folk verkar kanske tro att jag är en ganska känslokall människa när det kommer till vissa saker. Men så är det inte.
 
Ta er tid att kolla på det här 4 min långa klippet. Ni kommer bli förundrade.
 
 
 

Utbildningshelg

Har varit på utbildning hela helgen. Jag ska ju jobba i furuviksparken nu i sommar, det kommer äga. Kan inte föreställa mig ett roligare jobb. Att jag blev uttagen från 2500 sökande är ju helt amazing.
Har i alla fall väldigt fina och roliga arbetskollegor.

Jag är så jävla trött så jag ska gå och lägga mig tidigt idag. Den här helgen har tagit all kraft jag har. Men idag har vi haft så himla kul, så man glömde bort att vi var så trötta. Vi höll på att drunkna när vi åkte flodfärden (hedenhös banan)

•19 dagar till balen
•26 dagar till studenten

Tiden flyger iväg. Hoppas att alla mår bra, godnatt!


Resterna blir färre och färre

God eftermiddag!
 
Har precis gjort klart ännu en rest jag har. Nu har jag bara 3 stycken kvar. Sen är jag i princip klar med min skolgång. Det är sjukt. Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka. Visst ska det bli skönt att få ta studenten. Men vad ska jag göra med mitt liv. Nu kommer ju alla valen.
 
Alla riktiga valen. De val som kan förändra ditt liv för evigt. Förstår ni vilken press jag har på mig????
 
 
Här är en bild på över vart alla ska stå på studentdagen. Min klass kommer stå vid ES-skylten. Där kommer vi träffa alla våra släktingar och nära & kära. Jag kommer förmodligen att gråta, både av glädje och sorg.

Elin Linnéa Lennholm, 18 år.

Idag fyller min booboo 18 år.
 
Jag har varit på 18 års kalas hos Elin och träffat hennes släkt också. Några av dem har jag redan träffat någon gång tidigare. Det var 4 hundar på plats idag också och det blev KAOS. Bokstavligen. En Texas som rymmer. En valp som gör Texas irriterad så Texas skäller.
 
Skulle egentligen ha följt med mina brudar ut på krogen idag eftersom att det faktiskt är Elins krogendebut, men i och med att jag har arbetsutbildning imorgon så måste jag försöka få lite sömn inatt så jag orkar sitta och lyssna imorgon. Som jag kanske har skrivi tidigare så ska jag jobba på Furuvik i sommar. Det ska bli så jävla roligt. Så imorgon kommer vi få en rundtur i hela Furuviksparken. Oj, oj. Den som jag aldrig sett förr. Så man kanske ska ha bekväma skor på sig?
 
I alla fall så tackar och bockar jag Elin själv och hennes familj för att jag fick komma hem till dem och fira Elin idag. Tackar även för all jättegod mat vi fick och fikat. Och Elin; Din tårta var väääääldigt fin, och jättegod!!!
 
 
Det här är typ de enda bilderna jag tog idag. Sen en massa egobilder på mig själv och på Elvira som tog min telefon. 
 

Besökstatistiken minskar

Sitter och installerar lite roliga "dödafolkspel" på datorn så jag passar på att slänga iväg ett inlägg. Vad är det jag ser om inte att statistiken går nedåt. Men jag har mig själv att skylla när jag aldrig uppdaterar.
 
Igår var jag till Klädjätten med André, Ida och Ella för att kolla storlekar på kostym till André, som jag lånat av Ida, för att gå på balen med. Vi hittade bra storlekar så nu är det bara att leta på något bra ställe att skaffa sig en kostym på. Han är lite sent ute, men bättre sent än aldrig, right? ;) Så igår hade jag en riktigt trevlig dag med dem.
 
Idag hade jag en lång dag i skolan. Började 20 över 8 och slutade inte förän vid 20 över 3. Jobbigt! Men det är inte många dagar kvar i skolan. Vad gör jag sen då liksom? :(
 
Vart ska jag ta vägen? - Jo, i sommar kommer jag sitta i karusellerna på Furuvik och trycka på en massa knappar. Det ska ju bli spännande. Ha lite makt sådär!
 
Älskade unge, jag är så glad att du blev till! ♥

Torsdag - Ledig. Rest In Peace #27

God eftermiddag. Sitter och ska försöka ta mig an lite plugg nu. Får se hur bra det går, men i och med att det är mindre än två veckor kvar innan alla rester ska vara inlämnade så är det dags att ta tag i allt. 
 
 
Läste aftonbladet i morse när jag vaknade och där på första sidan stod det att AIK:s målvakt Ivan Turina avled under  natten i sin lägenhet. Han hittades avliden i sängen. Då tänker jag genast på min aikfanatiske vän som är ett troget fan. Jag är varken inget fotbollsfan eller aikfan men jag tänker givetvis också på Ivan Turinas familj och nära & kära. Rest in peace! ♥ 
 
Nu ska jag försöka få något gjort här så jag kan känna mig nöjd idag också! 
 
 
Ha det bra!
 
Tänker på er, AIK!
 
 
Snodde bilden från Emil (en till aikfanatiker) på facebook. 

RSS 2.0