49 års kalas

Hej hopp!
Ligger i soffan hos min extrafamilj och typ halvsover. Vi är här på 49 års kalas, jag känner av att förkylningen börjar komma tillbaka. Börjar få riktigt ont i halsen, och trött är jag. Men det har sina anledningar från gårdagen då det var rena rama festligheterna. Trots att jag lyckades hålla mig hyfsat nykter.

När jag kommer hem så ska jag lägga i mig i sängen och kolla på film, det behöver jag. Ska göra hemgjord glass också. Imorgon blir det en sväng till IKEA med mamma, där ska jag kolla spegel och lite annat grejs till mitt rum. Det börjar ta form nu! Äntligen.


Spontanvistelse i Gävle

Idag efter skolan så pratade jag och Elvira om maskeraddräkter och kom överens om att vi skulle åka till gävle för att kolla på sån till henne. Hon kom tillslut på vad hon ska vara på fredag då vi ska på maskeradfest.

Jag hittade lite smått och gott så jag är nöjd!


...

Vet inte vad jag ska skriva. Men nu ligger jag i sängen och ska försöka somna om i alla fall. Tårarna har fallit ikväll, men det är inget jag tänker prata om här.

Ställer klockan på halv sju för att kliva upp och duscha. Imorgon har vi psykologi och jag har inte gjort läxan. Fy skäms!

Godnatt!


Secretly We Are Gay - SWAG.

Fredag kväll och jag sitter hemma i soffan. Utan att ha något att göra förutom att sitter här då. Måste även passa på att ursäkta mig för lite dålig uppdatering, men jag orkar verkligen inte bry mig på något sätt. Varför vet jag inte riktigt. Men ska försöka uppehålla det här så gott jag kan. Den här helgen så kommer faktiskt min efterlängtade bror hem till S-viken igen. Skönt! Annars så har jag inget speciellt inbokat faktiskt förutom att jag ska plugga körkort. Yes!
 
Har inga bilder att ge er nu, då iTunes har slutat fungera för mig. Det är lite drygt. 
 

En människa med koll?

Dog åt det här.

Hur i hela friden får man hashtagen guitar till "violin"? Dessutom ser man klart och tydligt på bilden att det inte är en fiol. Herregud människa, skaffa dig lite kunskap innan du ska börja prata musik med någon som hållt på med det i snart 11 år.


Halkbana

Idag var jag till Vannsätter på halkbana, fy satan vad kul det var. Skulle lätt kunna göra om det bara för kul, jag gick dessutom runt och oroade mig för ingenting.

Igårkväll så bokade jag studentkryssningen, självklart delar jag hytt med ma gurlz. Vi kommer ha galet kul!
Tillbaka till körkort och grejs så är jag klar med körningen snart, jag har två eller tre körlektioner till att använda. Sen kan jag boka uppkörning. Men jag måste såklar göra teorin klar först. Så den tänker jag lägga fokus på de närmaste dagarna och försöka få åtmisntone klart alla faser innan höstlovet. Det är ett bra mål. Sen på höstlovet får jag fixa repetitionerna och sluttestet sen jävlar är det bara att boka uppkörning och uppskrivning så är jag klar sen. WOHOO! Blir så taggad av att veta att det inte är hur mycket som helst kvar. Yäy me!


Kompis det går inte så bra nu

Har märkt att bloggningen inte går så bra nu. Det finns det några anledningar till i alla fall.
1. Fokuserar på körkortet som jag vill ha, nu den här sekunden typ.
2. Designen är kanske den fulaste som finns.
3. Jag har inte den blekaste aning vad jag ska skriva om.
4. Jag är en tråkig människa, så att skriva om mig själv är inte så underhållande.
 
 
I alla fall så, har jag märkt hur lite pengar jag har på mitt konto också. Snacka om fattiglapp, men den 25e får vi pengar (woho) och jag får tillbaka en hel del på skatten. Det är helt okej alltså. Så då ska jag faktiskt ta och unna mig en utgång med folk.
Idag är det söndag, vilket gör mig lite deprimerad eftersom att det är måndag imorgon och jag börjar skolan 8.20. Rejält otaggad! Men sen är det bara 4 dagar till helg igen. Se alltid det positiva i det negativa, hör ni! Jag har och ska fortsätta plugga körkort nu.
 
HEJSVEJS

Piggelin - Isglass med päronsmak

Sitter i soffan nu med datorn i knät och har kollat på kristallgalan, ganska värdelöst men har inget annat för mig nu. Men jag har suttit och tagit massa egobilder på telefonen idag också, och sen redigerade jag dom med "Line camera" en redigerings app till iPhonen. Då gjorde jag så att jag såg hur det skulle se ut om jag hade tungan piercad. Det såg riktigt bra ut. Dock har jag inte laddat över bilden på datorn. Men jag är så sjukt sugen på att göra det, så det är något som jag verkligen skulle vilja göra. Men har beslutsångest, så do or don't? 
 
Från en sak till en annan, så har jag kommit på att jag har riskettan imorgon och den kan jag ju inte avboka. Så även fast jag är sjuk, med feber och grejs så måste jag nog orka ta mig dit ändå. Är dock inte så lockad på att sitta och lyssna i flera timmar. Men det blir säkert jättebra ändå, jag lär mig ju saker. Det är inget annat än positivt!
 
 
Nu ska jag faktiskt ta och lägga ner datorn och sen så ska jag bädda ner mig under världens skönaste filt och kolla på film. Ha det jättebra!!!
 

Herregud människa, du kommer gå långt!

Kollade precis på facebook, och såg att min tärnekompis Sofie Delltorp hade lagt ut en låt som själv har gjort. Då var jag bara tvungen att kommentera detta eftersom att jag är sk. arbetsskadad. Denna människa är riktigt fin och jättetrevlig. Hon är grymt duktig på att sjunga, och nu blev jag stum då jag märker hur jävla (ursäkta språket) bra hon är på att skriva egna låtar. Den här tjejen kommer gå riktigt långt om detta är något hon kommer att satsa på senare i livet. Vilket jag skulle råda henne till. Grymma människa, fortsätt med detta!
 
Såg på hennes youtubekanal att hon har många jättebra covers där också! Sofie Delltorp, du är ju bara förjävla grym!!!!!
 
 

Exhausted

Ligger i sängen och har precis startat några avsnitt av Sunes värld, är riktigt trött på att vara sjuk så tidigare idag piggade jag upp mig själv genom att kolla på balklänningar och då fick jag världens kick för att börja träna och sola så man blir fit for fight till studentbalen. Har bestämt mig för att ha en riktigt enkel klänning och fokusera på håruppsättningen.

Det är i princip det enda roliga jag kan göra när jag är sjuk. Men imorgon så ska jag faktiskt se till att plugga körkort och göra något vettigt.

Godnatt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3227400/images/2012/pic_5045386de087c351a8001342.jpg" class="image">


Det fanns ingen, bara du. Men jag är lyckligare nu!

Rubriken är tillägnad en speciell person. Jag tror att han skulle känna igen sig om han läste det.

I alla fall så är det lördag och första september. Jag är påväg till min bror i Stockholm, blir kvar där till imorgon. Förkylningen har inte riktigt blivit bättre, snarare tvärtom. Men jag lever fortfarande i alla fall. Halvligger i baksätet och lyssnar på musik, helt OK när jag har alla täcken och kuddar att mysa med. :D

Good day!


RSS 2.0