En lista. Bara för att jag, just nu, inte har något att blogga om

1.Hur gammal är du? - 18. Fyller 19 om 2,5 månad.
2.Vem tror du läser detta?- Den här dumma listan? - Ingen.
3.Är du med i scouterna?- Nej?
4.Var är du?- Hemma i soffan. 
5.Räknar du någonsin hur många steg du tar när du är ute och går?- Nej, det gör jag inte. Jag ser ingen vits med att göra det?
6.Vilken är "veckans låt"?- Mumford & Sons - Hopeless Wanderer
7.Kollar du fortfarande på tecknat?- Självklart!
8.Har du någon romantisk favorit film?- Ingen jag kommer på såhär på rak arm.
9.Vad brukar du dricka till maten? - Mjölk och vatten.
10.Vilken film kan du se på om och om igen utan att tröttna?- En serie. Vänner. Bästa!
11.Vem kramade du/pussade du senast?- Gav mamma en kram. 
12.När brukar du gå och lägga dig? - Det beror på. Jag kan aldrig somna före 22. 
13.Är du lat?- Jag är lataste latisen av alla lata latisar.
14.Vad brukade du klä ut dig till på Halloween när du var liten?- Häxa, såklart. Det är det ända som passar mig! 
15.Är du höjdrädd?- Ibland. Tycker oftast att det är coolt att vara på höga höjder!
16.Dansar du i duschen?- Nej, men jag sjunger varenda gång. 
17.Favorit högtid?- Midsommar. Få vara med dem man tycker om allra mest, dricka och äta gott. Självklart ska det vara varmt och strålande sol också. 
18.Vad irriterar du dig på just nu?- Att jag nyser hela tiden. 
19.Vad ville du bli när du var liten?- Ridlärare. 
20.Nike eller Adidas?- Båda.
21.Kan du karate?- Nej, men min boo är världens karate kid. 
22.Har du någonsin pussat en tjej?- Japp. 
23.Har du någonsin varit kär?- Ja, det är det bästa som finns. 
24.Varmt eller kallt te?- Varmt te när det är kallt ute och när man är förkyld. Isté på en varm sommardag.
25.Te eller kaffe?- Te. 
26.Har du någon crush på någon?- Det har jag säkert.
27.Kan du sticka eller virka?- Kan faktiskt både sticka och virka. Kommer bli en sån här mormor/farmor som stickar sockor till sina barnbarn.
28.Vill du gifta dig?- Ja, det vill jag. Vet redan hur och var ceremonin ska vara.
29.Om du var osynlig för en dag vad skulle du göra?- De jag ogillar skulle inte få en rolig dag.

Three days

 
Godmorgon, sitter vid stationära datorn nu eftersom att den redan var påslagen. Idag blir det första dagen i skolan för mig på jättelänge känns det som, men det är ju bara för att jag varit hemma och varit sjuk nu de senaste veckorna. Äntligen så har det börjat släppa. Peppar, peppar!
 
Idag så ska jag dessutom vara lärarvikarie åt min trumpetlärare, så idag ska jag få undervisa barn. Hur läskigt? Men det positiva är ju att jag faktiskt tjänar några kronor på det. Så där kanske jag har en framtid senare? Kulturskolelärare?
 
Nu ska jag göra mig i ordning för snart går min buss och jag vill inte missa den igen.
 
 
Ha en bra dag så hörs vi!
 
 
Nu är det inte många månader kvar. Sen är det adjöss skoltid och hej arbetslösheten!

Hälsocentralen

Godkväll, nu var det länge sen det hände något här. Ursäkta för mitt dåliga bloggande, men hur många är det som läser den och är intresserade då? ;) haha.
 
I alla fall så ringde min älskade mor till hälsocentralen idag och jag fick en tid där kvart i två. Så nu har jag fått svar på varför jag har varit sjuk till och från i en månad, om inte mer. Jag har haft influensa och nu som lite grädde på moset så har jag bronkit, så jag har blivit rekommenderad att ta hostmedicin någon vecka nu och blir det inte bättre av det så får jag ta mig tillbaka dit så får de väl ta och röntga mina lungor och se efter vad det är för fel. Men det är inte förän 6 veckor utan förbättring som det skulle hända. Så jag håller alla tummar jag äger och har att jag ska bli bättre.
 
Bronkit är en inflammation i bronkerna som sitter djupt ner i luftrören, vilket gör att en stor mängd slem bildas och måste hostas upp. Detta beror oftast på rökning (rökhosta). Men det kan även förekomma efter svåra förkylningar, då kallas det luftrörskatarr. Det förkommer oftast av virus eller bakterier.
 
Så jag har alltså bronkit. Och läkaren som diagnostiserade var sjuuuuukt snygg, så när han kom och ropade mitt namn och när jag såg honom så tänkte jag; FUUUUUUUUUUUUUUCK!
Det är ju självklart att man får en snygg läkare när man minst behöver det. Jag tror att karma var med mig idag.
 
Nackdelen med att ha bronkit är att jag inte kommer att kunna sjunga ordentligt på 2-3 månader. Det tar alltså låång tid att bli av med det. Jippie!
 
Nu ska jag duscha, så får vi se om jag tar mig till skolan imorgon eller inte.
 
Godnatt!
 
 

1 guld och 2 silver

Det var inte stålmännens år i år. Det här året var det väl Hammarbys tur, men jag menar vi har ju ändå 8 guld. Dem har ju bara 2 ;)
 
I alla fall så är jag jättesliten efter den här helgen, jag har spelat trumpet nästan konstant i 2 dagar, och från bandymatchen igår så tror jag att min influensa är tillbaka eller så har förkylningen förvärrats och skapat en liten feber-rusning. Sitter med en långärmad t-shirt, 2 tjocktröjor, 2 sockor + tofflor, och mjukisbyxor och fryser fortfarande. Så det vettefan om inte febern är på g tillbaka. Det har jag inte tid med, men det skulle i alla fall förklara huvudvärken jag haft idag.
 
Efter gårdagen så är jag rätt så mörbultad. Jag fick med mig två sår + blåmärke på ena kinden, svullet ögonbryn, blåmärken och bulor på vänsterarmen, blåmärke på högra låret, blåmärken på vänstra sidan av magen, blåmärken och bulor på vänstra benet. Det låter som att jag blev gängmisshandlad, va? Det blev jag också. Nästan i alla fall. Jag trodde att jag skulle bli det i alla fall med alla jävla stockholmshuliganer som var där. Det är nästan så jag hade velat ha en livvakt.
 
Nu ska jag ta min förvärrade förkylning och bädda ner mig i soffan under filten och se om det blir bättre, annars blir jag nog hemma imorgon!

Internationella PI-dagen

God eftermiddag!
 
Idag är det tydligen internationella PI-dagen, det visste jag inte överhuvudtaget. Bryr mig väl inte så mycket heller, haha. Det är väl kanske då man skulle ha bakat och gjort en snygg dekoration med Pi-tecknet.
 
I alla fall så har jag och Anna kommit en ganska bra bit i projektarbetet trots att vi har inlämning nästa vecka. Så både ett tips från coachen och ett riktigt bra råd är att börja i tid. Man tror att ett år räcker gott och väl. NEJ. Det gör inte det, speciellt inte med allt annat man har också, man kanske har körkortet parallellt med skolarbetena och i och med att det är sista terminen så har man ju många slutuppgifter som ska inlämnas. Så till alla som går i både ettan och tvåan, börja spåna redan nu på vad ni vill göra. Annars kan det vara försent!
 
 
En rolig sak fick jag reda på igår. Jag ska faktiskt vara med och tuta lite på bandyfinalen så det ska bli jättekul tycker jag. Blir äntligen återförenad med mina trumpetbruttor, det var länge sedan vi spelade tillsammans. 
 
 
Nu ska jag käka och sen ska jag försöka få undan en rest eller två. Ha det super bra så uppdaterar jag inom kort!

Piggelin

Godkväll såhär på fredagskvällen. Sitter i vardagsrummet med mamma och pappa och kollar på något tvprogram på kunskapskanalen, något program om leoparder. Blir helt förälskad. Ikväll, eller ja, inatt kommer min bror hem till Sandviken igen. Det är 3 månader sen jag träffade honom sist. Det är ganska amazing. Ni som har syskon; Skulle ni klara er utan varandra i 3 månader? - Det tvivlar jag stort på, för så fort den ena flyttar så märker man hur mycket man älskar och saknar varandra. Man tar inte varandra för givet längre. 
 
Så den här helgen så ska hela familjen bo här hos mamma. Gud så skönt det ska bli! Äntligen lite quality time med familjen, som man inte haft sen i jul. 
 
Ikväll ska jag och pappa kolla på massa gamla foton också. Ska bli jättetrevligt. Vi har två fulla gamla prixkassar fullt med såna här "fotomappar", så vi har nog en bra kväll framför oss.
 
Vad gäller influensan så är jag mycket piggare idag. Det var det jag ville komma till egentligen. Jag har fortfarande haft lite feber idag, men vad som känns nu så är den helt borta. Nu har jag bara en förjävla hosta och är snorig som få.
 
Hoppas att alla får en bra helg, för det ska jag definitivt ha. Trots lite sjukdom.
 
 
 
Igår åt jag en egen liten version av bananasplit. Hade sånhär tresmaks-glass, strössel, chokladsås och banan! MUMMAH

En vecka

God eftermiddag såhär i vårsolen. Det är så himla fint väder ute att jag skulle vilja vara utomhus i solen och njuta, men eftersom att influensahelvetet inte gett med sig än så måste jag nog vara inne till på lördag i alla fall. Minst. Till helgen så kommer min bror hem till Sandviken igen, äntligen. Har inte träffat honom sen nyår. Whoooa, jag har inte träffat min bror sen nyår. Herregud!
 
I alla fall den här veckan har inte varit särskilt effektiv. Vilket irriterar mig till tusen. Jag har jättemycket saker och rester i skolan jag hade behövt göra, helst förra året. Har jätteont i bihålorna som gör att jag får en hemsk huvudvärk så nu ska jag gå ner till vardagsrummet och lägga mig och kolla på "Keeping up with the Kardashians". Det är lite roligt faktiskt. Det är dock lite äldre avsnitt, men det är roligt i alla fall och se vilken jävla douche Scott Disick är. Herregud. Get a life, liksom!
 
Ha en fortsatt fin, trevlig och bra dag och vecka. Jag ska försöka bli feberfri och influensafri. Önska mig lycka till!
 
Igår var det dessutom 100 dagar kvar till studenten. Vilket betyder att idag är det 99. Dagen D närmar sig med stormsteg, och innan dess ska jag ha fått undan rubbet i skolan. Wish me luck, guys!
 
 
 

Influensa

Godkväll, det här är det ända jag har orkat göra idag. Har annars bara legat framför tvn och massa tvserier. Har fått influensan, tror att detta kom efter studentkryssningen. Ganska trökigt, i och med att jag missar en massa i skolan. Men det är bara att försöka hänga med så gott jag kan.
 
Lite trökigt att vara hemma dock, är ju så ensam då. Haha, som vanligt då egentligen :P #foreveralone
 
 
Är så svettig och äcklig att jag skulle vilja duscha, men jag vet inte om jag har orken till det. 
 
Ha det bra. Hoppas att alla ni mår bättre än mig!

Lördagnatt - Effektiv dag!

Nu har det inte hänt något här på ett tag va? - Sorry, för det. Jag i alla fall precis beställt hem lite studentkläder. Kände att jag ville ha en tröja som det står student 2013 på, passade även på att ta med en fräck tygkasse. Jag menar, väskor kan man ju aldrig ha för lite av ;)
 
Idag har jag varit i Kungsberg och åkt skidor för första gången den här säsongen. Det var sååå skönt att röra på sig och jag har blivit jätteröd i ansiktet efter all sol jag fått på mig idag. Kanske är lite köldskador också, det vet man ju aldrig liksom. Haha. I alla fall, det var faktiskt min bonussyster som fick upp mig dit idag. Hon sa att hon ville åka och hon hade ingen att åka med så jag ställde upp som den snälla och bästa bonussystern jag är. 
 
Jag kanske inte har sagt det förr, men varenda vinter så får jag extrema problem med halsen och lungorna. Och nu när våren är på intåg så börjar detta äntligen släppa så nu går jag runt och hostar som en idiot (det låter som att jag har TBC) och det gör svinont i halsen och lungorna för den delen. I alla fall så, jag hostar ju slem eftersom att det är alltid det som ligger och gömmer sig i alla mina slemhinnor under vinterhalvåret. Så det ska bli skönt att få bli av med det nu! Finally liksom. Men jag har ju blivit van eftersom att det har varit såhär de senaste 10 åren. Minst.
 
 
Hoppas att alla får en bra söndag för denna söndag som kommer nu ska jag spendera framför en massa skolböcker och plugga. Det är välbehövligt, ligger efter så sjukt mycket. Speciellt med alla jäkla deadlines vi har på alla slutuppgifter i alla kurserna. Betygen sätts i maj så jag har omkring två månader på mig att få till allt. Jippie.
 
Godnatt!
En obligatorisk sittlifts-bild. 

Fredag- fortfarande helt slut sen kryssningen.

Halv ligger i soffan och kollar på "7th heaven". Har fortfarande ingen ork i kroppen sen kryssningen, jag förstår inte hur en 24 timmarskryssning kan ta all kraft ur en, men det finns ju några anledningar till det. Men vi nöjer oss med att berätta att hela kryssningen inte blev ett dugg som vi hade tänkt oss. Men trots omständigheterna så blev det hyfsat bra ändå. Har både bra och dåliga minnen från resan.

Nu ska jag ta och plocka ur diskmaskinen med den sista lilla energin jag har kvar i kroppen. Och imorgon ska jag faktiskt till kungsberg med min "lillasyster". Det blir första gången för mig den här säsongen. Herregud!


RSS 2.0