Den första snön

Idag när jag vaknade runt elva halv tolv så gick jag raka vägen upp till köket för att kolla om det snöade, som min pappa berättade för mig igår att det skulle göra, och rätt hade han. Det bara öste ner. Det har nu kommit runt 1,5 decimeter snö, och det har inte slutat än. Jag blev och är lite trött på att det snöar. Redan. Hur ska jag då klara mig i 6 månader till med detta hemska väder. Det som är positivt är faktiskt att mot första advent så kommer jag faktiskt att känna av den där underbara julkänslan och då kommer jag älska snön, bara för att det närmar sig jul. - Jag vet, jag är en underlig människa!

Idag är det inte så speciellt mycket som står på schemat förutom att jag och mamma ska iväg och äta hos min extrafamilj och sen ska jag iväg på ett möte vid halv sju med Elin, våran lärare och Sandvikens manskör för vi ska nämligen ljusa på deras konsert i november. Det ska bli lite roligt faktiskt!

Nu ska jag ta och plinka lite på gitarren. Var länge sedan nu!


Höstlov vecka fyrtiofyra

Här hände det inte mycket. Jag har blivit så urusel på att blogga så det är inte sant, det värsta är att jag inte vet varför. Har väl varken tid eller ork för att det är så mycket som är igång just nu. Idag är det söndag och imorgon börjar lovet på riktigt, blir nog inte så stor skillnad för vad jag brukar göra på helgledigheterna; plugga, städa och sova. Jag har ett sånt händelserikt liv märker jag, haha.
 
Förra veckan så hade vi programvecka i skolan vilket betyder att de programmen med inriktningar bara håller på med det. Som vi, musik. Vi åkte, precis som förra året, runt till olika högstadier för att värva folk till oss. Vi vill bli större! Det var succé på nästan alla ställena, det var riktigt roligt. Dock var det ju lite ledsamt för oss treor eftersom att det var våran sista "turné", men vi släppte den som en succé och det är bra!
 
Jag har dessutom börjat inse hur lite tid vi treor egentligen har kvar på estet. Jag menar, det är höstlov nu, sen går vi några veckor i skolan sen är det jullov och sen är det 2013 och vi tar studenten. Det är så sinnessjukt, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
 
Har faktiskt en massa saker att längta till nu:
 
#Snön så man får ta sig upp till berget och åka lite.
#Nyår
#Studentkryssningen (trots all oro)
#Studentveckan
#STUDENTEEEEEN!
 
 

Adrenalinkick

Var in till valbo med mamma, Nilla och Carrow. Jag kom bort mot gina och såg hur mycket snyggt de har fått in. Jag blev helt uppspelt och skrek nästan. Stackars mamma, hon måste ju ha skämts ihjäl! Och eftersom att hon är så snäll så ska vi ta en sväng dit imorgon också. Såååååååå taggad!!!

Här kommer lite bilder från dagen


Mary Poppins

I förrgår beställde jag hem en underbar dvd. Mary Poppins. Underbara barndomsminnen dyker upp, när jag och Anna, minst en gång i veckan under lågstadiet jämt gick hem till henne satte oss i soffan med mintchokladmilkshakes och kollade på den här filmen. Dock på VHS. Så vi bestämde förra veckan att vi skulle försöka få tag på den på dvd och jag hade tur som hittade den på CDON.com så någon vecka framöver så ska vi faktiskt ta och kolla på denna underbara film och dricka en varsin mintchokladmilkshake och återuppleva barndomen lite grann. Det är så underbart!

Sitter och kollar på filmen nu också och det är underbart, hade verkligen glömt bort hela filmen. Men kommer ihåg en enda låt. "Med en stor nypa socker slinker medicinen ner".

Nu ska jag fortsätta kolla på världens bästa barndomsfilm. Ha det bra!

Tyvärr, det blir ingen rubrik idag.

Jag har blivit så trött på att blogga på sista tiden. Men det kan ju vara för att jag dels inte har något att blogga om och för att jag har så mycket som är igång just nu. Körkortspluggeri och skolan osv. Jag varken hinner eller orkar bry mig överhuvudtaget. Så från och med nu så kommer ni inte se så värst mycket aktivitet här. Dock brukar det ju oftast bli mer uppdatering när jag säger sådär. Haha. Jag är då en riktigt speciell person, jag.

That fucking cold is driving me crazy

Rubriken talar för sig själv.

Sjuk hela veckan lång

Godkväll allihopa. Den här veckan har det inte hänt mycket för mig måste jag säga. Har varit hemma med världens förkylning och feber, har nästan trott att jag ska dö många gånger men än så länge lever jag. Dock så var jag tvungen att ta mig ut en stund idag då jag hade en nageltid idag. Hade inte kunnat få någon annan, så nu är mina naglar fina igen. Den här gången körde jag på fransk manikyr. Kan även passa på att berätta fått några frågor om jag har lösnaglar på mig, men så är det inte. Det är gelé, på mina egna naglar.

Nu ska jag ta och kolla på en film som går på 3an, sen ska jag gå ner och sova! Godnatt


Snabb update

Ligger i sängen just nu och ska sova. Imorgon eller idag blir det ju om det ska vara helt korrekt, så har jag skolfotografering. Den sista i hela mitt liv. Det är amazing. Studenten kryper bara närmare och närmare, så himla kul! Dock eftersom att jag är så himla förkyld och halsen är helt igentjockad så knappt kan prata så åker jag bara till skolan för att gå på skolfotot. Vi får se om jag orkar längre än så eller inte. Har dessutom lite feber, inte mycket men tillräckligt för att jag ska känna av det. Det är lite mindre kul.

Nu ska jag sova så jag känner mig någorlunda OK imorgon i alla fall. Det kan behövas!

RSS 2.0