No movie

Ja, tyvärr så blev det ingen bio med Elin ikväll på grund av störda x-trafik och lite andra skäl. Så då tänkte jag ta och mysa till det hemma istället, jag ska koppla in surroundsystemet och slå på filmen Tron Legacy ska även ta och fixa vaniljglass med chokladsås och tuttifruttiströssel, precis som när man var liten. Ska även toppa det med någon chokladbit från maraboukakan vi har i kylen. Mumma! Sen snor jag en cola av min bror också, snällt va? :D haha!

I alla fall så kommer jag spendera morgondagen med att fixa med mitt rum och annat och förmodligen fredagen också, och sen på lördag så drar jag upp till kungsberg med den nyblivne bilföraren Elin W. - Japp, hon skaffade sig ett körkort häromdagen! (inte alls avundsjuk..) Så jag hoppas att hon visar sina trafikskills på lördag och kör bilen själv dit upp ;) Det blir nice att få en personlig fyllechaffis!

Jaja, hoppas att alla får en trevlig kväll i alla fall. Jag ska göra det bästa jag kan för att ha min så trevlig som möjligt!


KLICK KLICK

Nu har jag suttit på h&ms hemsida och klickat hem lite grejer. Underbart! Dom har ju 10% på hela beställningen och fri frakt dessutom, kan ju inte bli bättre än så. Så förhoppningsvis så får jag mina varor till slutet av veckan :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite inför ikväll då jag snor med mig en snygging in till gävle för att kika bio.

Have a wonderful life until next time bitcheeeeeeees


Lillördag

Idag är det lillördag. Hälften av sportlovet gått, och jag har inte gjort något vettigt alls den här veckan eller jo. Det har jag faktiskt. Men i alla fall så ska jag in till gävle på biomys med frugan ikväll, kommer bli awesome. Vi har ett litet ärende vi ska göra också! Vi ska se filmen chronicle, den ska handla om tre ungdomar och dom ska tydligen få superkrafter och sen enligt Elin så går allt överstyr. Haha, så vi får väl se om hon har rätt då.

I alla fall så har vi fått hit någon snubbe som ska byta våran toalett på övervåningen, och jag vet inte om han är snygg eller inte. Har inte riktigt vågat gå ut från mitt rum och kollat. Höhö. Och måste tillägga att jag såg han nyss, och det var inte charmigt. HAHAHAHAHAHAHHA jag dör!



Tisdag 28 Februari

Idag så har jag varit ute och gjort mycket ärenden med mamma på eftermiddagen. Och idag kunde man gå i skinnjacka vilket var mer än underbart då jag även kunde inviga mina nya brillor. Det gillas! Sen så åkte vi upp till sjukhuset och där tog jag min första vaccinationsspruta mot HPV (livmoderhalscancer) så nu har jag ganska ont i min högerarm :(

Nu ska jag in på H&Ms hemsida och kolla efter lite smått & gott till våren/sommaren eftersom att de har rea och det är 10% rabatt och fri frakt. (!) Senare ikväll så ska jag träffa Liam som jag inte träffat på ett väldigt bra tag så det ska bli mys. Måste packa gymväskan till imorgon också, då jag ska gymma en sväng på dagen med Carro och sen imorgonkväll blir det biomys med frugan min. UNDERBART!



Mina äckliga små skithögar ♥♥♥



Det här inlägget hade jag i min logg när jag startade facebook nu ikväll. Jag tycker att det var så omtänksamt av mina äckliga skithögar att tänka på mig nu när dom är borta i Fjollträsk som dom kallar det. Och bara så ni vet så tog jag inte ett dugg illa upp (om det var menat så, vilket jag tvekar på) det var jääävligt roligt bara. Visade mamma bilden och inlägget och hon skrattade så hon nästan fick ont i magen. Haha!

Ni är för gulliga ni två. Men payback is a bitch ;) Pussar


Sistaminutenshopping

Var in till valbo och bytte shortsen och kom hem med ett par mycket snyggare samt en snygg skjorta som man knyter i midjan och ett par brillor till sommaren. Så här har vi ju då en av mina sommaroutfits!


Sticks and stones may break my bones

Sitter i mitt rum på golvet och käkar godis och lyssnar på partymusik med världens bas och sjunger för full hals. Underbart! Men nu ska jag faktiskt sätta på musiken vi ska ha på Musikbolaget och träna på danserna! HIHI, synd att jag inte har en kroppsspegel i mitt rum än... :(


Måndag

Idag har det inte hänt mycket vettigt för mig. Har bara suttit vid datorn, men faktiskt så för en stund sedan så gick jag och satte mig med papper och penna och en gitarr och försökte komponera eget. Gick sisådär. Tonsättningen är inga problem men det är den där förbannade texten som det skiter sig på. Men jag ska börja bli bättre på att skriva. Så kanske det kommer lite låtar ;)

Skojsigt!

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen tror jag och sen vänta på mamma från att hon kommer hem från ett möte och sen bär det av in till valbo med henne för att byta ett par shorts som är för små.

Ha det bra allihopa!

Som jag älskar er!



Utan er så skulle jag inte vara den personen jag är idag. Ni är så underbara, jag älskar er till tusen!


New week

Ja, nu är det ju faktiskt måndag. Fast för mig är det fortfarande söndagkväll, haha! I alla fall så har jag inga specifika planer för veckan, jag hoppas bara att det jag planerat blir som planerat. Annars blir jag ledsen. Men det är bestämt att jag ska på bio med Elin på onsdag. Det ska bli kul, det var länge sedan hon och jag gjorde något nu. Så det ska bli kul att få en kväll med min fina ängel!

Idag så har jag varit och fixat naglarna med mamma hos en kvinna som heter Carina. Hon är jätteduktig, och jag tog bara vanlig enkel franskmanikyr så slipper jag kladda med tippar, lim, nagellack osv. Det börjar bli jobbigt!

Nu ska jag kika på oscarsgalan och sen sova. Hoppas att alla har haft en bra helg, för det har verkligen jag haft! Och idag har jag övningskört en massa vilket var väldigt bra, det går verkligen framåt nu.


Godnatt!



BANG!!!


Cleaning

Nu har jag musiken på högsta volym och städar för fullt. Skönt att få det rent och fint. Och halv 5 så ska jag iväg med mamma och fixa naglarna. Ska bli skönt att få dom fixade av någon som kan det där, så jag slipper sitta och göra det på mig själv då det bara blir slarvigt och fult. Sist jag skulle fixa naglarna precis som mamma har så var mina naglar för korta och nu när dom har växt på sig ordentligt så kan jag äntligen också ha så. Och det blir ju så snyggt. Och det är enkelt dessutom, så slipper jag kladda med en massa nagellack och slita ut naglarna. Det gillas!


Ha det bra allihopa så hörs vi ikväll, så får vi se vad kvällen bjuder på. Kanske träffar någon rolig person!? Who knows?


Träningsvärk

Idag har jag världens träningsvärk från gymmet igår. Kom dit till 2 med Carro och sen kom vi därifrån runt halv fyra, så det blev hårdträning och det känns. Magen gör jätte ont och ryggen också. Men man ska känna att man lever som min vän Elin brukar säga. Det är skönt att ha kommit igång igen och ska försöka ta mig dit en eller två gånger den här veckan som kommer också. För då kommer jag få resultat av min träning inom kort och det gillas! 


Idag så kommer jag inte ha så mycket för mig. Som jag har skrivit tidigare så kommer det bli en lugn helg och i veckan så blir det party, kungsberg och lite plugg. Ska även börja fixa mitt rum nu som vi aldrig fått/haft tid med tidigare. Kommer bli ett väldigt bra sportlov tror jag faktiskt ;) hehe!

Vad ska ni göra på erat sportlov?

Ha det bra!

 
Vårat fina bästa k-berg!


Pearl Harbour

Har suttit i soffan och kollat på Pearl Harbour med mamma. Och jag måste säga att jag avskyr den filmen. Det gör så jävla ont i mig när jag ser det där och eftersom att det har hänt på riktigt så blir det värre på nåt sätt. I alla fall så grät jag som satan på slutet av filmen, speciellt när Danny dog. Då grät jag som satan och resten av slutet också för den delen. Hemsk film det där! Men samtidigt väldigt bra, rekommenderas verkligen!

Nu ska jag sova. Godnatt på er!


Rödhårig

Ja. Min kvällsysselsättning blev att färga håret till en ny färg, jag är grymt nöjd! Bilden jag tog på håret efter att jag färgat blev inte rättvis då det borde vara dagsljus för att det verkligen ska synas någon förändring. Måste samtidigt säga att jag gillade den här färgen för den är brun, men skiftar riktigt snyggt i rött. Det här kommer bli skitsnyggt till sommaren när man är lite lagomt brun och har snygga sommaroutfits till. Can't wait!

Bild på håret både före och efter får ni se imorgon. Då tar jag bilder/bild med systemisen (i dagsljus) så att det syns skillnad. Förebilden kommer dock vara iPhonematerial, så det är inte lika bra kvalle på dom.


Godnatt på er. Nu ska jag ta mitt nyfärgade hår och sova!

Dancing on my own

Har satt på musiken vi ska ha med på bolaget på högsta volym och har tagit ett limstift som mikrofon och har stått och dansat framför spegeln ett bra tag. Har övat på de få grejer som redan är bestämda men har även lallat lite också. Det är så grymt jävla kul alltså! SKIT KUL :D

LÄNKBYTE




http://moannaa.blogg.se/ http://moannaa.blogg.se/ http://moannaa.blogg.se/


Kika in på Moas blogg!


Nothing else matters

Den här veckan har varit väldigt intensiv. Är helt slutkörd i både huvudet och kroppen så att den här helgen ska jag bara ta det lugnt och till veckan så ska jag se till att få lite rester avklarade så jag får bort skiten. I alla fall så kan jag glädja mig med att det har varit en väldigt rolig vecka, vi har fått röra på oss så mycket till låtarna och vi börjar få igång svänget i våra kroppar. Undra om man har bränt några kalorier på det här?  Jag är då riktigt nöjd med veckan i alla fall, måste även säga att det har varit riktigt skönt att ha fått sovmorgon varje dag. Vi började 9 hela veckan och normalt sätt så börjar vi runt 8.. Jag har börjat tröttna på årskurs 2!

Ikväll så åker jag iväg med mami till affären och handlar lite, så då ska jag se till att köpa något riktigt gott att unna mig med. Ska fjäska så att jag får köra också :D hihi! Måste skryta och säga att jag har blivit väldigt duktig på det där med att köra bil. Är ju inte riktigt där mina föräldrar och min bror är än men, det tar sig i alla fall!

Som sagt så blir det en ganska lugn helg, ikväll så ska jag vara hemma och tjocka i mig en massa god mat och en massa godis. Och imorgon blir det faktiskt, hör och häpna, en sväng till gymmet. Ska dit med en gammal klasskompis till mig. Och sen på söndag så ska jag och mamma iväg och fixa våra naglar, ska bli så skönt att få dom gjorda på riktigt. Jag failade ju bara när jag skulle greja :(

Nu blev det långt! Vi hörs senare!

image description


Det mesta är sig likt här runt omkring

Har precis kommit ut ur duschen så sitter med världens turban på huvudet och försöker plugga in en låttext till imorgon. Men jag ska fuska lite och skriva in den i telefonen ;) hehe! På Musikbolaget så ska ju jag sjunga duett med en tjej i trean, men eftersom att hon har blivit jättesjuk med typ inflammation i halsen och grejs så måste jag lära mig hennes vers på låten så att jag kan sjunga den istället för henne om hon inte blir bra.

Våran sånglärare är grymt hård på att om man inte är med på repen så får man inte vara med på showen heller. Så därför har jag nu bestämt mig för att dricka lite Echinagard varje dag så att jag håller mig frisk, för den här showen kommer bli såååååå grym!


Godnatt på er!


If you're not here I'm paralyzed

Jag har blivit jättedålig på att starta datorn och orka blogga. Nästan så att jag glömmer bort att jag faktiskt har en blogg! haha. Era stackare. Ni måste ju få nåt att läsa.

I alla fall så har det varit ännu en lång dag i skolan, och jag är helt slut. Jag trodde inte att en resursvecka kunde göra så att en person blir helt slut och orkar knappt göra något annat än att äta och sova. Ska försöka ta mig till gymmet en gång till den här veckan och då blir det nog ett cardiopass och lite mage och rygg. Det är alltid välbehövligt!

Nu så ska jag ta och ladda över lite bilder från telefonen hit till datan och sen ska jag ner och göra lite egna semlor med mamma, som den gottegrisen hon är.v- Japp. Jag har lyckats sluta tycka om bakelser och fikabröd i allmänhet. Grymt skönt att veta att jag inte får i mig såna kalorier.


Ha det bra allihopa!


Nattmat

Har precis fixat mig en kopp med nyponsoppa, det måste vara det bästa dom uppfunnits. Hur gott som helst är det, skulle aldrig klara av att inte ha en förpackning nyponsoppa hemma. I alla fall så var jag iväg ikväll och repade med symfoniorkestern och det gick superbra, börjar komma in i det där nu.

Nu ska jag äta upp min underbara nyponsoppa och sen är det sängdags för min del. Är sjukt trött!


HEHEHEHEHEHEHEHE

Idag har jag hjälpt mamma här hemma. Och jag sitter och överväger stort om jag ska baka nånting, är sjukt sugen på att baka. Men jag ska återgå till spelande nu faktiskt.

Imorgon börjar skolan igen och det ska faktiskt bli skönt den här veckan för vi ska bara repa till musikbolaget vi har i April. Den här veckan ska jag ta tag i gymmet också, måste komma igång nu! Sen blir det massa PW's med mami på lovet, kommer bli så awesome! Har äntligen fått mamma till att gå ner i vikt, min mamma kommer bli så snygg till hösten alltså!

I alla fall så får ni alla ha det bra, så tar jag och fortsätter med the sims och musiken! HÖRS


Mina charmigaste moments


Detta är mina charmigaste moments som jag lagt ihop till ett litet collage. Dock är bilderna bara från årskurs 1 på bessemer. Men det är ju fortfarande jag. Och jag har inte blivit bättre på min charmighet. Snarare värre.


Sova time

Nu ska jag faktiskt ta och spela lite roliga tjejinternetspel så kan jag gå och lägga mig sen. Jag älskar spel med typ matlagning AAAAAAAAAAAWWWWEEESOME

Differences



Jag måste ju säga precis som jag gjort i det där inlägget att det är vi svenskar som är otroligt kräsna för vad man ska ha på sig och göra på begravningar. Jag menar, varför kan vi inte vara lika coola som amerikanerna är som hyllar livet samtidigt som dom sörjer. Vi svenskar är ju inte ett dugg glada över våra liv, vi är liksom "okej, vi föds en gång och vi dör en gång" inget mer med det. Och jag måste även säga att jag diggar deras begravningar för samtidigt som den här sorgen ligger som ett täcke i kyrkorna så firar dom även livet och det blir sån, inte positiv energi, men den är inte ledsam heller. Den är väl mer energisk skulle jag vilja säga, och det är det som jag gillar så mycket för det blir sånt drag liksom. Och dom visar ju sin tacksamhet genom deras gospel och energiska sånger. Vad har vi? - En fjuttig liten kyrkorgel..

Ville bara prata höhö. Thanks for listening!

Extacy

Sitter och lyssnar på musik och är så jävla partysugen. Undra om det är nå hålligång ikväll någonstans!? Behöver dränka lite sorger i alkohol känner jag. I alla fall så har jag fixat ett personligt brev nu så när mamma vaknar så ska hon få läsa igenom det och rätta mig och ge mig lite feedback på det. Sen blir det att skicka en massa jobbansökningar. Har redan 3 ställen jag ska skicka till, sen ska jag även ner på stan någon dag i veckan eller så och fixa. Kommer bli awesome! Hoppas på att tjäna lite kosing, och då ska jag även lägga undan lite pengar till nästa år, då jag och Matilda pratat om en grej som vi kanske ska göra, skulle vara såååååååååå kul! :D

Ha det bra så hörs vi senare!

Sommarjobb

Idag blir det bara att skriva personligt brev och söka en massa sommarjobb. Sen kanske de blir en frisk eftermiddagspromenad också, var väldigt länge sen! Sen skulle jag vilja hitta på nåt ikväll också, men vi får se hur det blir med det.

Bjuder på en bild från mitt dop när jag bara var 6 månader gammal. Haha gulligt!


Fredagkväll

Ikväll kommer det vara den mest underbaraste kvällen någonsin. Kommer ha i princip hela huset för mig själv och jag kommer bara gå runt i myskläder och vara riktigt ocharmig, ikväll ska jag unna mig själv med en massa milkshakes också, kanske drar i en gnutta vodka i dom också så jag får lite kul i alla fall!? ;)

I alla fall så har jag hittat på en gammal VHS som är filmat från mitt dop som jag tänkte kolla på så jag får se vilken liten köttbulle jag var när jag var liten. Haha!


Hur spenderar ni eran kväll?

Walk the line

Ikväll blir det dusch och säng tidigt för jag ska kolla på Walk the line som går på tv ikväll. Skönt avslut på dagen. Imorgon blir det långdag i skolan och det är ju inte världens roligaste, men det funkar.

Taggar nästa vecka i alla fall för då har vi programvecka och ska i princip bara repa till kulturbolaget showen vi har i April. Yeah that's right, VI ska göra en SHOW! Coolt va? ;)

Här får ni en bild på mina naglar! Jag ska börja utbilda mig själv till nagelteknolog så om det är någon som är sugen på att vara försökskanin så kan ni kommentera. Ni får det gratis!


Ditched again

Ja, vad säger man? - Det här var ingen nyhet!

Nästa gång är det jag som ger dig fingret.





Oh shit it's monday

Idag har jag haft fullt upp med jag vet inte vad, och nu så ska jag ta och göra mig i ordning för att lägga mig.

Pappa sover här den här veckan för han har fått ryggskott så han har ockuperat mitt rum och min säng, så jag får dela säng med mamma... :( roligt! Hon snarkar ju... det gör ju jag med för den delen (A)

I alla fall så gick repet med symfoniork. bra så jag är nöjd. Och nu kommer jag snart börja skriva en massa strunt så det är lika bra att jag lägger av nu med det samma.


Vi hööööörs allihopa! Ha't bra


Söndag

Kvällen har inte varit speciellt vettig. Har suttit och kollat tv med pappa och ja, nu har jag duschat och planerat veckan.




Med detta så säger jag godnatt för idag, och imorgon så kommer jag bara vara i skolan en liten stund på morgonen för sedan så är det tandläkartid 10.40. Känns inte så jätte kul att jag inte kommer kunna äta lunch, jag som jämt brukar vara så hungrig när jag inte äter frukost :(

Godnatt!


R.I.P Whitney Houston

Igår eftermiddag (i USA, Los Angeles) så hittades Whitney Houston död i hennes hotellrum på Hilton Hotels. Detta är ju riktigt synd tycker jag för den kvinnan hade sådan underbar röst alltså, och sådant stort register i rösten. Ingen vet dödsorsaken än, men jag kan tro att det är droger eftersom att det har varit en stor del av hennes liv. Jag har kollat på BBCnews och där stod det att hon hittades i badkaret, och då tror jag att hon tagit droger och drunknat. Det skulle vara troligt, men det är klart att det finns andra orsaker också.

I alla fall så är det riktigt tråkigt att denna sångerska, denna sånglegend har dött. Hon med världens finaste röst (enligt mig).



Whitney Houston - Greatest Love Of All


Stränga gitarren...

... Är något som jag aldrig i hela mitt liv har kunnat göra men nu ikväll efter många om och men så lyckades jag och jag känner mig så stolt över det eftersom att jag inte har någon som helst kunnighet i ämnet så jag blev glad och ringde mamma direkt. I alla fall så har jag suttit och spelat lite på min nysträngade gitarr och nu så ska jag stänga ner allting för idag, men till att börja med så ska jag applicera en ansiktsmask och ta hand om mig själv lite.


Jag har för övrigt haft en oerhört tråkig lördagskväll men den förgylldes när JAG, alldeles själv utan att fråga någon eller läsa på internet, lyckades att stränga min gitarr. Så nu tar jag min förgyllda lördagskväll under armen och vandrar iväg till badrummet.

Godnatt på er!

 

PRAPOKSFKJANSD

Jag är så grymt jävla sugen på att provocera just nu. Varför vet jag inte men suget ligger på topp. Men jag orkar inte, tycker att man har växt ifrån sånt vid det här tillfället.


I alla fall så är mitt partysug på topp och bara läääääääängtar tills jag fyller 18 för då jävlar gott folk. Då jävlar är det FEST! Och jag ska försöka fixa en lokal så vi kan bjuda in lite smått och gått people, mina favoriter från klassen och sen hela mitt jävla festcrew. Underbart! Då om någon gång ska jag bli full och göra bort mig :D HEHE. de värsta är ju att jag sitter och planerar allt det här... och speciellt att jag ska göra bort mig. men äh vafan MAN LEVER JU BARA EN GÅNG!



Melodifestivalenmys

Nu tar jag med mig täcket ner till soffan och myser ner mig där alldeles själv och kikar lite melodifestivalen, men jag har med min äkta vän i alla fall. Mr.Plopp!



Lite shopping = Älskar min mamma!!!

Blev en lång sväng till valbo idag vi blev kvar där inne ett bra tag och vi fick med oss en del därifrån. Jag fick mina gitarrsträngar som jag skulle ha i alla fall och sen blev det lite spontanköp av kläder också. Min mamma är världens bästa som finns!










Äntligen fick jag mina älsklingsshorts!!!!!!!!!!!!


Lördag 11 Februari

God eftermiddag! Idag sov jag inte mycket alls, jag somnade inte för än vid 5 halv 6 och vaknade runt 10 så jag är lite lagomt trött idag faktiskt. Men det blir bra för då kommer jag sova tidigt ikväll och vakna någorlunda tid imorgon så jag kan vända om till på måndag då jag gör comeback i skolan efter en hel vecka med sjukdom. Ligger efter lite grann nu va, haha!

I alla fall så håller jag på att göra mig i ordning för fullt med musik i högtalarna för att åka in till valbo en sväng med mamma. Vi ska kolla runt lite och jag har ett bestämt köp som jag MÅSTE ha! gitarrsträngar

Sen har jag en del på Gina som jag är jätte sugen på som jag bara ska kolla på nu. Och kanske köpa ;) Har hittat ett SKIIIIIIIITSNYGGT linne där! I'll show you later ;)


Ha en bra dag!


Tatuering till hösten = TAGGAD TILL TUSEN!

Nu har jag bestämt mig; jag ska tatuera mig till hösten. Och nu vet jag exaaakt vad jag ska göra för något! Kommer bli så awesome. Liten och diskret men ändå så snygg!

Ritade upp den nu ikväll när jag låg och grubblade på detta :p höhö!


Vi har vunnit, segern är vår!

Idag var jag cool och trotsade min förjävliga förkylning som aldrig tar slut och åkte ner och peppade SAIKpojkarna till seger och för ca. 45 minuter sedan så kom jag hem från nostalgimatchen mot Bollnäs. Anledningen till att det var en nostalgimatch är för att vi var utomhus, det var riktigt trevligt att återuppleva det tidiga 2000-talet med raketer och allt. Coolt. I alla fall så var/blev det sjuuukt kallt så i halvlekspausen så nästan sprang vi ner till omklädningsrummen för att hinna bli lite varma innan det var dags att gå upp och peppa pojkarna igen. Och grabbarna grus gjorde riktigt bra ifrån sig måste jag säga, när dom tog hem matchen med 4-3. Grymt bra jobbat pojkar!

Och vi i klacken var ju då riktigt nöjda och vi hoppas ju såklart på en finalplats i år igen så vi får, precis som förra året, åka och spela skiten ur motståndarlaget och ta hem det där guldet igen. Chansen att vi gör det igen är väldigt liten, men hoppet ligger på högsta nivå!

BRA JOBBAT IKVÄLL GULDPOJKARNA!!!!


Förra årets guldbilaga från segern i SMfinalen i Uppsala mot dunderlaget Bollnäs. De gjorde riktigt bra ifrån sig då alltså, men inte tillräckligt bra för våra svartvita stålmän ;) Dock är det riktigt tråkigt att laget inte har samma uppsättning av spelare i år. Favoriterna Misha Sveshnikov, Daniel Mossberg, Johan Wikgren, Daniel Berlin och många fler är dock inte med i år vilket är synd. För Mishas smidighet hade behövts i dagens match!

Breakfast

Det här mina vänner och ovänner, är den mest annorlunda frukosten jag någonsin har ätit!!! Spännande!


..........................................................................................................


I want you to want me

Den där underbara känslan som man får när man tycker om någon väldigt mycket och har gjort i uppåt 2 år. När man en gång sagt; Jag älskar dig! till varandra. Den känslan. DEN känslan är speciell. Jag brukar sällan känna den känslan för någon. 2 gånger i mitt liv har det hänt mig.

Jag älskar dig, är starka ord. Men när du sa dem så kändes allting bara så verkligt. Sen krossades mitt hjärta i tusen bitar, det tog mig över 1 år att "reparera" mitt hjärta igen. Och nu känner jag igen, samma känsla.

Är det ett misstag?
Är det verkligt?
Kommer du krossa mitt hjärta, igen?

Jag skiter i vad andra säger. Jag vill ha dig nu. Nu. Nu. NU.



Breakfast

Ligger i sängen och kollar på vänner. Gjorde mig en ganska bra frukost idag, som jag käkade till några vänneravsnitt. Skön torsdag, det som inte är så skönt är att jag inte blivit bättre. Så förmodligen så blir jag hemma imorgon också... Alltså fuck this shit! Nästa vecka ska jag till skolan och ta tag i allt plugg men ska även ta tag i träningen. Är så förbannat trött på att ligga inne hela dagarna och inte ha ork till någonting annat än att ligga i sängen eller sitta vid datorn med ett stort täcke virat omkring mig. Bläääääääääää!


Something's got a hold on me

Sitter och lyssnar på someting's got a hold on me och den första jag tänker på är min vän Elin i riktigt extrema burlesquekläder, vet inte varför men får en sån bild framför mig och sen oss andra brudar som bakgrundsångare också iklädda burlesquekläder, inte lika extremt som Elin dock.

Vilken jävla bild alltså. Kungligt!


Kanske inte så extremt till just den låten, men nåt lite mer lackigare och nätigare och sääääxigare och ja. You know the picture! HÖHÖ

Tired

Nu är jag riktigt trött på att vara sjuk. Har legat hemma sedan i måndags och jag orkar inte mer, vill till skolan och fixa allting så jag inte hamnar efter vilket jag gjort GANSKA rejält nu. FUCK MY LIFE alltså! Men det löser sig, blir bara till att plugga upp under sport- och påsklovet så kanske det fixar sig tillslut. För jag ska tamefan ta studenten med fullständigt betyg för jag orkar inte gå på komvux och läsa upp betygen sen. Nog snackat om det nu.


Idag har jag som vanligt bara legat i sängen och det är i princip just nu som jag har orkat tagit mig upp och sitta vid datorn så nu när huvudvärken inte är som ett helvete så passar jag på liksom. Och nästa vecka ska jag börja gymma igen, måste komma igång till sommaren och våren för då blir det, precis som förra året, en promenad/PW varje dag. Gosh, that's wonderful! Så underbart skönt

Ha't bra!


Feber, halsont och förjävlig huvudvärk!

Ligger i köksoffan med en filt över huvudet och väntar på mat. Har huvudvärk of doom, kan knappt titta för att jag har så ont. Så efter maten så blir det raka vägen upp i sängen och släcka ner hela mitt rum och kolla på massa filmer eller resten av säsongerna på vänner.

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör i alla fall. Har jag lite tur så kanske jag kommer iväg till skolan på fredag. Tveksamt men hoppet sitter i.

Man är så tjusig när man är osminkad...


Feber & HP

Ligger i sängen med feber och kikar älskade Harry Potter. Var sjukt länge sen jag kollade på någon av dom filmerna, och den här gången är det film 3 jag kollar på. Blir hemma från skolan imorgon också.

Ha det bra så hörs vi imorgon.


Sängliggandes

Imorse kunde jag inte ta mig upp för att min rygg hade låst sig, så jag har legat i sängen hela dagen men har lyckats ta mig upp för att gå på toa. Dock tog det 5 min för mig att ta mig upp men jag kom upp tillslut. Sen blev jag jävligt hungrig så jag tog mig ner till köket och gjorde i ordning havregrynsgröt med hallonsylt och ett glas juice.

Nu ligger jag i sängen igen och kollar på vänner. Dock är jag inte säker på att jag kommer komma upp igen, har riktigt ont i ryggen. :(

Ha det bra!


Backpain

Ligger i sängen och kollar på
Tv och ska sova nu snart. Jag har fått världens ryggsmärtor, jag kan inte gå normalt, det tar 5 min för mig att gå upp för trappen.

Vi får väl se om jag kommer upp i sängen vilket jag inte tror kommer hända. Men hoppet ligger på topp. Har i alla fall tagit mig en tablett så jag kanske klarar av att sova hela natten utan att vakna varje gång jag vänder på mig i alla fall, och jag kan nästan aldrig ligga still.

Jaja. Godnatt på er så hörs vi imorgon :)


Aktivitetsmåndag

Måndag idag mina fina, ny vecka och det innebär nya möjligheter.

Idag efter skolan så tog jag bussen hem för att käka lite. Sen kom pappa och hämtade mig vid 15.00 för att vi skulle åka ner till Jernvallen och spela badminton, sjukt kul var det måste jag säga. Nu har jag duschat av mig lite och ska snart ner och äta för att åka iväg ganska direkt efter maten. Fast den här gången så är det min bäbis som ska med som jag ska blåsa i. Har nämligen rep med symfoniorkestern inför Carmina Burana idag. Slutresultatet på denna produktion kommer bli så grymt alltså, är jätte taggad på att få höra kören sen. Körbitarna i styckena är ju så otroligt maffiga alltså! Får gåshud när jag lyssnar på det.. haha. Vilket musiktönt va? ;)

Ibland älskar jag mitt liv, mer än det är möjligt!


Unthankful people

Det är tråkigt hur folk är otacksam för vad man gör för dom.. Riktigt tråkigt. Men världen är ju full av sådana, så fler av den sorten borde man väl träffa under livets gång.


Bandy VM, Svergie - Ryssland

Halvligger i soffan och kollar på bandy VM med min bror.

Något som jag faktiskt är ganska insatt i när det vill sig är bandy. Det är mycket roligare att kolla på bandy än att kolla på hockey. Plus att man känner igen fler av bandyspelarna än hockeyspelarna. Faktiskt så bor jag väldigt nära Daniel Mossberg, coolt va? :D



Lördag 4e Februari 2012

God dagens mina fina! Idag har jag på förmiddagen/eftermiddagen sprungit runt som en stucken gris och städat. Men nu är det rent och fint nästan överallt, just wonderful! Nyduschad och fräsch sitter jag här nu och lyssnar på lite musik och ska ta och klä på mig alldeles strax och gå ut med soporna och sen ska jag föna håret.

Lite senare så kommer min vackraste Elin hit för att spendera natten här med mig. Då blir det väl lite filmmys och glass. Men vi ska även blanda en massa drinkar ;) hehe!

Ha det bra så länge så uppdateras ni mer senare!



Sommaren 2011, påväg hem från Gävle.


Min vän Christian!

Min vän Christian Jansson är riktigt duktig på att sjunga alltså. Och ja, göra musik över huvudtaget. Här kommer ett litet smakprov på en cover av A Day To Remembers låt If It Means A Lot To You. Riktigt bra gjort alltså. Älskar den här covern!






Här har vi honom i egen hög person. Christian "Chrull" Jansson. En riktigt..... tjusig man när det väl vill sig. Som på denna bild. Haha!

Han är en väldigt ful och dum person som aldrig ställer upp när man vill prata om allt mellan himmel och jord. Hatar dig ja! :*

Sjuk... igen!

Åh vad jag hatar vinter och alla jävla sjukdomar som uppstår. HATA. I alla fall så var jag hemma idag från skolan för jag vaknade med sprängande huvudvärk och magont, sen som ett litet plus i kanten på det så hade ju jag såklart ingen röst heller. Får skylla mig själv lite grann där, jag som skrek så jävla mycket åt dom snygga mangepojkarna! - Ja, dom är sjukt snygga. Och ni som inte såg dom behöver inte kommentera om att dom är fula osv. Tack på förhand!

Dagen har inte varit så jätte speciell för min del, har legat och sovit mestadels av dagen sen har jag suttit och spelat The Sims 3 som jag tyvärr har tröttnat åt helvete mycket på. Tråkigt :( Det som var så kul för ett tag sedan. Mycket roligare med skjutspel istället (A) Speciellt när man är arg, då kan man låtsas att de personerna man skjuter ihjäl är folk som man tycker illa om och hatar osv. HÖHÖ.

Nu ska jag ta och göra lite nytta i alla fall och ta undan lite tvätt av alla slag och ha jäääätte skoj.

Ha det bra så länge!


-------

INLÄGGET UNDER DETTA. Läs där på rubriken; det gör ont att springa in i em backdrop backstage.. Vilket betyder att jag inte har slagits med turkishboys. Men var nära på att hamna i slagsmål med en dock haha. Nån ful jävel som verkligen tiggde om stryk. Så han hade kunnat få en knytnäve på näsan ;) höhö. Ibland blir jag alldeles för våldsam!


Det gör ont att slåss med turkishboys

Ehehehe!

Bilden nedan är bara lite jämfört hur resten av mig ser ut ;) HÖHÖ!


Mange bjuder!

Ska nu göra mig i ordning för att åka ner till tältet på stan och kika lite classmates som spelar och sen blir det backstage häng tills det är dags att se Mange Makers. Kom och tänka på att vi tillsammans har fler låtar än vad dom har totalt xD Haha! Bra där, men eftersom att det blir påsk om ett tag så har dom säkert någon "påsk hos mange"låt också. Skulle inte förvåna mig.

Har också ett litet i-landsproblem! Vet inte vad jag ska ha för kläder på mig, tror det blir svarta jeans och vita transparenta skjortan med en liten svart bustiertop ovanpå bhn så jag inte flashar allt för mycket. Haha!




Tidig kväller med historiaplugg

Nu har jag precis läst Amis blogg, en tjej som gick i min klass men som nu har flyttat till England för att jobba som Au Pair ett tag. Och vad jag har förstått så trivs hon superbra. Jag skulle också vilja flytta och jobba som Au Pair, fett skojigt och vilken erfarenhet att ha med sig i livet också. Plus att då bättrar man ju till och med på engelskan på köpet så man kan prata flytande sen, vilket är bra om man ska söka jobb där sånt krävs.

I alla fall så är jag otroligt trött nu så nu ska jag sova och kliva upp 07.45 imorgon. Sovmorgon är ju bara underbart! - Ja, 07.45 är sovmorgon för mig då vårat nya schema är ett rent helvete.

Godnatt på er mina fina!


Onsdag - School!

Idag var det min första dag i skolan den här veckan. Och vi hade våran första spelning den här terminen, i lunchtältet på Järntorget vid politikstjosanhuset. Jaja, you know were! I alla fall så gick det bra, och vi i gruppen var nöjda, sen hade vi en klassrumspelning på Montessori, min, Annas och Elviras gamla skola. Det gick helt okej det också faktiskt!

Nu sitter jag och kollar på vänner och ska faktiskt plugga. Ska ta och stänga av det här och plugga lite svenska, historia och engelska. Har en redovisning på fredag på historian om en historiskperson och jag ska redovisa om/"vara" drottning Kristina.

Har tyvärr ingen bild från idag men ni får klara er med en snygg webcambild.


En helt gratis puss från lilla mig får ni idag! :*

RSS 2.0