Nu var det länge sen

Godkväll, idag har jag lyckats hitta ett trådlöst tangentbord och en trådlös datamus att använda när jag kopplar in laptopen i tvn. Hittills så funkar det jättebra! 

Var hemma från skolan idag då jag spydde två gånger i morse. Trodde först att det var/är magsjuka, men jag börjar bli tveksam. Tror att det kan ha med mina p-piller att göra, det låter ju bra haha. Så idag har jag inte fått så mycket gjort som de flesta kanske förstår, har legat i soffan med täcke och kuddar hela dagen och kollat på netflix, tacka gudarna för det. Skola imorgon är en tveksamhet, det beror på hur jag mår när jag vaknar imorgon så borde kanske duscha nu ikväll om det skulle vara så att det blir skola för min del. 
 
Jag har fått två roliga och bra nyheter idag, det ena är om ett "jobberbjudande" (kan inte riktigt kalla det för jobb.) och att jag ska få vara med och spela med Symfoniorkestern på deras nästa konsert i Mars. Det ska bli jättekul! Sist jag spelade med dem var under 150-års jubileumsmiddagarna. Det är ju ett tag sedan. 
 
Nu ska jag släpa mig upp i duschen. Det är tur att man har inbyggd pall och ångbastu så man får koppla av lite.
 
Idag fick jag även ett meddelande om att ett paket har skickats hem till mig, så det kanske kommer hem hit imorgon eller på torsdag! Yäy.
 
En bild från i förmiddags när jag låg helt död i soffan. 
 

Söndag

Sitter i soffan och kollar på Extreme Home Makeover. Imorgon ska jag till skolan, har verkligen ingen lust. Är inne i en sån här skoltrött-period, när jag bara vill vara hemma och sova. Men idag ska jag stor städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag och sen ska jag plugga svenska. Den sista uppgiften innan jag är klar med hela Svenska B kursen. Såå skönt!

Ärligt talat så saknar jag inte skolan ett dugg. Jag saknar inte ens min klass..? Har kanske någon anledning till det som inte är värd nog att ta upp här, det håller jag till mig själv. Dock saknar jag min fina vän som jag faktiskt umgicks med igår, han får mig att må bra!

Igår åt jag middag med båda mina familjer, haha. Vi planerade även en 24 timmars kryssning vid påsk, så den ska nog beställas inom kort. Det blir trevligt!

Ha det bra!


Lördag - Plugg och städning

God eftermiddag, har gjort lite nytta här hemma idag. Tro det eller ej Elin Lennholm, men jag var uppe vid 10 idag! DET DU! Sen dess har jag hunnit äta frukost, häckat i soffan framför tvn, plockat ur och plockat i diskmaskinen. Jag är duktig. Nu ska jag gå över på dagordningens andra punkt, göra klart en av de två resterna jag har i Svenska B, sen är jag klar med kärnämnena (svenska,matte och engelska). 
 
 
Senare i eftermiddag så ska jag nog träffa André och Ida. Vi får se hur det blir.
 
 
Hoppas att alla har en bra lördag!
 
Gjorde nya naglar i torsdags. Då provade jag en ny färg, den är ljusblå metallic. Väldigt cool tycker jag! Syns dock ganska dåligt på bilden.
 
 

Fredag 18/1 2013 - Begravning

God eftermiddag/kväll. Idag har jag varit nedstämd i princip hela dagen, anledningen till det är för att jag var ju på begravning i förmiddags. Där jag även sjöng en låt med min "lillasyster" Emma. Klarade mig igenom hela låten hysat bra förutom sista versen. Fick total blackout, det var som att allt svartnade och jag hörde liksom inte ens musiken för en liten stund. Sen kom allt tillbaka igen och jag kunde fortsätta sjunga på refrängen. Herregud, säger jag bara. Det där har aldrig hänt mig förr, så det var väl kanske ett tecken på hur nervös jag var och/eller hur viktigt det var.

Ceremonin var jättefin, men jag lyckades inte hålla mig. Bröt ihop i tårar när man skulle få säga "Hejdå" en sista gång. Jag som alltid är så himla sympatisk och empatisk och känner av andras känslor (jag är en spöktant) kunde inte hålla mig för tårar så jag började gråta jag också lagomt till det var min och mammas tur att gå fram och lämna rosen på kistan.
 
Förövrigt var det jättebra. Jag och mamma var inte med på begravningskaffet, istället åkte vi hem och bytte om till myskläder och drack te och åt mackor till lunch.
 
Nu ska jag fortsätta plocka undan lite här hemma, min andra familj kommer hit och äter med mig och mamma ikväll. Trevligt ska det bli, lite begravningsprat osv. (Inte fullt lika trevligt.) Men gud så jag älskar dom!
 
 

Jennhy Olsson - En förebild.

Har suttit och läst Jennhys blogg. Den tjejen har riktigt bra saker att säga, jag känner igen mig själv i henne. Hon är så himla fin både på insidan och utsidan.

Läste ett blogginlägg hon skrev om tonåren och alkohol, fester och killar även allt som hör därtill. Jag hittade en del i den texten som jag känner igen mig så himla mycket i.

Vet inte om bilden syns så bra så jag citerar: "Då jag har insett att man kan ha lika kul utan alkohol, som med alkohol. Då jag har tröttnat på att vara uppe hela nätterna och sova bort hela dagarna. Då jag har tröttnat på bakfylla och bakismat. Då jag har tröttnat på all skit som händer så fort människor har alkohol i kroppen."

Det var riktigt bra skrivet av henne tycker jag. Och jag håller med henne!


Black and white

Har precis bestämt mig för vad det blir för kläder imorgon och jag ska vara så "sandviklig" som möjligt och ha en vit transparent skjorta med ett vitt linne under såklart till det blir det svarta jeans. Nåt smycke ska väl gå ann också. 
 
Nu ska jag sova för jag håller på att avlida av trötthet här. Godnatt!

Mitt hår. Det är bara lite långt, men det behövs ju inte diskuteras.

Måndag, 14 Januari

Godkväll, ligger i sängen så gott som död. Är så jäkla trött att jag inte ens vet vad jag heter, nej men seriöst så kan jag knappt hålla ögonen öppna så ikväll blir det tidig kväller för mig. Borde egentligen plugga men mitt huvud fungerar inte på det viset just nu, och kommer förmodligen inte göra på hela kvällen heller. Dåligt. DÅLIGT. 
 
Om en halvtimme så ska jag och mamma och hämta systra mi på badhuset, hon jobbar till 9 idag. Herregud, hur människan orkar säger jag bara. Idag fick jag massa saker gjorda faktiskt. Var "första" dagen på KC i våra nya lokaler och ny mat har vi fått också, MUMMA! Såååå mycket bättre än Bessemers mat. SUCK ON THAT! I alla fall så imorse när jag kom till skolan så pratade jag med vårat "allt i allo", Lasse. Han gav mig ledigt på fredag, sen har jag fixat ny trumpettid också, den är dock bara preliminär. Sen var jag till tandläkaren för undersökning och jag fick beröm för att jag har så fina och raka tänder. Hade dock ett hål som ska lagas i februari. När jag hade slutat så gick jag upp till solariet och låg där och jäste i 16 underbara minuter. Så skönt!
 
 
Nu ska jag ta och dra på mig lite andra kläder för snart ska jag ut och köra. Det var länge sen!
 
 
Provade att ligga på mage. Det var inte så bekvämt. Får dessutom ingen färg i ansiktet eller på armarna. Jag vill ju bli brun.

Söndagen den trettonde i första

Nu är helgen förbipasserad och den här helgen har jag gjort en av årets goda gärningar. Har nämligen hjälpt mina fina vänner att flytta in i sin nya lägenhet. Det har varit roligt att få hjälpa dom, har ju även fått bebismysa litegrann. Tyvärr så har inga bilder tagits eftersom att det varit fullt upp i princip hela tiden. 
 
 
Nu ska jag ta och fixa håret sen tänker jag nog säga godnatt tror jag. Det har varit en ganska intensiv helg så nu ska det bli skönt att få sova lite. Men upp tidigt och tillbaka till rutinerna igen och den här veckan som kommer nu då så drar vi igång karaktärsämnena för oss estetmusikare. Kul kul!
Med tanke på rutiner så ska jag faktiskt sola imorgon efter skolan, det ska bli så skönt. Ska försöka hinna med det åtminstone 2-3 gånger i veckan. Vill ju få lite färg ;) Ska även försöka stå på crosstrainern här hemma några dagar i veckan. På cardiot så kör jag ju även lite styrkeövningar också, har även en pilatesboll som kanske skall börja användas. Haha.
 
Tjatter, tjatter. Babblar på som satan här nu. Haha.
 
 
Godnatt på er och hoppas att ni har haft en jättebra helg för det har jag haft!
 

I feel you bro

Kollade på Daniel Nyléns blogg och där skrev han om mobbning och hur han själv varir utsatt för det. Det enda jag faktiskt kan säga är att jag är stolt över hur långt du kommit och ALLT det du skrivit känner jag igen mig i. Jag önskar, precis som du, att någon gång få åka runt och föreläsa om mobbning och hur illa det kan skada en person. Psykiskt som fysiskt.
Det där med självmord kan jag relatera till väldigt bra, tyvärr.


Sång, piano och körkortsplugg

Har suttit och ylat framför pianot inför fredag nästa vecka. Jobbigt kommer det att bli. Nu ska jag vara duktig och ta tag i körkortspluggeriet. Jag har bestämt mig för att jag vill ha klart repetitionerna den här helgen. Något jag strävar emot i alla fall, sen är det bara att tuta och köra! :D haha. typ.
 
Senare i eftermiddag/kväll så ska jag väl ta mig upp till Smultronbacken för att hjälpa André och Ida att flytta in i deras nya lägenhet.
 
Hoppas att ni har en bra lördag!

2012, 20 frågor.

Hittade några frågor som såg roliga ut på Elins blogg så var tvungen att sno dom.
 
1. Gjorde du något i år som du inte gjort förut? På höstterminen så påbörjade jag mitt sista år på gymnasiet och absolut sista året i skolan. 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Vet inte riktigt om det var ett nyårslöfte men jag slutade röka. Det är jag ganska glad över, för gud så mycket bättre sångröst jag fick.
3. Är det något du har saknat 2012 som du vill ha 2013? Den där människan man kan använda ordet "pojkvän" och "älskling" på. Närhet. 
4. Vilket datum från 2012 kommer du alltid att minnas? 24/11 och 17/6
5. Vad var din största framgång i år? Jag har blivit mer bekväm för hur jag ser ut.
6. Vad var ditt största misstag i år?  Att lita på en person som inte litar på mig. 
7. Vad är ditt bästa köp? Ingen aning faktiskt. 
8. Vad spenderade du mest pengar på? Mig själv och mitt rum.
9. Har någon sagt något minnesvärt till dig? 
Inte vad jag kommer ihåg.
10. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året? I år var jag full med både motgångar och medgångar. Medgångarna tackar jag för, motgångarna inte lika så. 
11. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat körkort så jag hade haft det vid det här laget.
12. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Struntat i skola, körkort och träning
13. Blev du kär i år? Kär vet jag inte riktigt, men jag har/haft en crush. Haha.
14. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Ganska casual och bekväm. Har klätt mig i det jag känt för. 
15. Vad fick dig att må bra? Mina vänner får mig alltid att må bra.
16. Vad fick dig att må sämre? Lite motgångar sisådär. Dom hålls privat.
17. De bästa nya människorna som du har träffat?  Har träffat många nya människor. Anser väl inte riktigt någon som är bättre än den andra. Alla är lika bra!
18. Hände det något som du aldrig trodde skulle hända? Jag trodde aldrig att jag skulle få den där crushen på den där människan.
19. Vad har du lagt mest pengar på? 
Som tidigare skrivet, mig själv och mitt rum.
20. Vad har du för förväntningar av 2013?
 Att studenten och allt som hör till kommer bli det bästa i mitt liv. Att få ett jobb så fort som möjligt efter studenten. Att införskaffa mig det där körkortet så snart som möjligt.

Första skoldagen är över

Godkväll, jag sitter här vid datorn med teven på också. Jag kan knappt hålla ögonen öppna för natten som var så sov jag bara 2,5 timme. Kul va? Det blir ju lätt så när man vänder på dygnet. Men nu kommer jag komma tillbaka till rätt dygnsrytm. Imorgon får jag helg. Det är skönt att få mjukstarta den här veckan!
 
På lördag ska jag väl träffa André, Ida och lilla Ella, om det går som planerat. De ska ju faktiskt flytta tillbaka hit till Sandviken. På gångavstånd till mig dessutom, då blev jag lycklig!
 
 
Nu ska jag faktiskt ta och äta något sött. Är så sötsugen, kanske ska ta mig en apelsin. Sen ska jag äntligen få sova.
 
Såååååå skönt!
 
 
Godnatt säger jag då, och samtidigt trevlig helg ;)


En otroligt vacker bild som jag tog när jag satt på bussen påväg hem idag. Bilden är tagen från min instagram. Där heter jag: martinawallen

Sista lovdagen

Godkväll. Nu har sista lovdagen passerat och jag är inte så jättetaggad på skola imorgon, men det ska bli skönt att komma tillbaka in i alla rutiner och få träffa alla fina estetare. Som jag saknat er alla! Jag tror att jag pratar för de flesta estetare när jag säger att jag inte heller är så jättetaggad på att dela lokaler med kulturskolan, men det får vi leva med. (Vi treor har ju bara 1 termin kvar!)
 
Nu ska jag be mamma fläta mitt hår och sen ska nog jag ta och släcka det mesta (mamma ska jobba natt.) för det blir bara jag och spökena inatt. Yäss!
 
Godnatt på er allihopa!
 
Snyggaste bilden på mig. Bästa fotografen är min boo Elin. Bilden är från studentveckan 2012. Undrar hur det blir på våran studentvecka? ;)
 

Åttonde Januari tvåtusen tretton

Känns så fel att använda 2013, jag lyckas aldrig ställa in mig på att skriva de nya årtalen innan årskiften. Har suttit och letat på google efter min balklänning som jag har beställt och jag har hittat den.
 
Idag ska jag även försöka få klart några rester jag har. Sen är jag av med de flesta resterna jag har. När jag kommer tillbaka till skolan så måste jag ta kontakt med våran rektor eller min lärare om mina mattebetyg som inte stämmer. Blir så irriterad.
 
I alla fall så har jag suttit och lekt litegrann i photoshop med bilden på min balklänning. Lyckades få till färgen ganska likt den färgen jag beställt den i, men ska inte spoila för mycket så har fixat det också. Det roliga med den klänningen jag beställde är att det var inte den jag egentligen tänkte beställa, men när jag fick frågan om jag ville prova den klänningen jag beställde, som faktiskt är en brudklänning egentligen. Haha. Trodde aldrig att jag skulle prova brudklänningar så tidigt. Haha. Samtidigt som jag beställde denna klänning så beställdes även matchande plastrong och "näsduk" till min kavaljer.
 
Vill att balbiljetterna ska släppas nu så jag har köpt dom så jag slipper bli så stressad!
 

Fy!

Jag har ett stort fy på mig själv nu. Har massa rester och andra uppgifter jag skulle ha gjort innan lovet är slut, har jag gjort det då? - Nej, såklart inte! 
 
Jag har dock börjat rycka litegrann i pluggnerven, men det går segt. Funderar på att få klart repetitionerna på körkortsteorin så jag kan boka in massa körlektioner och uppskrivning och uppkörningen. Blir så taggad på det när jag väl tänker på det. Det är positivt i alla fall.
 
Är så sugen på att åka till kungsberg och åka skidor, men innan det så måste jag få mina skidor vallade. Behövs också, hatar när skidorna är ovallade.

Mamma ligger och sover så jag är alldeles ensam nu, hon jobbar natt nu. Och imorgon är det sista dagen på lovet. Jag vill ha flera månader till, men nu är det inte långt kvar till studentkryssningen och när den är klar så är det inte långt kvar innan vi får våra studentmössor och sen rätt som det är så sitter vi där i bänkarna den 14 Juni och väntar på att våran rektor ska läsa upp vilka program som får gå ut och ställa sig. Det är inte så att jag är taggad eller något!
 
Nu ska jag ta tag i mig själv så jag får klar alla betygen. HEJA MARTINA, DET HÄR KLARAR DU!
 
 
 
 
 
 

2013

Ja, då är året här. Det året som alla i årskull -94 väntat på, för i år tar vi studenten. Can't wait!
 
Efter studenten så ska jag ta ett sabbatsår och försöka tjäna ihop lite money så man kanske kan ta och flytta hemifrån. Ska även försöka ta upp ridningen igen. Saknar sommaren i högbo, saknar skommarsgården. Sakar hästarna, hundarna, katterna, till och med hönsen!
 
Deppmode is on. Haha.
 
Hoppas att alla hade ett bra nyår, det hade jag trots allt. Även fast allt kanske inte blev som planerat men det är smällar man får ta. Life goes on, you know!
 
Ha ett gött 2013 allihopa så kanske vi hörs inom kort.

RSS 2.0