Balklänningen är hemma ✔

Idag var jag in till Gävle med mamma och hämtade hem min balklänning som jag längtat efter i hela fyra månader.

Nu är det bara att tagga. Men det som också ska fixas är en kostym till min bästa baldejt. Sen är vi good to go. Börjar bli jättetaggad faktiskt och det är jättekul att nästan alla klasskompisar till mig ska gå på balen med tanke på att det bara var två stycken som gick på förra årets bal.

Ha det bra!


Projektarbete 100 p - CHECK!

Jag och Anna är äntligen klara med projektarbetet. Självklart är vi ute i sista sekund då redovisningen och avslutningen är imorgon. 
 
Snart kan jag gå och sova, och jag kan sova som en GUD!!!!!
 
 
Den här veckan kommer jag ha klart 3 dryga saker! Så jävla skönt, sen har jag några omprov som ska göras och några skituppgifter. SEN ÄR DET BARA FESTEN KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 

Födelsedagsfika

Hej på er.
 
Kom hem för sådär en 15 minuter sedan. Har varit över hos André och Ida och fikat. För att min fina vän André fyller 22 år idag. Grattis igen! ♥
 
Fick en jättegod marängtårta som vi gjorde i ordning.
 
Imorgon är det 3 dagen i skolan den här veckan och ännu närmare studenten kommer vi. Har fått hem studenttröjan jag beställde för en månad sen. Kul att den är här nu. Beställde även en tygkasse som det står "student 2013" på också, så den är också hemma nu.
 
 
Nu ska jag spela lite the sims 3 och sen ska jag hoppa in i duschen.
 
Godnatt!
 
På bilden är det Andrés mamma, Ida och André himself.
 

Tisdag - låååååååååång dag

Hej på er, idag blir det en lång tisdag.
 
Går i skolan till halv fyra och sen har jag blåsbarnen vid fyra och vid fem så har vi rep med kören inför arenakonserten nästa vecka på lördag. Usch. Tycker inte om dessa långa dagar, men jag ser det positiva i det hela att jag får pengar för att vara med mina blåsbarn. Yäy.
 
 
Nu ska jag koncentrera mig på arbetet. Genomgångar om vad vi har gjort och ska göra i samhällskunskap A och religion A. De enda och drygaste "kärnämnena" som är kvar. USCHA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag- ny vecka, nya möjligheter

Ny vecka och nya möjligheter är det verkligen. Det här är den bästa början på en vecka som jag någonsin haft!
 
Jag har fått reda på hur mycket bra och roliga saker som helst idag. Bortsett från det så är jag väldigt trött för att jag hade mina blåsbarn idag på eftermiddagen också. 
 
 
- Jag har fått ett sommarjobb på Furuviksparken.
- Jag kommer få MVG i Ensemble.
- Sen har jag två skitroliga nyheter också, som tyvärr inte får bli officiella än. Men när saken är helt klart så kommer det förmodligen ut också. 
 

Just nu leker alltså mitt liv. Jag kommer tjäna rätt rejält med kosing i sommar. Plus alla vikarie-arbeten jag gör på kulturskolan.
 
JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Snart är det dags. Mindre än 60 dagar. Usch. Men skönt ändå. Jag vet inte vad jag ska tycka!

Exakt två månader till jag tar studenten.

Godkväll, sitter framför tvn och underbara Star Wars som går på sexan nu farm till torsdag. Idag har jag fått skolarbete gjort och har även hunnit varit över till mina kära vänner som bor på smultronbacken.
 
Det är skönt att ha dem så nära så om det blir jobbigt så är det bara att ta mig upp dit så får jag mig ett leende på läpparna på en gång.
 
Så idag har jag fått bebismysa rätt ordentligt. 
 
Nu ska jag kolla klart på denna underbara film och sen ska jag faktiskt ta och sova, för imorgon börjar en ny vecka.
 
Godnatt!
 
Älskade, underbara, lilla barn. Jag älskar dig så mycket. Snart har du varit med i livet i ett helt år! 

Jag känner duktiga musiker!

 
Calle och Jacob går på estet musik i tvåan. Detta är ju ett klart bevis på att de är jätteduktiga musiker!

Det här är det bästa jag har sett på länge.

 
 

TGIF?

Sitter i skolan nu och väntar på att min nästa lektion ska börja. Dessutom har jag en hel uppsats att skriva klart, det irriterar mig att deadlinen är idag. Har så jävla mycket att göra just nu, så jag är helt jättestressad. 
 
Är stressad över körkortet också, i och med att alla tjatar på mig om varför det går så segt. Och det gör ont i mig att höra, men som vanligt så tror ju folk att jag är gjord av sten och inte har några känslor. Men men, jag tänker försöka få klart de mesta resterna först och sen kan jag koncentrera mig endast på körkortet. Folk vet ju tydligen inte problemen jag har. Kanske ska ta reda på sånt innan man börjar driva med mig om att jag är seg på att ta körkort.
 
En positiv sak är att jobbintervjun gick bra igår. Väntar nu på svar och det får jag den sista april. Är jättenervös, men jag håller alla tummar jag äger och har för det skulle vara en sån jäkla erfarenhet och upplevelse. 
 
 
Nu ska jag försöka fixa lite på uppsatsen!
 
 

Studentklänning

God eftermiddag, idag har jag gjort första skoldagen efter mitt allra sista lov. Kan i alla fall glädja mig med att jag faktiskt är ledig på torsdagar och att jag har studiedag på onsdag nästa vecka, känns ganska okej att vara ledig två dagar nästa vecka. Men de dagarna kommer att ägnas till plugg. I och med att det är snart är 2 månader kvar tills jag tar studenten så är det bra att jag tar alla lediga dagar jag har till att plugga.
 
Igår beställde jag även hem en väldigt snygg studentklänning kommer bli asbra till mina vita converse och en jeansjacka om det blir kallt. GRYMT. Är astaggad på allt som hör till studenten nu. 
 
 
Nu ska jag koncentrera mig på att få klart en historiauppsats som ska göras klart. Helst för 1,5 år sen. 
 
 
När jag satt i solen och väntade på bussen hem idag. Provade kameran på telefonen. Den är jättemycket bättre än kameran jag hade på 4an. Coolt att det är ganska stor skillnad. 

Sommarlov nästa? Justja, blir ju arbetslös.

Ligger i soffan och grämer mig för att nu är mitt allra sista lov slut. Det är lite drygt faktiskt. Börjar få lite ångest för studenten nu. Det är mindre än 70 dagar till jag och min klass står tillsammans för sista gången på kullen i Stadsparken och skriker för full hals. Det är och kommer bli en energisk och känslosam dag.

Nu är det dags att sova för mig så jag orkar upp imorgon!

Godnatt.

Justja, skaffade en iPhone 5 idag!


Mitt allra sista lov

Idag slutar mitt allra sista lov. Ever. Vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt. Börjar få lite ångest för studenten och allt som hör där till. 
 
Jag har bestämt mig för att göra en liten ändring på mig. Jag ska bli smal. Folk säger att jag är smal, fast jag vet att dem innerst inne verkligen tycker att jag är skitlat och lite mullig. Jag ska faktiskt börja gå powerwalks minst varannan dag, helst varje dag. Ska sluta med godis och läsk i veckorna och kan kanske unna mig EN godisbit på helgerna. Ingen vana dock. Minns hur duktig jag var för 2 år sedan när jag var så gott som utan godis i nästan ett år. Och efter det så var det jätteäckligt när jag stoppade en godis på tungan. Sen blev det sämre i skolan och med de jag umgås med vardagligen, så jag började tröstäta och gick upp i vikt. Nu har jag gått upp jättemycket i vikt och har bestämt mig för att i sommar och till hösten så ska jag ligga på den vikten jag hade för två år sedan när jag motionerade som mest. Det var ett bra år.
Det jag irriterar mig på mest är att folk är så dumma och tror att jag faktiskt inte bryr mig om min kropp och/eller hur jag ser ut. Ni ska veta hur ont det gör i mig när jag kollar mig i spegeln och ser hur jävla äcklig jag har blivit. 
 
Det jag ser fram emot med den här ändringen är att jag säkerligen kommer se bättre ut i balklänningen och sen i studentklänningen också. Ska för den delen faktiskt beställa hem en studentklänning. 
 
Jag vet inte varför jag har skrivit allt det här. Antagligen för att göra något åt min odugliga uppdatering. 
 
 
Våren och sommaren kommer aldrig till Sverige igen. Tråkigt!

Påsklov - Snarare plugglov

Godmorgon, halvligger i sängen med datorn i knät och försöker plugga lite. Håller på med en rest från Historia A, ska skriva klart en uppsats och skicka in den så jag har det gjort. Sen kan jag ta det lugnt resten av dagen. Det är nog ganska smart att börja dagarna med att plugga så har man resten av dagen fri sen. Kanske har börjat hitta min självdiciplin någonstans. Haha.
 
Nu under påskhelgen så var jag på kryssning med familjen och bonussläkten. Grymt trevligt var det. Dock fick jag problem med magen på i söndags kunde jag inte äta någon frukostbuffe och knappt någon lunchbuffe, men jag fick i alla fall i mig lite grann så jag klarade bussresan hem på eftermiddagen. I taxfreen hittade jag annat smått och gott, bland annat två par nya converse som dom sålde för nästan halva priset från vad man betalar för converse i vanliga fall. Så jag hittade bland annat mina studentskor. Japp, jag kör på converse! WOOO. Haha. Eftersom att jag vill och tycker att de ska vara helt vita då så tänker jag faktiskt inte använda dem förän då. Ska försöka låta bli i alla fall.
 
Vi är inne i April månad och det är bara någon/några veckor kvar tills jag får min balklänning. Helt sjukt. När den har kommit och min baldejt sett den så ska vi fixa kostym och grejs till honom. Det är på G, nu alltså. Inte många veckor/månader kvar. Och jag betar av alla resterna för fullt, en efter en. Allting börjar klarna. Jag ser ett ljus i slutet av tunneln, är fortfarande bara halvvägs där, men ju mer jag blir av med desto närmare slutet kommer jag.
 
 
Nu blir jag taggad. Nu ska jag slita arslet av mig. Hejjta!
 

RSS 2.0