Vi har vunnit, segern är vår!

Idag var jag cool och trotsade min förjävliga förkylning som aldrig tar slut och åkte ner och peppade SAIKpojkarna till seger och för ca. 45 minuter sedan så kom jag hem från nostalgimatchen mot Bollnäs. Anledningen till att det var en nostalgimatch är för att vi var utomhus, det var riktigt trevligt att återuppleva det tidiga 2000-talet med raketer och allt. Coolt. I alla fall så var/blev det sjuuukt kallt så i halvlekspausen så nästan sprang vi ner till omklädningsrummen för att hinna bli lite varma innan det var dags att gå upp och peppa pojkarna igen. Och grabbarna grus gjorde riktigt bra ifrån sig måste jag säga, när dom tog hem matchen med 4-3. Grymt bra jobbat pojkar!

Och vi i klacken var ju då riktigt nöjda och vi hoppas ju såklart på en finalplats i år igen så vi får, precis som förra året, åka och spela skiten ur motståndarlaget och ta hem det där guldet igen. Chansen att vi gör det igen är väldigt liten, men hoppet ligger på högsta nivå!

BRA JOBBAT IKVÄLL GULDPOJKARNA!!!!


Förra årets guldbilaga från segern i SMfinalen i Uppsala mot dunderlaget Bollnäs. De gjorde riktigt bra ifrån sig då alltså, men inte tillräckligt bra för våra svartvita stålmän ;) Dock är det riktigt tråkigt att laget inte har samma uppsättning av spelare i år. Favoriterna Misha Sveshnikov, Daniel Mossberg, Johan Wikgren, Daniel Berlin och många fler är dock inte med i år vilket är synd. För Mishas smidighet hade behövts i dagens match!

Kommentarer
Postat av: Elin

jo fast dom har ju väldigt många nya bra? erik pettersson är ju bara 95:a och sjukt grym. hoppas edlund håller nu bara :/

2012-02-11 @ 00:03:57
URL: http://eeelinlennholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0